• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüya da Doğum yapmak

• Konuyu başlatan Beyza Koç
  • Başlangıç tarihi
B

Beyza Koç

Kayıtsız
Misafir
Meraba
Ben rüyamda doğum yaptığımı gördüm doğum yaparken ablamda yardım ediyordu rüyamda çok güzel bir erkek çocuk doğurdum ardından teyzemin evine gittim ve onun gelininin zor bir doğum yaptığını gördüm ve teyzem vefat etti çocuğu emzircekken uyandım rüyamin neye işaret olduğunu öğrenmek istiyorum
(Beyza Koç 16 yaşındayım öğrenciyim)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Hosgeldiniz kardesim..
Beyza bu yasta bu karmakarisik, daginik, sanki bir sonuc bekler gibi....
Ruyaniza Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin!
Ruyada doğum yaptığını görmek üzüntüden kurtulmaya...işarettir..
Doğum görmek yeniden doğuştur ve rüya gören için yeni bir başlangıçtır.
Genellikle doğum gelecek için ümit vaat eder.
ayni seyler biraz guc de olsa teyzenizin gelini icinde gecerli...
Allah cc. Yar ve yardimciniz olsun.
ruyadaki esyalarin Haal ve Kaal dili ile anlattiklari bunlardir..ben sadece yorumlamaya calistim..
her seyin en iyisini bilen Hayatin ve Ruyalarin Sahibi Yuce Rabbim dir...
Selamet ile Hayra Kalin...

irem#

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba, rüyamda çok yakın arkadaşım ve benim hastanede olduğumuzu ve sonra kendimi tek başıma çocuk dünyaya getirirken gördüm. Çok güzel bir erkek çocuğuydu ve aynı babasına benziyor diyorum. Daha sonra arkadaşımın yanına gidiyorum şaşırıyorum benim çocuğum doğdu seninki neden doğmadı diye. Sonra uyandım fakat bebeğin yüzü aklımdan hiç gitmiyor. İslami olarak yorumu nedir acaba çok merak ediyorum?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba
Ruyalariniza Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin!veya en HAYIRLISINI versin..
Rüyada hamile olduğunu görmek kisinin hamileligi isteyip istememesi O An-ki ruh hali ne göre yorumu degisir...

Bebek istiyen dua eden anneler icin Rüyada hamile olduğunu görmek: karninin büyüklügü nispetinde mal ve dünya nimetlerine delalet eder...

Sizin gibi bir bekar insanin hamilelik görmek;üzüntüye,Endiseye tazarru ve niyazda bulunmaya. Ruyada doğum yaptığını görmek ise üzüntüden kurtulmaya...işarettir.
erkek cocuk ise ins. gelecekteki mutluluk ve muradin isarettidir...

insansiniz lutfen her seyi dengeli tutarli olarak hayattinizda benimseyip yasayin..
Sevdiklerinizi ihmal etmeyin!bir gül koparacaksiniz diye yollunuzdaki cicekleri de ezmeyin...diğer levhayi da gorun...
Allah-in izni ile her seyin Sizin icin en Hayirlisi olacaktir.. O kadar tuuli uzun emeler yapmiyalim..
Sizin bir planiniz var ise Rabbimin de sizin icin muhakak ki planlarin en guzeli vardir...

Paraya gereksiniminiz yokmuş gibi çalışın.
Hiç acı çekmemiş gibi sevin.
Hiçbir şey beklemeden verin..
elinizden geleni yapin gerisi Allah Kerim deyin
Karşılığı nasıl olsa gelecektir.
Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun...
Selamet ile Hayra kalin...

durgun

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada doğum yapmak

selamünaleyküm.
rüyamda hamileyim ,doğum yapmak için bir hastaneye gidiyorum fakat hastaneye girmemle çocuğu kucağıma almam bir oldu. Şaşırıyorum, ben ne zaman sezeryan oldum, ne zaman ameliyattan çıktım diyorum ve ameliyat yerimde hiç bir acı bile yok. Hiç bir yerim ağrımıyordu. Çocuk iriydi 4 kilo civarında erkek, esmer bir bebekti.
Ben bu rüyayı gördüğüm aynı günü, ablamda rüyasında beni 3 aylık hamile olduğumu görmüş. Acaba bilinçaltı rüyası olabilir mi çünkü ikinci çocuk düşünüyoruz bu aralar. Hayırlı günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin!veya en HAYIRLISINI versin..
Rüyada hamile olan kişi, sıkıntılı günler atlatacaktır. Hamileliğini ve ardından doğum yaptığını gören kişi ise, doğumla birlikte sıkıntılarından kurtulacak demektir.

