R
ruta
Kayıtsız
Misafir
Selamun Aleyküm. eşimden ayrıldım, ayrılmamız biraz sorunlu oldu. Rüyamda benim memleketimdeydik eski çalıştığım kurumda ayrıldığım eşim çalışıyordu. Yanında evliyken benim sevmediğim hatta nefret ettiğim arkadaşları vardı. Sonra rüyamda ben eşimin yanına konuşmaya gidiyorum, konuşmak istiyorum ama o benimle konuşmak istemiyor. ve onu çok fazla yıpranmış, çökmüş görüyorum, moralı bozuk bir şekilde çalışıyor. Ben konuşmakta ısrar ediyorum o benim sevmediğim arkadaşlarına bakıyor, arkadaşları bir şey demiyor ama onların varlığından etkileniyor. Sonra ben ısrarcı olunca ayrıldığım eşim telefona sarılıyor ve beni polise şikayet etmek istiyor. (ayrılık sürecinde mahkeme tarafından koruma kararı aldırmıştı) bende ayrıldığım eşimin ayağına sarılıyorum ağlıyorum ama içli içli ağlıyorum, ona seni çok seviyorum beni polise şikayet ederse hapse gireceğimi ben senin için herşeyi göze aldım dıyorum bacağına sarılmışım öyle içli ağlıyorum ki oda beni görünce yumuşuyor, telefonu bırakıyor, üzülüyor bana. Sonra ben uyandım ve gerçekden beni çok etkiledi. o gece bir kaç saat uyuyamadım. Rüyamı yorumlarsanız sevinirim, yorumunuz için teşekkür ederim. kolay gelsin...
ordu 31 boşanmış memur
ordu 31 boşanmış memur