Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
acaba ben yanlis yeremi yazdim rüyamin yorumlanmasi icindfgtnhhımçook kommiikçook kommiik..böyle sayfalari da bilmem hic üye olmadim önceden bu gibi sayfalara..bir bilgi veren olursa sevinirim..HAYIRLI CUMALAR
acaba ben yanlis yeremi yazdim rüyamin yorumlanmasi icindfgtnhhımçook kommiikçook kommiik..böyle sayfalari da bilmem hic üye olmadim önceden bu gibi sayfalara..bir bilgi veren olursa sevinirim..HAYIRLI CUMALAR
selamün aleyküm mesajınız bu linkte https://www.islamiforumlar.net/ruya...da-esimin-eski-karisini-gormek.html#post63933 Mesajınız kurallara uymamış, selamsız mesajlara cevap yazılmaz. Kuralları okumanız gerek! Lütfen öncelikle forum kullanımı hakkında biraz bilgi edinin forumu inceleyin. Mesajınızı düzeltmek için kesinlikle yeni konu açmayın eski mesajınızın altına veya bu mesajın altına cevap yazabilirsiniz. Sol üst köşedeki bu