• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada adet olmak

hasibe

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
selamunaleyküm... ben hamıleyım ve dolayısıyla reglı olmuyorum, son ayımdayım zaten. Rüyamda reglı oluyorum, eşimden ayrı bır yerdeymişim her gun ona kullandıgım pedı yolluyorum..
Yıne bu gece bır de annemle bır sürü sarımsak alıyoruz elımıze soymak için, bunuda yorumlarsanız sevınırım..şimdiden tsk yorumunuz için.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam kardesim,Hakkinizi helal edin! inanin simdi gordum..nasip simdi imis...
Hayirdir insallah.
Hamile bayanlarda bu tür rüyalar görülmesi normaldir!!
bu rüya hamileliğiniz ve Dogum hakkında bazı endişe ve korkularınız olduğunu ifade eder.
her anne adayının bu kaygıları taşıması gayet normaldir..
Hamile bir kadinin Rüyada adet oldugunu görmesi;maddi ,manevi ,duygusal, ruhsal yönden desteğe ihtiyacınız olduguna delaletir..

kardesim Dogumdan korkmayin Allah-in rahmetti, mucizesi ayni Nisan yağmuru gibi birden gelir ve Rahmetti ile gider!!
zaten Nisan yağmuru ile de ins.gelecek Oglunuz...

hamilelerin doğum korkusunu aşmalarında anne adayına hekim yardımı yanı sıra eşin desteği de çok önemlidir.
Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun Dualarimiz Sizinle...
Nisan-in 12 sinde ins. Cuma gunu Cuma saatinde ins. Sizin icin Dua edecegim..
Oglunuzun mujde haberini bize de verirsiniz artik!!
La havle vela kuvvete vela kudrete illa billa huvvel aliyül azim...

Rüyada sarmısak görmek sıkıntılı günlerin bitmesi, para, rahat ve huzurlu günler olarak yorumlanır.
Kadınlar için bu rüya, yakın zamanda evlilik veya evladinin kundalamasi anlamına gelebilir.
ilk bebeginiz ise anneniz yardimci olsun..ilk kirk gunde tecrubeli birine ihtiyaciniz var...
Hayirli geceler...

hasibe

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
teşekkür ederım inş haber ederım dualarınızı beklıyorum

Üst Alt