Rüyada hamile olduğunu görmek kisinin hamileligi isteyip istememesi O An-ki ruh hali ne göre yorumu degisir...
Bebek istiyen dua eden anneler icin Rüyada hamile olduğunu görmek: karninin büyüklügü nispetinde mal ve dünya nimetlerine
ve doğacak bebek ile evinde, rahmet, bereket ve olumsuzluklarin değişeceğine delalet eder...

Hamilelik çoğunlukla hayra yorulmaktadır. Hamilelik yeni bir oluşumu ifade eder. Doğumun ,Rahmettin hazırlık dönemidir.
Hamilelik rüyaları dünya malını sembolize etmektedir.erkek, bebeğin olmasi refah, mutluluk olarak yorumlanir...

Rüyada hamilelik ve doğum yapmayi görmek psikolojik yorumu;
gelişmekte olan bir yönünüzü simgelemektedir.hayatınızla ilgili vermeye henüz hazır olmadığınız kararlarınız da olabilir.
Bu rüya hayatınızın yönündeki değişim, yeni fikirler ve yeni hedeflerin kapıda olduğunu göstermekte ve Sizin için hayırlı ve güzel olacağına işarettir..
hakkiniz da hayırlısi selametle Hayra kalin...

(((__meftun__)))

Kurallara Uymadı
Üyemiz
İnsanoğlu ne enterasan rüyalar görüyor ya...

Yanımda bir çuval para vardı, sevinçliydim, mutluluk içinde yüzerken,

Uyandım, "sadece hayal olarak kaldı" o anı bende...

Dedim kendi kendime,

"Olum! Aylık maaşının hesabını veremiyorsun, bir çuval paranın hesabını nasıl verecen...!"

Yani rüya bana böyle seslendi...

Mutluyum, rüyamı da yorumladım...

---)))

durgun

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
yorumlarınız için teşekkürler. Allah razı olsun...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
İnsanoğlu ne enterasan rüyalar görüyor ya...

Yanımda bir çuval para vardı, sevinçliydim, mutluluk içinde yüzerken,

Uyandım, "sadece hayal olarak kaldı" o anı bende...

Dedim kendi kendime,

"Olum! Aylık maaşının hesabını veremiyorsun, bir çuval paranın hesabını nasıl verecen...!"

Yani rüya bana böyle seslendi...

Mutluyum, rüyamı da yorumladım...

---)))

Hayırdır inşallah
rüyada mutlu olmak,mutluluk içinde yüzmeyi görmek;
mutlu olduğunu görmek gerçek yaşamınızda üzüntü ya da stres altında iseniz bu rüya uyanık hayattaki sıkıntınızı telafi etmeye çalışıyor
hayal ve rüya Aleminde olmaniza yorumlanir...

bir çoğumuz için o kadar zor birşey ki, bu zaman dilimi içinde ,dilimizi ,öfkemizi kontrol edemeyebilir hem kendimize hem de sevdiklerimize veya çevremizdekilere zararlar verebiliriz.
Hayatı boyunca pek çok olayla karşı karşıya kalan insan, yaşadığı olaylarla sürekli olarak sınanır. Kendisine hayat veren, sayısız nimet bahşeden
Allah’a yakınlığını, imanını ve teslimiyetini bu olaylar vesilesiyle gösterir...Sabriniz ile imtihan ediliyorsunuz bunu UNUTMAYIN...
Sabrin sonu Selamettir..seklinde yorumlanir..

Rüyada Çuvalla Para Görmek ;İnsanın başına ne gelirse dilinden ve çok konuşmasından gelmesine yorumlanir...
cddvb..

(((__meftun__)))

Kurallara Uymadı
Üyemiz
Öyle de forumlarda çok konuşuyorum ama reelde sükutiyyet içersindeyim...

