• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüya yorumu isteyenler ama forumda paylaşım yapmayanlara

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
gelincikler.jpg

Selamünaleyküm, değerli üyelerimiz, rüya yorumu isteyenlerin forumda paylaşım yapması zorunludur.
Yani yorumlar, forumda aktif olan, katılım yapan üyelere yapılıyor.
Sadece rüya yorumlatmak için üye olan, forumda başka paylaşımı bulunmayan üyelere yorum yapılmıyor. Bu nedenle her yorum isteğiniz için bir paylaşım yapılması gerekiyor.

hep hazıra alışmayın..Emek harcamadan, zahmet çekmeden,Hiç bir şey ekmeden, Bir şeyleri biçmek....Yaşamdaki faaliyetimiz sürekli bir tohum ekme ve biçmeden ibarettir.

Rüya yorumu isteyenler ama forumda paylaşım yapmayanların; sadece bazılarına ben de sadece tek bir tohum ekliyeceğim..ama O tohum onlari ve rüyalarini
sadece tek kelime ile anlatacak, tohum ekleyip kendi rüyalarinin yorum ve Âlem-i manasini keşfetmeye çalışacaklar inşallah..

sadece doğru olanı yapmak,kadar ayni zaman da doğru anlaşılmak,da o kadar önemlidir...

acilangul1

burak35

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Guzel bir yazi...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
denizvegelincik.jpg

Selamünaleyküm, değerli üyelerimiz, Gönül Dostlarım..
tek kelime ,tohum ekleyip kendi rüyalarinin yorum ve Âlem-i manasini keşfetmeye çalışmalarina yardımcı olmak istedim ama olmadi!!
Aşkın ve hikmet dili Kuş dili gibidir, onu bilmeye SÜLEYMAN gerek...

Hikmeti ,hikmetsiz insanlara öğretmek ;çorak toprağa tohum ekmek gibidir,sevmeyi bilmeyen bir gönüle sevmeyi öğretmek gibi...
sen her ne kadar yüreğin yağmur bulutuna çevirsende.alacağın hasat belidir..Kırgınlık ve yanlış anlaşılma...

Eyvallah Vazgectim Artık Gönlüm Korktu...

Seni alçaltanı terketmemişsen, seni doğru yoldan saptıracak olan sana gelir ve seni bulur...

derdi, dermanı,sorunu dışında aramak Başkalarını suçlamak yerine kendi içiniz de yapacağın yolculuk ta kendi kuyunuza girmeyi becerebilseniz,
kafanızın içindeki yüz bin odalı ilim ve irfan odalarını gezebilseydiniz...

Aradığınız cevap da yine kafanızın içindeki levhalarda yazılıdır. Ama siz içinizdeki kendinize hiç gelmediniz ki okumayı nereden bileceksiniz..
İnsan kendi içinin, ruhunun derinliklerine inebilirse, gönül gözünden bütün âlemi görebilir. Alem ve Adem bir aynadir...
Dikkatini önünde olana ver. Zira arkanda olanı zaten geçmişsindir.

Bildin-mi ? Sen-deki ben-i...
Gördün mü? Ben-de ki,Sen-i...
Sen ,benim görünen adem halimsin..
ete kemiğe büründüm ,Muhacir olarak göründüm..
oysa Ben deki Sen-im..

Şimdi beni iyi düşün ve dediklerimi anlamanı diliyorum...Havvam...(nefs-im)
Ben zahir-i Adem-im....batın-ım Hakk-tır benim...
Sen (havvam,nefs-im)sadece zahirim için ,batınımdan umduğum,düş-üm dileğim ve duamdan ibaret ...melekutsun....

acilangul1

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
manzaralar.jpg

A benim nasiplim..Ya onlarin bir eksikliği ya da benim biraz fazlalığım vardi..
Armutun iyisinİ Yiyenlerden değil,İyisini karşımdakine ikram edenlerden...
Severken Sevgi icin terkedenlerden...Çürüğüne o'nun rızası için razı gelenlerden eyle Yarrab...amin.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
tumblr_ne0zdcpWvJ1rllgflo1_500.jpg

Tahammül zorunda kaldığımız olayların akışı içinde olduğumuzda De ki:Allah Kerim...
Ben Şuracığa bir dua bırakayım da İhtiyacı olan alabilir,ihtiyaç sahiplerine rüya yorumlari vesilesi ile ulaştırabilir..

acilangul1

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
kapındayım gönül dostum ,eşiğine avuçlarımdaki duamı bırakıyorum;''içinde bulunduğun ve seni içine çeken ne zorluğun varsa Rabbül alemin rızası ve merhameti ile feraha çıkarsın gönlünü Nur eylesin inşallah''AMİN

Üst Alt