• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada 4 sayısının vurgusu

keremini

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Tüm forum üyesi arkadaşlarıma ve adminlere selamün aleyküm.yeşil yılan ile ilgili yapmış olduğunuz yorum için Allah gani gani razı olsun sizlerden.Ben yeşil yılan gördüğüm rüyanın bir veya birkaç gün sonra bir rüya daha gördüm sabah namazı öncesinde.normalde rüyalarımı pek hatırlamam ama bu iki rüya bana mesajmış gibi geldi ve hatırladım.rica etsem sizden onu da yorumlayabilirmisiniz.
Rüyamda ben yüksek bir yerde kalıyorum.o yüksek yerden ne zaman aşağı insem beni takip eden kirli sakallı ve 30lu yaşlarda bir adam beni tutuyor veya boğazıma yapışıyor.Ben ondan kurtulmaya çalışıyorum.Diğer taraftan bir telefon geliyor bana ve yanımda tanımadığım birileri var.Telefondaki şahıs bana tarif veriyor.Benim yanımdakileri oraya götürmem için.tarifte hep 4 rakamı geçiyor.İşte 4. bloğun önündeki 4 minareli mescidin 4 numaralı çıkışı gibi.Ben yanımdakileri oraya götürüyorum.Tarif yerine vardığımda bizi temiz yüzlü ve genç kişiler karşılıyor.Söylemeselerde ben onları Hocaefendi cemaatinden kişiler olduğunu anlıyorum.Yanımdaki şahısları onlara teslim ettikten sonra orası da yukarı bir yerde imiş.merdivenlerden aşağıya iniyorum ve yine o kirli sakallı ve 30 lu yaşlardaki adamı görüyorum ama bana çok uzakta duruyor ve yanaşmıyor bana ben de yürüyüp gidiyorum.Rüyam bu kadar.
Acaba ilk rüyam ile bu rüyanın bir bağlantısı olabilir mi?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim cumlemizden..
Hayirdir insallah..
"30lu yaşlarda bir adam beni tutuyor veya boğazıma yapışıyor"
O ADAM KENDI NEFSINIZ DIR KARDESIM.. ARADA BIR BOGULUYOR, DARALIYOR OLMANIZA ISARETTIR..

ALLAHİM nefsim ile savaştayim bana güç ver. Lâ Havle Velâ Kuvvete illa billah..
en buyuk savas Nefsi ile savasirken HAKKI dogruyu Kul HAKKINA girmeden kurallara uyarak savasi en hayirli sekilde bitirebilmek.. zafere ermek seklinde Ruyaniz Yorumlanir...
Nefsiniz ile yaptiginiz savas..i kazanirsaniz ins..
Bu imtihan Yeri olan Dunyada hepimiz bir sekilde birileri ile veya kendi Nefsimiz ile Her an bir Catisma ve savaştayız..
Hepimiz bir tarafımız yanlışlar bir tarafimiz dogrular Hak ile Batil Nefis ile Ruh Benlik ile Vicdan Arzu ile durustluk içinde bir savaştayız..
ama madem ki her sey gecici ve bir imtihan oyleyse onemli olan bu savaştan Allah-in RAZI olacagi bir sekilde bitirip mutlu olmadigimizi
dusunsek de Huzurlu vicdanimiz rahat bir sekilde zafere Ahirett ve Dunya mutluluguna erisebilmek...

Kendim ile savaştayım ...Nefis Doyumsuz doymuyor verdikce Daha fazlasini istiyor.. doyurdukca aziyor beni de Sevdiklerimi de...EZIYOR...

KENDİM İLE SAVAŞTAYIM Sağ gözün sol göze yok imiş hayrı Kendim ile savaştayım...
Yok imiş düşmanım kendimden gayri Kendim ile
savaştayım...
Rüya yorumlarına göre dört Abdestin farzları dörttür, durgunluğu, fiziksel limiti,zor işleri ve dünyevi şeyleri
BASLANGIC, TEMIZLIK, ARINMA temsil eder.kendi içindeki maddî temizlik ile mânevî temizliği ...sembolize eder..
Fakat unutmayin ki her ruyanin asil, gercek manasini sadece Allah cc. bilir..

Dört iklim yaşanır içimde de
Bir seni adam gibi yaşayamam
Hep bir şemsiye tutma telaşındasın
Bırak da yağsın
Saçlarına hüzün yağmurlarım
Korkma
Benim yağmurlarım seni ıslatmazdı.
Yağan ben ıslanan ben yere düşüp sel olup denize akan yine
ben...
Her çiçeği kalbimde yetiştirdim de
Bir seni adam gibi ilkbahara yetiştiremedim
Hep olmaz vakitlerde güneşe çıkma telaşındasın