• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada abla görmek

maaden

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm,
Rüyamda ablamın kaza yaptığını görüdüm ve belinden boynuna kadar bir çubuğun girdiğini gördüm, 1 seneye yakın acı cekerek tedavi edileceği söylendi. ablamı ziyarete gittim ve sürekli ağlıyordu. ağlaması ve acı çekmesi haricindekileri tam hatırlayamıyorum, rüyamı yorumlarsanız sevinirim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
olgunnsan.jpg

aleykum selam Hayirdir insallah..
Rüyada abla görmek ;sevginin ve şefkatin simgesidir.
ablaniz hakkinda hic bir bilgi vermediginiz icin Sizin aile bireyleri hakkinda Kaygı ve endişeleri simgeler..
Kaza yaşamda iyi değişiklik demektir. Başına bir kaza geldiğini gören insanların hayatı için ve daha isabetli kararlar verir.
yada ablanizin belli bir sure agir bir imtihana tabii tutulacagina da yorumlanabilir..

unutmayin..Dünya imtihanı gereği Allah (c.c.) bazı kullarını maddi ve manevi çeşitli sıkıntılara uğratır.
O’ndan gelen her bela ve musibet aslında büyük bir ikramdır. Güzel sabır gösterirsek günahlarımıza kefarettir.
Güzel sabır (sabr-ı cemil), ilgili sıkıntıdan dolayı kimseye dert yanmamakla, sıkıntıyı Allah’tan (c.c.) bilip haline şükretmekle gerçekleşir.

Her sıkıntıdan sonra bir kolaylığın olduğu bir doğa yasasıdır, yani bir sünnetullahtır.
Tıpkı her yokuştan sonra bir inişin olması gibi. Bu durum her işte de böyledir. İnsan bir işte önce büyük sıkıntı yaşar, bunalır, türlü sorunlarla boğuşur,
bir gün gelir işin tadını almaya, meyvesini yemeye başlar. Zor iş artık kolaylaşır. Sıradan bir iş haline gelir.

“Her darlıktan sonra bir ferahlık vardır.”
Hayirli gunler...

cansuu54

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Üst Alt