• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ağlamak ne demektir?

• Konuyu başlatan ruta
  • Başlangıç tarihi
R

ruta

Kayıtsız
Misafir
Selamun Aleyküm. eşimden ayrıldım, ayrılmamız biraz sorunlu oldu. Rüyamda benim memleketimdeydik eski çalıştığım kurumda ayrıldığım eşim çalışıyordu. Yanında evliyken benim sevmediğim hatta nefret ettiğim arkadaşları vardı. Sonra rüyamda ben eşimin yanına konuşmaya gidiyorum, konuşmak istiyorum ama o benimle konuşmak istemiyor. ve onu çok fazla yıpranmış, çökmüş görüyorum, moralı bozuk bir şekilde çalışıyor. Ben konuşmakta ısrar ediyorum o benim sevmediğim arkadaşlarına bakıyor, arkadaşları bir şey demiyor ama onların varlığından etkileniyor. Sonra ben ısrarcı olunca ayrıldığım eşim telefona sarılıyor ve beni polise şikayet etmek istiyor. (ayrılık sürecinde mahkeme tarafından koruma kararı aldırmıştı) bende ayrıldığım eşimin ayağına sarılıyorum ağlıyorum ama içli içli ağlıyorum, ona seni çok seviyorum beni polise şikayet ederse hapse gireceğimi ben senin için herşeyi göze aldım dıyorum bacağına sarılmışım öyle içli ağlıyorum ki oda beni görünce yumuşuyor, telefonu bırakıyor, üzülüyor bana. Sonra ben uyandım ve gerçekden beni çok etkiledi. o gece bir kaç saat uyuyamadım. Rüyamı yorumlarsanız sevinirim, yorumunuz için teşekkür ederim. kolay gelsin...

ordu 31 boşanmış memur

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm Selam..HAYIRLISI OLSUN kardesim...
AĞLAMAK;Tam tersi olarak sevineceğinizin işaretidir.
"eşimin ayağına sarılıyorum "Onunla barissaniz bile eski hayat duzeniniz devam edecektir..o zaman niye ayrildiniz?
Bacaklar hareket isteğini, ruhsal ve duygusal dengeyi anlatırlar.
Hayat Devam Ediyor Allah kolaylık versin.. imtihanını kolay etsin ..

Ayrilmak / bosanmak insanin hayatinda edinebilecegi en buyuk tecrubelerden biridir.
Nedense insan evliyken etrafinda bir suru insan oluyo, gerek arkadaslar gerek aile. Bosandiginiz zaman bu insanlarin ilgi ve alakalari azaliyor
bu da bosanan kisi icin ogrenme asamasi oluyor...
Bu donemde bosanan kisi kendini yalniz hissetmeye baslar dogal olarakta bir arayis icersine giriyorsunuz...
calissiyorsaniz isinize gidip gelmek zaten sizin tum vaktinizi aliyor kendinizi yalniz hissetmeye cok fazla vaktiniz olmaz.
Calismiyorsaniz KESINLIKLE bir ise girmeniz gerektigine inaniyorum...egitiminize de devam edebilirsiniz.
yeni insanlarla tanisip kendi paranizi kazanmaya basladiginizda kendinize olan guveniniz artacaktir ..
bos bos evde otturup kendinze aciyip aglamiyacaksiniz.

Eger bosanmissaniz zaman icersinde kendinizi suclamamak icin neden bosandiginizi kendinize hatirlatmalisiniz.
gecimsizlik her neyse artik. Gerekirse bunlari bir yere yazip ara sira kendinize hatirlatmalisiniz bence cunku zaman gercekten
herseyin ilaci oldugu icin zamanla neden bosandiginizi da bi nevi unuttur gibi olup kendinizi suclayip keske katlansaydim !!!
affetseydim gibi pismanliklar ve keskeler baslar.
Iste orada durun. Bunu kesinlikle kendinize yapmayin.
Gucsuz olmayin ve kendinizi guclendirmeyi ogrenin. Zamanla siz guclendikce ve basari elde ettikce
kendinizi yeniden sevmeyi ogreneceksiniz ve isterseniz yeniden bir hayat kuracaksiniz.

Sadece sevmek yeterli degil, hic sevmemekte oyle ama deli gibi sevmek de zorunda degilsiniz bence.
Cok iyi anlasmak, paylasmak ve guvenmek tabikide birbirine saygili olmak ...
ben böyle durumlar için HAYIRLISI OLSUN diyorum ..
Hayirli geceler...

silsile

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleykum Gönül Sızım.
Rüyamda babama bıçak dogrultan birini gördüm. Ona yalvararak agliyordum bırakması için. Ama en sonunda amacıma ulaştığımı anımsıyorum. Bunun tabiri nedir. Ben hep iyiye yorarım ama uzman ellere de ihtiyaç duymuyor değilim. Belki önemli bi uyariyi kaçırıyorumdur diye. Vesselam.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleyküm selam Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada ağlamak bazı kere sevinç, bazı kere de kedere işarettir.
Rüyada ağlamak görmek;
büyük olasılıkla gerçek hayatta karşılaştığınız olumsuz durumların, duygularınız üzerindeki negatif etkisini sembolize eder.
Ağladığını görmek aynı zamanda korkularını ve hayal kırıklıklarını üzerinden atmak, duygusal dengeyi yeniden sağlamak için kullanılan bir yöntemdir.
Aynen uyanık yaşamda olduğu gibi rüyanda ağlamak iyidir... Ağlama değmez hayat bu gözyaşlarına....

Rüyada ağlamak psikolojik yorumu;
"Ona yalvararak agliyordum bırakması için"
"
Duygu Sömürüsü ile bir uzak bir yere varamazsınız...
Hâlbuki ortada çözülmesi gereken bir sorun, yapılması gereken bir şey varsa çözüm adına konuşmalı, paylaşmalı ve çözüm aramalı...Kendini acınacak bir pozisyona sokmak, çözüm değildir.

Borderline nedir bilirmisiniz ?
kişilikteki dengesizlik,melankolik hali kişi kendisini güzel, başarılı hissederken birden değişkenlik göstererek kendisini çok önemsiz biri olarak algılayabilir.
akıl yerine daha çok duygularını kullanabilirler..onlarda hep bir boşluk eksiklik vardır onu hep doldurmaya, tamamlamaya çalışırlar...
duygulanmada tutarsızlıklar ve ani dürtüsel davranışlarla başka insanlar onlari kolayca anlıyamazlar..

Duygu durumunda aşırı tepkililiğe bağlı olarak sürekli duygusal değişkenlik hali (saatler içinde değişen sürelerde birbirini izleyen öfkelilik, üzüntü, kaygı, sevinç dönemleri,Kişinin kendisini sürekli olarak boşlukta hissetmesi.Öfkeye hakim olamama ,sık sık kavgalara karışma,bu da bir ruh halidir....

silsile

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razi olsun öncelikle. Borderline demissiniz ya. Gercekten tam anlami ile benim ruh halim. Bu sonuca nasil ulaştınız merak ettim dogrusu. Ama gercek hayatta kendimi acındırmak asla yapmadığım birşey. Hatta bilhassa güçsüzken güçlü görünmeye çalışırım. Tekrar tekrar Teşekkürler yoğun rüya hayatımda beni yalnız bırakmadığınız icin. Vesselam

Üst Alt