• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Abdest aldığını görmek

alemra

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleyküm

Ben rüyamda mahşer yeri gibi bir kalabalık gördüm. Hepsi beyaz giyinmişti. RÜya buya peygamber efendimiz (s.a.v) abdest almayı tam olarak öğretecekmiş. Beni gösterdi ilk abdest alacak olarak. Ancak ben abdest alacakken başımı mesh etmek için elimi attıımda saçım göründü ve ben çekindim efendimizden. Ama yüzü parlıyordu göstermedi yüzünü bana bu ne demek oluyor ? tabirini yapmanız mümkünmü ? şimdiden Allah (c.c) razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
islamiruya.jpg

Aleykum Selam kardesim Hosgeldiniz uyeliginiz daim ve Hayirli olur insallah..
Huzuru arıyorum... Biliyorum ne yerde ne de gökte... Aslında huzur belki de benim içimde... Ihmal ettiğim ibadetlerimde,insanligimda,
vicdanimda...yuregimin bir köşesinde..

Mal mülk şan şerefe itibar makam mevki dostluk Aşklar sevdalar ayrılıklar…Duygular düşünceler sızılar…
Hepsi mutluluk için ise…bunlara sahip oldugumuz halde neden halen mutsuzuz?
Neden bütün bu durum ve bu imkanlar insanı mutsuz ediyor.
Neden insan sürekli mutsuzluktan dem vuruyor.Niçin bir türlü ulaşamıyor mutluluğa?
Ben sahsen Mutlu insan gormedim Huzurlu insanları tanıdım...
Onların insanlık halleri gözlerimin önünden ..sözleri aklımda ..hatiralari gönlumden hiic gitmedi..
Onlar mutluluğu; daha ziyade kalbî ve insanın inançlarıyla gönlünde kurduğu cennetlerinden ibaret görüyorlardi..
Mutluluk hem çok yakın hem çok uzak...tir Sana..diyordu..
Tamamen bize bağlı....Mutluluk dışımızda değil içimizde...
mutlulugu dis dunyanda degil ic Aleminde anca bulabilirsin diye.. kulagima samimiyet ile fisildiyordu..
mutluluk arayışında olan insan..
İnsan ne aradığını bilmezse aradığını nerede bulacağını da bilemez...Mutluluk derken neyi aradigini once bir kendin bilsen de..
Sonra baskalarina sorsan derim..diyordu..
Haa aman Dikkat Et!!Yolda kaybolmadan durup düşünmek akla ve vicdana danışmak mutluluk kapısından huzur makamına varabilmek..tir marifet...

Hayirdir insallah diyelim Rabbim Hayra cevirsin...
Rüyada Abdest almak;genellikle ferahlamaya işaret eder vede bazen de rüyada abdest almak, ileri gelen kimselerin yanında ihtiyaçlarının karşılanmasına..
Abdest üzerine abdest almak nurdur" hadisine binaen o kimsenin gönlünün aydinligina isaret eder.
Rüyada abdest almak Allah (c.c) tarafindan nail olunacak himayeye ve hidayette isaret eder.yorumlanır.Allahu Alem..

Allahü teala cumlemizin yardımcısi olsun, kalplerimize selamet versin.hayırlı ömürler..cemi cümlemize peygamber efendimiz'in (sav)
sünnetlerine uyan riayet eden kullarından eylesin. İnşaallahü teala...
sabah uyanınca euzü besmele ile yataktan kalkmak acil durum hariç abdest almak..ve herzaman abdestli bulunmak..en guzeli kardesim..
selam ve dua ile Hayra kalin..

alemra

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah binlerce kez razı olsun rüymı yorumlama zahmetinde bulunmuşsunuz.Benim endişem efendimizi birçok kez rüyamda görmeme rağmen nur cemalini bana hiç göstermemiş olmasıdır.Hep yüzü güneş gibi parlıyordu hiç göstermedi bunda ki hikmeti anlayamıyorum :(

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ahh kardesim görmek istedigin o kadar yuce ki ilk once gören o göz görmeye hazir ve layik ve o mertebede olmali..
o göz den once gönul gözu görmeli..
Dünya gözü ile bakan, yüzü; gönül gözü ile bakan, özü görür.Gönül gözü ile görmeyen, can gözü ile nasil görsün kardesim..
her seyde bir mevki, makam, mertebe ve yukselis basamaklari vardir..
Bizler 1 den 19 bir anda yukselmeyi bekleriz peki aradaki sayi ve numaralari ne yapmali.. onlarda gecilip yasanmali degil mi.. selamet ile Hayra Kalin..
ufakligimi okulla hazirlamaliyim. Sizin ile tanistigima memnun oldum..

