• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ağabeyini görmek

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
selamun aleyküm,

Ben dün gece rüyamda çok ama çok sevdiğim biricik ağabeyimi gördüm ağabeyimin arkadaşları bir yerden çok ama çok cumhuriyet altını çalmışlardı ve bende ağabeyim suçsuz diyordum.ve ağabeyimin eşi (gerçek hayatta hamile 3 ay sonra rabbim inşallah hayırlı bir evlat verir) elinde tam hatırlayamadım ama tahmini elinde 7 cumhuriyet altını vardı vardı ve sanki bizim yada bizim değil gibi bir duygu vardı benim ağabeyim suçsuzdu yapmamıştı ama arkadaşlarının yanında olduğu iin korkup dua ediyorduk.Ağabeyim beyim gerçekten hayatta tanıdım en iyi erkek dürüst herşeyden önemlisi lütfen ona dua edermisiniz raabim onu ve bütün ağabeyileri korusun yorum yazarmısınız allah rızası için bizlerede dua edermisiniz hocam Allah hepinizden razı olsun Rabbim cennette birbirimiz görmeyi nasip etsin cennette buluşalım inşallah...baybyy

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykum selam..
Hayirdir insallah ne guzel agbinizi bu kadar cok sevmeniz dusunmenizi cok begendim..
Allah cc. Onun giyabinda yaptiginiz dualarin bin mislisini de Size versin..
Rüyada erkek kardeş görmek emniyettir, sizi koruyacak bir büyügün varlıgını düşünmek ve onu rüyanızda görmek, mutlu ve güvenli bir hayat süreceginize delalet eder..
Rüyada 7 Cumhuriyet Altını Görmek;olumsuzluga, Zarara uğramaya, gam ve kedere isarettir..
Allah cc. agbinizi ve tum muminleri korusun..
bu ruyanizi tam manasini anliyabilmeniz icin NEFSİN 7 MERTEBESİ
vardir bunlari idrak ettiginizde ins..daha iyi anlarsiniz..

"Ey iman edenler! Allah için hakkı titizlikle ayakta tutan, adalet ile şahitlik eden kimseler olun. Bir topluma olan kininiz, sakın ha sizi adaletsizliğe itmesin. Âdil olun.
Bu, Allah’a karşı gelmekten sakınmaya daha yakındır. Allah’a karşı gelmekten sakının. Şüphesiz Allah, yaptıklarınızdan hakkıyla haberdardır."
MÂİDE - 8

Sevdiklerinize olan Muhabet ve duskunlugunuz , sakın ha sizi adaletsizliğe itmesin. Âdil olun...
Hayirli aksamlar..

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada görülen altınlar

SELAMUN ALEYKÜM HOCAM,

öncelikle rüyama cvp verdiğiniz için ALLAH razı olsun sizden cvp gelmez çok yoğunluk vardır cevap veremezler diye düşündüm beni yanılttığınız için ALLAH razı olsun sizden.

Hatırlarsanız daha önceki rüyamı cumhuriyet altını rüyamı anlatmıştım 7 adet diye daha öncede bakmıştım başarı diye söylenmişti fakat benim anlatacağım başka bişey ağabeyimin evi yok ve bizde bir yere başvuru yapıcaz ve peşinat 7 bin tl isteniyor ve bizimde elimizde açıkçası hiç paramız yok ya çok şükür kimseye muhtaç değiliz ama hani ev alacak gücümüz yok bende çok umutlanmıştım o altınlar o para diye düşünmüştüm ALLAH rızası için bize dua edermisiniz rüyamıda dua ederek hayra çevirebilirmiyim ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN ...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Cumlemizden kardesim.. agbiniz hakkinda da Hayirlisi..olmasi icin tabiki Dua ederim..
ama ruyalar sadece Nesneler ile degil bir butun olarak yorumlandigini unutmayin o yuzden ayni nesneler farkli ruyalarda farkli anlam ve mana tasiyabilirler..
7 Cumhuriyet Altını Görmek;olumsuzluga Zarara uğramaya gam ve kedere ,tasiyamiyacaginiz kaldiramiyacaginiz yüke isarettir..
Hayirli cumalar

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun sizlerden hayırlı cumalar...

Üst Alt