• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüya da yeşil lahana görmek

zeynep ceyda

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamunaleyküm...
pazara gittiğimi bir erkek pazarcıdan lahana aldım kendim seçtim büyük ve kar beyazdı ama bu da yetmez dedim yine aynı adamdan lahana almak istedim onun seçtiği küçük ve koyu yeşil yapraklıydı olmaz dedim kenarda parçalara ayrılmış lahanalardan seçtim üst üste pazar arabasına doldurdum taşıyamayınca pazarcı adam bana yardım etti eve getirdik beraber kapıyı annem açtı bu ne bukadar lahanayı ne yapcan dedi yiycez dedim bu arada pazarcı adam dediğim genç bir çocuktu.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim..
Rabbim hakkinizda HAYIRLI olani versin ins..
Hayirdir insallah..
Rüyada lahana görmek hayatınızda önemsiz şeylerle zaman kaybetmemeniz gerektiğini gösterir...
Önceliklerinizi Belirleyin..Bu hayatta bizim ne derecede stres altına gireceğimizi belirleyen seçimlerimizdir...
kendi kendinize stress yaratmayin..
Yaşamınıza bakışınızı bir daha gözden geçirin seklinde yorumlanir..
Ruyada yeşil lahana Aşk hayatınızda sıkıntılara yorumlanır.
Hayirli geceler..

Sahip olduğumuz şeylerin kıymetini bilmiyor onların değerini ancak kaybedince anlıyoruz.
Görmeyen bir insan görmek için sakat bir insan yürümek için gerekiyorsa bütün servetini vermeye razıdır.
Ama sağlam iken bunların kıymetini bilmez çok kötü kullanır. İnsanlar imkânlarının azlığından bahseder ve devamlı hallerinden yakınır dururlar.
Kendilerini hep başkaları ile karşılaştırıp hiçbir şeye sahip olmadıklarını düşünürler. Hâlbuki onların sahip olduklarına sahip olmayan ve onlara imrenen nice insanlar vardır.
Bu dünyada her zaman bizden daha iyi veya kötü durumda olanlar olacaktır. Kendimizi başkaları ile kıyaslayıp ah vah edeceğimize sahip olduklarımızı en iyi şekille kullanıp onların tadını çıkaralım.
Bu elbette daha iyisi için çalışmamak demek değildir...

Üst Alt