alemra

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Hak Teala sizden razı olsun.Bende memnun oldum çok teşekkür ederim.Kolay gelsin size

canserdar

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada abdest almak

dayımın asker arkadaşları dayımlara mısafırlıge gelıyorlar bende sıyah buyuk poşetle erzak alıyorum evde poşeti açıyorum içinden birsürü sakız bir paket çay tavuk fln çıkıyor sonra otururken onların kızıyla yanyana oturuyoruz ezan okunuyor kızla dızlerımız degdıgı ıcın ben abdestım bozuldu dıye abdest almaya gıdıyorum yagmurda yagıyor dısarıda koyun pınarı var abdestı orda alıyorum pınardan su az akıyor abdestı alıp gelırken hatırlayamadıgım bırı ablamların evınden cocuk seccadesı almıs kendı cocugu ıcın goturuyor sonra ben eve gelıyorum ama ev bızım koydekı kahvehane içeri gırıyorum abımler de gelıyor namaz kılmak için masaları fln topluyorlar seccadeleri serıyoruz seccadeler boyu normalden uzun ıkı seccadenın boyu kadar seccadelerı serdıgımızde ben kıble bu taraf degıldı dıyorum abım bu tarafdı dıyor sonra evet hatırladım dogru boyleydı dıyoruz içerde nargıleler fln goruyorum sonra dayımın oglu ımamlık yapmak için one gecıyor yanındakı seccadelerı topluyor ben ona bakıyorum o yardım et der gıbı gozlerıyle ısaret edıyor sonra arkasındakı seccadelere gecıyorum 3 4 saf olacak sekılde seccade sermısız yere ama namaz kılacak kısı o kadar yok ha o arada bırde seccadeler serılırken ben antep fıstıgı goruyorum onlar seccadelerı sererken ben bı tane antep fıstıgı kabugunu kırıp yıyorum fıstıklar ırı buyukcene sonra abıme bakıyorum o daha cok yemıs seccade sermeyede yardım etmıyor sonra ben fıstıgı bırakıp bende yardım edıyorum

Yönetim/Edit ;
https://www.islamiforumlar.net/ruya...-paylasmak-icin-uymaniz-gereken-kurallar.html

Denge_35

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüya yorumları için birkaç kural konulmuş, herhalde latife olsun diye konulmamış.
Diğer yorumsuz rüyalar gibi bu rüyada kurallara uygun yazılmadığı için yorum yapılmamıştır.
Kuralları okumadan rüyasını yazmayı düşünen tüm kardeşlerimizin bilgisine sunulur.

canserdar

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamun aleykum
arkadaslar ruyanın etkısıyle kurallara dıkkat etmedım inşallah bundan sonra daha dikkatli olurum. ruyayı yorumlayacak arkadaş eger bunu yorumlarsa ondan ALLAH razı olsun yeni üyeyim siteyi yeni öğreniyorum hatam için tekrar özür dilerim hakkınızı helal edın.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam kardesim est. Hakkimiz helal olsun
Huzuru arıyorum... Biliyorum ne yerde ne de gökte... Aslında huzur belki de benim içimde... Ihmal ettiğim ibadetlerimde, insanligimda
vicdanimda...yuregimin bir köşesinde..

Mal mülk şan şerefe itibar makam mevki dostluk Aşklar sevdalar ayrılıklar…Duygular düşünceler sızılar…
Hepsi mutluluk için ise…bunlara sahip oldugumuz halde neden halen mutsuzuz?
Neden bütün bu durum ve bu imkanlar insanı mutsuz ediyor.
Neden insan sürekli mutsuzluktan dem vuruyor.Niçin bir türlü ulaşamıyor mutluluğa?
Ben sahsen Mutlu insan gormedim Huzurlu insanları tanıdım...
Onların insanlık halleri gözlerimin önünden ..sözleri aklımda ..hatiralari gönlumden hiic gitmedi..
Onlar mutluluğu; daha ziyade kalbî ve insanın inançlarıyla gönlünde kurduğu cennetlerinden ibaret görüyorlardi..
Mutluluk hem çok yakın hem çok uzak...tir Sana..diyordu..
Tamamen bize bağlı....Mutluluk dışımızda değil içimizde...
mutlulugu dis dunyanda degil ic Aleminde anca bulabilirsin diye.. kulagima samimiyet ile fisildiyordu..
mutluluk arayışında olan insan..
İnsan ne aradığını bilmezse aradığını nerede bulacağını da bilemez...Mutluluk derken neyi aradigini once bir kendin bilsen de..
Sonra baskalarina sorsan derim..diyordu..
Haa aman Dikkat Et!!Yolda kaybolmadan durup düşünmek akla ve vicdana danışmak mutluluk kapısından huzur makamına varabilmek..tir marifet...

Hayirdir insallah diyelim Rabbim Hayra cevirsin...
Rüyada Abdest almak;genellikle ferahlamaya işaret eder vede bazen de rüyada abdest almak ileri gelen kimselerin yanında ihtiyaçlarının karşılanmasına..
Abdest üzerine abdest almak nurdur" hadisine binaen o kimsenin gönlünün aydinligina isaret eder.
Rüyada abdest almak Allah (c.c) tarafindan nail olunacak himayeye ve hidayette isaret eder.yorumlanır.Allahu Alem..

sabah uyanınca euzü besmele ile yataktan kalkmak acil durum hariç abdest almak..ve herzaman abdestli bulunmak..en guzeli kardesim..
selam ve dua ile Hayra kalin..

canserdar

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
ALLAH C.C razı olsun. teşekkür ederim bundan sonra da daha dikkatli olurum. hayırlı gunler işiniz rast gelsin. hoşçakalın

Üst Alt