Rüya tabirleri kitapları ne kadar gerçekçi.

sidar34

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm;
Rüya yorumları kitapları ve diğer sitelerdeki rüya tabirleri sayfaları ne kadar gerçekçi. Örneğin rüyamızda bir şey gördüğümüzde hemen rüya yorumları kitabını açıyoruz ama hani sakız fallarında çıkan günlük fallarına benzer ibarelerle karşılaşıyoruz. Rüya da gördüğümüz simgeye baktığımızda işte yeni iş atılımlarınızda zarara uğrayacaksınız vb. aslında ben çalışan birisi değilim ki o zaman benim için hiçbir şey ifade etmiyor. Şimdi o simgeyi çalışan birisi görürse doğrudur diyecek.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam, Rüya tabirleri kitapları ne kadar gerçekçi..?
malesef bir çoğu sadece birbirinden kopya edilmiş...
oysa her rüya sadece kendi sahibine, ruh haline özeldir..

Rüyalar içimizdeki bir mürebbi bize sürekli uyarılar vererek, sürekli ilham vererek.. Hadis-i Şerif'te Efendimiz, 'Vahiy müessesesi kapanmıştır ama sadık salih rüyalar vardır "buyuruyor..

Rüyalara Eğer ibret gözüyle bakarsak ders alırsak ,alabilirsek... Ama biz rüyayı kendi kafamıza göre yorumlarsak o rüyanın anlamını bozabiliriz.

Her insan rüyalar vasıtası ile, can'ıyla bağlantı halinde. Eğer biraz tefekkür ederse bir bakıyor ki Rüyası bir davranışı ile , vicdanı ile ilgili uyarıları, düzeltmeleri gelmiş.
her Rüyanin cevabıda Yorumu kendi yaşantınız içinde olduğunu unutmayınız

Rüya tabirleri ne kadar gerçekçi oluyor sorusu direk cevaplanabilecek bir soru değildir, bir tabirin gerçekçi olup olmaması öncelikle rüya görenin rüyasının rüyamı yani rahmanimi yoksa şeytanimi olduğunun bilinmesi gereklidir, sonrasında eğer rüya rahmani bir rüya ise tabir edecek olan kişinin bu konuya ne kadar vakıf olduğu ve nederece kabiliyetinin olduğu ile alakalıdır...
ancak rüya rahmani ise ve tabir eden gerçek bir ilim ehli ve Allah dostu , kalbi temiz ise rüya tabiri isbetli olucaktır.

Rüya tabirleri konusunda kaynak bulmak günümüzde oldukça kolaylaştı. Fakat rüya tabirleri kaynağı olarak gördüğümüz her kitap veya internet sitesi size doğru bilgiler vermeyebilir. Rüyada görülen her şeyin illa bir karşılığı olması da gerekmediği gibi her görülenden etkilenmek ve sıkıntılı hallere düşmek yersizdir. Rüya tabirleri konusunda araştırmanızı yaptıktan sonra aklınızı fazla yormadan hayırlara vesile olsun diyerek gerçekleşecek her olayın Allah’ın izniyle olduğunu düşünmek hepimiz için yeterli olacaktır.

https://www.islamiforumlar.net/dok-icini-rahatla/30830-ruyalar-hakkinda-bir-itiraf.html

Firariyim

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba bende bir kaç rüya yorumlatmıştım size, bir defasında köyde o yıl kıtlık olacak diye yorumlamıştınız, o sene zeytin hasadı alamamıştık...
Dahada rüya yorumlatmadım size baybyysırıtık.:,

Üst Alt