• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüya da sevdiğimi tebessüm ederken görmek

ben işte :)

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleyküm.. rüyamda eski iki sevgilimi gördüm ve birini hala seviyorum. O sevdiğim kişi ile en son çok kötü bi şekilde konuştuk. Yaklaşık rüyamdan bi hafta kadar önceydi ve ondan artık nefret ettiğimi söylesem de aslında bundan o kadar emin değilim ve bu son bi haftadır çok üzgündüm. Rüyama gelince, sevdiğim kişi bana çok içten bi şekilde tebessüm etti ve bende aynı içtenlikle karşılık verdim. ikimiz de konuşmaya yeltenmedik bile. Ardından o gitti ve sevmediğim eski sevgilim bana kim olduğuyla ilgili hesap sordu bende onu ilgilendirmeyeceğini söyledim ve tedirgin hatta biraz korkarak ondan uzaklaşıp başka bi yere gittim, gözlerim hala sevdiğim kişiyi arıyordu fakat göremedim, hayırlı geceler inşallah.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim hosgeldiniz...
Ben İşte Böyleyim Neyleyim...
bir kelebeğin kanatları kadar özgür ruhum
ama onlar kadar nazik ve hassas ve kırılgan
özen ister dokunmaksa cesaret ister kırılgan kanatlarıma
KIRGINLIKLARI taşır hemen yüreğim..tartisirim KIRILIRSAM...KIRARIRIM..
gerekirse her zorluğu yenerim her şeye göğüs gererim
kötülüklere can acıtmadan ustaca cevap veririm
özen ister ruhum yüreğim
bir defa kırılmışsa kanatlarım
zordur düzelmez hemen neyleyim ...
Ben işte böyleyim
hassastır yüreğim ..
Sevdiklerimi Cocuk yuregim ile Severim...

Hayirdir insallah..
Ruyada Eski sevgiliyi gormek: Eskiye özlemdir..
İnsanlar kaybettikleri ayrıldıkları eski eşlerini eski sevgililerini uzun bir süre unutamazlar ve sık sık rüyalarında görürler.
Bu rüyalar bir iç hesaplaşma vicdan muhasebesi çoğu zamanda pişmanlık veya onlari terk edenlerin terk edis sebeplerini sorgulama işareti veya
O an iclerinde bulunduklari duygu bosluguna da isarettir..
Zaman geçtikçe eski sevgiliyi görme rüyaları azalır. Yeni bir ilişkiye başlandığında eski sevgiliyi eski esi rüyada görme yeniden ortaya çıkabilir
bu da vicdanen rahatsizlik duyulursa meydana cikabilir..

Rüyada eski sevgili ile karşılaşmak eski sevgiliyle karşılaştığını görmek Karşı cins ile tanışmak iletişim konularında problemler yaşadığınızı yada şu anki ilişkinizde bazı sorunlar yaşadığınızı simgeler. ..
olaylar değil bu olayları nasıl yorumladığıniz tepki verip ve nasıl anlamlandırdığıniz önemlidir...

Insanlara kendimizi zorla sevdirip kabul ettiremeyiz...
Eğer insanlara olmaları gerektiği gibi davranırsak onlara yapabileceklerini görmeleri için yardimci oluruz..

Sizin kalbinizdeki murad istek oldugu gibi Rabbimin de sizin icin en guzeli olan bir plani kaderi Takdiri var..
Hakkinizda Hayirlisi olani icin dua edin..kardesim..
RABBİM HAKKINIZDA HAYIRLI OLANI NASİP ETSİN

Allah herkese hayırlı kısmetler nasip etsin.
haklarında hayırlı olan kimseleri gönüllerine razı etsin.

Rüyada sevgiliyi görmek; güler yüzlü ise ondan güzel bir haber alacağınıza tebessum etmesi ;gönül köprülerini kurmaya calistigina ,sinirli ise bir dedikodu yüzünden ufak bir tartışma yaşayacağınıza yorumlanır...
sabır tüm sıkıntıların anahtarıdır ..huzurlu, mutlu, geceler kardesim..

Üst Alt