• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüya da asilan insanlari görmek

Oğlum

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleyküm, hayırlı akşamlar oğlum rüyasında bir öğretmenin sıkıntısının olduğunu söylemiş ondan sonraki gün okula döndüklerinde 16 kişinin asılı olduğunu görmüş ve o kişilerin yüzleri paramparçaymış acaba ne anlama gelir

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah.. cok ilginc gizemli bir Ruya...
Oglunuz hakkinda da bilgi vermediginiz, icin genelleme anca yorum yapmaya calisacagim.

Imam i Safi hazretleri hapsedilmisti. Orada imam Ali (R. A. ) ile birlikte asıldıklarını rüyasinda görmüs ve bunu bazı tabircilere söylemisti.
Onlar “”Bu rüya sahibinin adi bu dünyada her yerde anılacak, ünü gökyüzünü dolduracak”" cevabını vermislerdi. Sonradan bu tamami ile çıkmıştır...

ama oglunuzun ruyasinda asilanlar öğretmenler galiba..
burada yorum farkli oglunuz insallahu rahman su an icinde bulundugu sıkıntı ve ruhsal ufak bir deprasyondan sonra Allah-in izni ile bir guzelige sahit ve vesile olacagi seklinde de yorumlanir...
kendi mesleginde ve evlilik hayattinda ilk baslarda Gel-git yasasa da Hayirli bir insan olduguna isarettir...

İmam Cafer Sadık (a.s): Rüyada yüz/ surat görmenin sekiz tabiri vardır:
1-İzzet ve büyüklük
2-Zillet ve alçaklık
3-İşlerde düzen
4-Dindarlık
5-Üzüntü
6-Borçlanmak
7-Hayır iş
8-Allah’a itaat...

ama bu ruyada yüzleri paramparçaymış yani bu yukaridaki 8 vasiftan birisinin parcalanip kisinin dunya ve ahirettini zedeliyebilecegi seklinde yorumlanir..
yine de Ruyalarin gercek manasini sadece Allah cc. bilir biz bilemeyiz..

ama bildigimiz su ki;bir saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya ne gerek var?
ayni anda dunya ve Ahirettimiz icin calisip ikisinide kazanabilirken Kazanma kusaginda Kaybedenlerden olmamak dilegi ve duasi ile ins..
Sizin hayir sandiklarinizda ser ser sandiklarinizda hayir vardir "

Allah İNSANLARI ZORLUKLARLA DENEMEKTE,bazen de kendi nefisleri ile..ve sevdikleri ile..
imkansiz diye bir sey yoktur!bir iman bin imkam dogururur..
sadece nefsimizin bahaneleri aldatmacasi vardir..
Rabbim her seye Kadir dir..yeterki biz samimi olalim..
"İnsanın önünde ve arkasında kendisini ALLAH'ın emrinden koruyan takipçiler ( melekler ) vardır."

Allah ile arasini duzeltenin Allah da insanlarla arasini duzeltir. (hz.Ali)

Oğlum

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamın Aleyküm ben öğrenciyim anneme söyledim oda yazdı lise 2.sınıftayım fakat rüyada bu insanları tanımıyorum öğretmen dahil ve sadece 1 öğretmen 15 öğrenci saygılar iyi akşamlar

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamın Aleyküm ben öğrenciyim anneme söyledim oda yazdı lise 2.sınıftayım fakat rüyada bu insanları tanımıyorum öğretmen dahil ve sadece 1 öğretmen 15 öğrenci saygılar iyi akşamlar

Aleykum Selam kardesim.. ruya yorumlarinda detaylar cok onemli.. cunku gercekler her zaman detaylarda gizli..
ve kisinin icinde bulundugu ortam, medeni hali, yasi ruhsal sagligini da bilmedikce anca genelleme yorum yapmaktayim..
Hayirdir insallah..
Rüyanız kardesim SAKIN okullu birakmak gibi bir dusunceniz olmasin..
Okullunuz,egitiminiz ve arkadas ve bir öğretmen sayesinde hayatta iyi bir yerlere geleceğinizi simgelemektedir ..
asıldığını veya asılan bir kisiyi görmek, büyük bir mertebeye ulasacagina isarettir...
fiziksel, ruhsal, duygusal sagliginiza Dikkat edin..:(
unutmayin hersey gecici..
Hayirli aksamlar...

Üst Alt