Foruma matuf rüya görmeye de inanmam...

Forumu kutsarım yoksa...

Aman!

--))))

kartanesigl

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada hamile olduğunu ve doğum yaptığını görmek

Merhaba, ben rüyamda hamile olduğumu ve erken doğum yapacağımı gördüm, lakin ben bekarım. Ve hamile olduğumu son zamanımda öğreniyorum çünki karnım çok büyümüyor. Hamile olduğumu öğrenince çok korkuyorum. Gerçek olduğuna inanmak istemiyorum ve benim için kötü bir ruyaydi. Sonrasında sanırım doğum yapıyorum fakat hatırlamıyorum. Karnım küçülüyor ama çocuğu görmüyorum. Lütfen rüyamı yorumlar mısınız? Şimdiden Teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba rüyaniz Hayr olsun
Rüyada hamile olduğunu görmek ;
sizin şu an hamilelikle ilgisi olmayan bir öğrenci olarak rüyanızda hamile olduğunuzu görmeniz, gereğinden fazla endişe,sıkıntı ve stres içinde olduğunuza işarettir.
ayrica Aile ,arasındaki duygusal bağ, tartışmaları,anlaşmazlıkları ,kavgalara da yorumlanabilir..

rüyada kendini hamile olduğunu görmek;
Stresli zamanlarda, önemli kararlar arifesinde bu tip rüyalar görülür..
"and the last thing you would need is another big commitment "
Hayattinda zaten yeterince baskı ve stress var ,şu An ihtiyaçin olan en az daha fazla stress, karar verme gibi sorumluluk...
Allah insana taşıyamayacağı derdi yükler mi ? yüklemez !!ama biz kendi ,kendimize gereksiz,yükler ,sorumluluk, zorunluluk yükleriz...

'Your mind is trying to tell you that maybe you have too much on your hands, by putting you in a dream situation in which you know
that soon there will be even more to worry about.'
Senin bilinçaltı zihnin, akıl, anlak Sana ,anlatmaya ,söylemeye çalışıyor ki"that maybe you have too much on your hands"
kendi,kendine gereksiz, fazlalık ,zamansız yükler yüklüyorsun...zaten Zamanı gelince her şey, iplik iplik çözülür; çünkü ,Ortam ,Şartlar ve SEN her gün değişiyorsun.
Bazı şeyler zaman içinde ancak çözülür...

Lütfen biraz rahatlatın kendinizi! Biz kul olarak elimizden gelen gayreti gösterir, yapabileceklerimiz yapar, sonrasını Allah c.c nün taktirine bırakırız.
Olayları ve sonuçları değiştiremeyiz. Allah c.c nün bizim için hayırlısını ve iyi olanı vermesini umut ederiz.

Rüyada doğum yaptığınızı, görmek;
bu yeni bir fikre veya projeye imza attığınızı temsil eder. Hayatta yeni başlangıçlara delalet eder.

Rüyanızda evli olmadığı halde bebek doğurmak;
gerçek yaşamınızda özgürce yaşadığınızı ve bundan memnun olduğunuzu işaret eder. Bu bazen sorumluktan hoşlanmayan karakter yapısına
sahip olduğunuza da yorumlanır.

Rüyada erken doğum görmek;
yeni bir fikir ,ilişkiye yada bir projeye imza atmak konusunda çok istekli veya aceleci olduğunuzu temsil eder.
Bütün Mesele Hazır Olmakta ....
Serçenin ölmesinde bile bir bildiği vardır kaderin. Şimdi olacak bir şey yarına kalmaz, yarına kalacaksa bugün olmaz. Bütün mesele hazır olmakta....
Madem hiç bir insan bırakıp gideceği şeyin gerçekten sahibi olmamış, Erken bırakmış ne çıkar. ne olacaksa olsun! "
Kader ertelenmez, geciktirilmez ya da öne alınmaz. Herşey zamanında ve zamanı gelince yerli yerinde olur.
Bütün mesele hazır olmakta...
Kaderimiz bize hazır olduğumuz şeyleri yaşatsın. Hazır olduğumuz herşeyi güzel yaşamak kaderimiz olsun. selametle.

Üst Alt