• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Abdestsiz Namaz Kılmak

FZSAHİN

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamıaleyküm
Resmi bir kurumda Müdür olarak görev yapıyorum etkisinde kaldığım bir rüyamı sizinle paylaşmak istiyorum yorumlarsanız memnun olurum daha önce yazmıştım ancak silindiği bilgisini aldım

Rüyamda bir iş arkadaşımla birlikte Cumhurbaşkanlığı köşküne davet ediliyoruz köşkte sayın cumhurbaşkanımız ile yemek yiyoruz sonra arkadasımla birlikte köşkte bir kantin görünümlü yerde çay içiyoruz sayın cumhurbaşkanımızla dışarı çıkıyoruz bir meydanda bankta otururken c.başkanımız fakir görünümlü bir çocuğa 5 lira veriyor ezan sesi duyuyoruz yanımdaki iş arkadaşım ile c başkanımız tekbir alıp namaza duruyor bende abdestsiz olmama rağmen yanlarında safa katılıp namaza duruyorum
tabir etmenizi rica eder saygılarımı sunarım

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim.
evet yanlislik ile silmistim Hakkinizi helal edin..
rüyaniza Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin
Rüyada cumhurbaşkanı ya da devlet büyüklerini görmek izzet güç ve maksada erişmeye işaret eder

Aynı rüya farklı zaman farkli durumlarda olan ve kisiler tarafindan görülürse bunun yorumu da farklı olurdu..
Bazen aynı rüyayı değişik insanlarda görebilir ancak her insanın ruhu ve manevi dünyayı anlayışı yaşamı ve icinde su anda bulundugu hayat sartlari
farklı olunca dogal olarak da yorumu da Allah-in izni ile farkli olacaktir!

Rüyada namaz kıldığını görmek; iyi bir insan olduğunuza ne isteğiniz varsa gerçekleşeceğine lakin abdestiniz yoktu dikkat ederseniz ..
kardesim abdest nedir?
bir ibadet ve yuceler yucesi Alemlerin Rabbinin Huzuruna cikmadan maddî-manevî temizlik arinmadir...
Kur’an’da Maddi Ve Manevi Temizliğin İç İçe Olduğu Görülür...
yani disinizi temiz, tertipli sadece ilim ile donatmak ile bir yere varamazsiniz bunun yaninda İç,temizligi yani karakter, kisilik, sadakat,
ilim, irfan samimiyet ile de kendinizi donatmadikca Allah bilir ama hic bir zaman yuksek mertebeye erisemiyeceginize delalettir...

Rüyada Abdest siz namaz kıldığını görmek, rüya sahibi ticaret yapıyorsa sermayesiz ticaret yaptığına,
sanatçı ise sanatına gereken aletlerin olmadığına; devlet adamı ise emrindeki memurların tembelliğine yorumlanır.
devlet memuru ise yetersizligine delaletir...
ayrica düşüncesiz hareketleriniz, plansız işleriniz nedeniyle işlerinizin ters gideceğine, oldugunuz yerde sayiklayip kalacaginiza isaret eder..
Rabbim en iyisini bilendir..
Herkesi kandırabiliriz ama Allahi,vicdanımızı ,kendimizi asla kandıramayız..
Ameller niyetlere göredir.....
Hayirli gunler...

"Ey iman edenler! Rükü edin secde edin Rabbinize kulluk edin hayır işleyin ki kurtuluşa erebilesiniz. Haydi namazı kılın zekatı verin Alah'a sımsıkı tutunun."
(Hac 77/78)

"Hem namazı doğru kılın zekatı verin kendiniz için her ne yapıp önden gönderirseniz Allah'ın yanında onu bulursunuz. Muhakkak ki ALLAH yaptıklarınızı görmektedir."
(Bakara 110)

Cengo

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada abdestsiz namaz kılmak

Selamün Aleyküm dostlarım. Sıhhattesinizdir inşallah. Rüyamda arkadaşlarımla cami bahçesinde ezan vaktini bekliyoruz. Ezan okunur okunmaz içeri giriyoruz. Tam namaz kılacaz ben abdestsiz olduğumuzu fark ediyorum ve dışarı çıkacak iken imamla namaza duruyoruz. En son ayetleri okudugumu hatırlıyorum ardından rüyam bitti. Gerçek hayatta 5 vakit namazını kılmaya çalışan biriyim, abdestsiz namaz kılmak rüyada bile olsa beni üzdü. Hayırlara erer inşallah. Hakkınızı helal edin, şimdiden teşekkürler..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
VeAleykümselam dostum Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada namaz kıldığını görmek;
iyi bir insan olduğunuza ne isteğiniz varsa gerçekleşeceğine lakin abdestiniz yoktu dikkat ederseniz ..
kardesim abdest nedir?
bir ibadet ve yuceler yucesi Alemlerin Rabbinin Huzuruna cikmadan maddî-manevî temizlik arinmadir...
Kur’an’da Maddi Ve Manevi Temizliğin İç İçe Olduğu Görülür...
İç,temizligi yani karakter, kişilik, sadakat,
ilim, irfan samimiyet ile de kendinizi donatmadikca Allah bilir ama hic bir zaman yuksek mertebeye erişemiyeceginize delalettir...
Abdestsiz namaz kabul olmaz!!
Rüyada abdestsiz namaz kılmak ;
Namazdaki eksiklik, kusura alamettir..
selametle

Üst Alt