Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Mizah-Gülmece-Fıkra
Ruh doktoru ve hasta...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 29996" data-attributes="member: 1049"><p><strong>DoĞru kadin:</strong></p><p></p><p><span style="color: black">Adamın biri kumsalda yürürken ayağı eski bir lambaya takılmış, </span></p><p><span style="color: black">adam lambayı kumların içinden çıkarmış, ovalamış. </span></p><p><span style="color: black">Lambadan cin çıkmış ve, </span></p><p><span style="color: black">-'Sadece bir dilek hakkın var, iyi düşün, öyle dile' demiş.</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">Adam hiç tereddüt etmeden, cebinden bir harita çıkararak: </span></p><p><span style="color: black">-'Bütün dünyada zulmün, savaşın, açlığın bitmesini istiyorum. </span></p><p><span style="color: black">Bu haritadaki ülkeleri görüyor musun? </span></p><p><span style="color: black">Bu ülkelerin birbiriyle savaşmayı bırakmasını, her yere barışın </span></p><p><span style="color: black">gelmesini diliyorum' deyivermiş. </span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">Cin haritaya bakmış ve dehşetle; </span></p><p><span style="color: black">Allah aşkına Adam!? Bu ülkeler binlerce yıldır savaşıyorlar. </span></p><p><span style="color: black">Tamam, işimde iyiyim ama o kadar da değil! </span></p><p><span style="color: black">Bunu yapabileceğimi sanmıyorum. Başka bir dilekte bulun? diye bağırmış. </span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">Adam birkaç dakika düşünmüş ve </span></p><p><span style="color: black">'Hayatım boyunca doğru bir kadın bulamadım. </span></p><p><span style="color: black">Bilirsin; hem ince düşünceli, hem dürüst, hem itaatkar, </span></p><p><span style="color: black">hem eğlenceli biri, sevecen, ilgili ve ömür boyu sadık olacak </span></p><p><span style="color: black">bir kadın diliyorum' demiş. </span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">Cin derin derin bir iç çekmiş:Öyle birini asırlardır ben bulsam şu lambadan çıkar hayatımı birleştirirdim,</span></p><p><span style="color: black">-Uzat şu kahrolası haritayı!!!...</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">görüyomusun dogru kadını cin bile bulamıyo oofffffffff ooffffffffff yanmışız biz..</span></p><p><span style="color: black">çook kommiik</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 29996, member: 1049"] [b]DoĞru kadin:[/b] [COLOR=black]Adamın biri kumsalda yürürken ayağı eski bir lambaya takılmış, adam lambayı kumların içinden çıkarmış, ovalamış. Lambadan cin çıkmış ve, -'Sadece bir dilek hakkın var, iyi düşün, öyle dile' demiş. Adam hiç tereddüt etmeden, cebinden bir harita çıkararak: -'Bütün dünyada zulmün, savaşın, açlığın bitmesini istiyorum. Bu haritadaki ülkeleri görüyor musun? Bu ülkelerin birbiriyle savaşmayı bırakmasını, her yere barışın gelmesini diliyorum' deyivermiş. Cin haritaya bakmış ve dehşetle; Allah aşkına Adam!? Bu ülkeler binlerce yıldır savaşıyorlar. Tamam, işimde iyiyim ama o kadar da değil! Bunu yapabileceğimi sanmıyorum. Başka bir dilekte bulun? diye bağırmış. Adam birkaç dakika düşünmüş ve 'Hayatım boyunca doğru bir kadın bulamadım. Bilirsin; hem ince düşünceli, hem dürüst, hem itaatkar, hem eğlenceli biri, sevecen, ilgili ve ömür boyu sadık olacak bir kadın diliyorum' demiş. Cin derin derin bir iç çekmiş:Öyle birini asırlardır ben bulsam şu lambadan çıkar hayatımı birleştirirdim, -Uzat şu kahrolası haritayı!!!... görüyomusun dogru kadını cin bile bulamıyo oofffffffff ooffffffffff yanmışız biz..[/COLOR] [COLOR=black]çook kommiik[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Mizah-Gülmece-Fıkra
Ruh doktoru ve hasta...
Alt