• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ağaçkakan görmek

ceyhun8806

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm
Ben 25 yaşında bekar bir erkeğim. Ben rüyamda evdeki mavi muhabbet kuşumu herzaman ki gibi uçması için dışarı çıkartıyordum. Kuşum camdaki sinekliği ağaçkakan gibi gagalayarak dışarı uçup gidiyordu. Bende hemen arkasından dışarı çıkıyordum. Akşam olduğu için kuşum evin önündeki ağacın dalına konmuş bekliyordu. Tam arkasında da bir kedi vardı ancak kedi sadece kuşumu izliyordu.Bende kediden önce davranıp kuşu yakalayıp tekrar kafesine koyuyordum. Ancak kuş benim kuşum ile sadece aynı renkteydi ben bunu hemen farkedince abime söyledim kendi kuşumu abimin iş yerinde buluyordum. Paltomun cebine koyup eve getirdim. Öldü zannedip bi anlık korkuyla cebimden çıkardım ve baktığımda yaşıyordu.Kafesteki yakaladığım kuşu çıkartıp kendi kuşumu kafesine koydum ve yakaladığım kuşu ise bakmak isteyen birine vermek için tanıdıklarıma sorarken uyandım. Yardımcı olursanız sevinirim Şimdiden Allah Razı Olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim..
Sevmek Sevgiliyi bir beyaz güvercin gibi avuçlarına alıp nazikce okşamak ve yüreğine bastırıp korumaktır...
Ama sevgiliyi daha güzel ufuklar bekliyorsa onu salıverip o`nun mutlulugunu kendi sevginden one koymaktir..
Onun uçsuz bucaksız gökyüzünde kanat çırpışlarından sonsuz haz duyup Rabbine emanet ederken..o`nun icin mutlu olmaktir..
O`nu Goge salar iken.. Birakiyorum ama Seni Sevmek-ten vaz gecmiyorum diyebilmek-tir..
Onun kendisinden uzaklaşmasına üzülmek değil gerçeğe uçmasına hakikate yaklaşmasına sevinmektir...
"Beni bırakıp nereye gidiyorsun" demek değil "gittiğin yerlerde ins. mutlu olursun..
dualarımla seni koruyup hep seni yuregimde tasiyacagim diyebilmektir..
sevdigini kendi nefsinden once koyabilmektir...

Ruyalariniza Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin!veya en HAYIRLISINI versin..

ne hikmet ise bekar kardeslerim cogunluk ile Muhabbet kuşu gormeleri ne tevvafuk degil mi?
Muhabettesevgi ve aşk-a olan ozlemleri mi acaba boyle duygusal bilinc alti ruyalari mi sergiliyor?
rüyanız muhabet kuşu;alacağınız güzel haberlere,talip ve kismetlere delalettir..Allahu Alem...

Hissettiğim kadar kalbimde söyleyemediğim kadar dilimdesin eyy yâr..diyen sesiz sevdalar vardir
Allahu alem...Rabbim en iyisini bilir.. ama Ruya tabiri..ve ruyadaki esyalarin Haal ve Kaal dili ile anlattiklari bunlardir...
akıl ölçülerinin dışına çıkmayin ve Nefsinize esir olmayin!kardesim...
Kaşına Gözüne Değil.. İman'ına..Ahlâk'ına..insanli'ına..Hayran Olmalı İnsan...

Herkes bıraksın "senin için ölürüm" laflarını. Önce kendiniz için yaşamayı öğrenin sonra başkası için ölürsünüz.

"Sevgi Kalblerin Birbirine Yakınlaşması Ve Rûhların Ünsiyetidir."
Hz.Ali (R.a)
Allaha emanet olun.

Üst Alt