• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ağaç görmek nasıl yorumlanır?

ermac_12

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada ağaç görmek ne demektir?
Öncelikle Selamın Aleyküm iyi günler dilerim,
Rüyamda çok garip birşey gördüm. Bir ağaç düşünün, büyük bir dalında iple bağlanmış büyük bir taş asılı. Ağacın gövdesinin üzerinde (yani gövde bitip dallara ayrılırken) küçük bir ev vardı. Ağacın yaprakları bir anda kaybolduğunda gördüm o evi. Sonra ağacın gövdesinin üzerinde büyük bir kedi belirdi ağaçtan büyüktü ve o ağaçtaki küçük evin yanındaydı. Ben ise sevdiğim kızın nerede olduğunu sordum. Kedi de bana bakarak küçülmeye başladı eve girebilecek kadar küçüldü ve eve girdi.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykümselam Hayırlı günler Rüyaniz Hayr Olsun
Rüyan çok karışık .bu rüyanın tabirini o günkü olaylar çerçevesinde yorumlamalıdır..

hayatta ne istediğini ,nereye gittiğini, bilene dünya bile yol verir...

Hayatından çıkan insanlara üzülme çürüyen meyve ağaçtan düşer ,düşmese size hasta eder.. bazen de sizde bulunan gereksiz, düşünce, vesvese, takıntıyı bırakmazsanız size sadece ağırlık yapar ve hasta eder .
Bu rüyayı gören kişinin bir sıkıntısına çare aradığını ve bu çareyi biraz zorda olsa kendinde bulacağına delalet eder.
selametle...

ermac_12

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Teşekkür ederim. Her kelimesinde haklısınız. Gereksiz düşünce, vesvese, hatanın bende olması. Hepsi kelimesi kelimesine doğru. Allah razı olsun.

Üst Alt