• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ağlayarak gelin olmak

istanbul_34

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
İstihare rüyasında ağlayarak gelin olduğunu görmek, Rüyada ağlayarak gelin olmak tabiri.
Selamün Aleyküm,

Ben anneme bir erkek arkadasimin oldugunu söyleyip niyetimizin ciddiyetinden bahsettim, fakat annem cok asiri bir tepki vererek bu olayi kesinlikle desteklemedigini söyledi. Bunun üzerine bende istihareye yatmaya karar verdim. Henüz ilk günüm ama ben yinede rüyamin yorumunu merak ettigim icin hatirladigim kadariyla size bahsetmek istiyorum.

Istihare de gördügüm rüya su sekildeydi hatirlayabildigim kadariyla:

Yine annem cok karsi cikiyordu rüyada ve bana baska bir görücü geliyordu. Gelen damat adayi sevdigim kisiyle ayni yüze sahipdi. Rüyada sevdigim kisinin bu bütün olan bitenlerden haberi yokmus. Beni gelen görücüye verip hemen dügünümü yapmaya karar veriyorlardi. Ben aglayarak evlendigimi görüyordum beyaz gelinlik icerisinde. Haliyle bir de siyah damatlik vardi damadin üzerinde. Damadin bakislari hep ciddiydi bana karsi. Annem bu durumdan memnun gözüküyordu. Dügün ortami oldugu icin de cok kalabalikdi, bütün ailem oradaydi. Renkler konusunda bir tek gelinlik ve damatligin rengi aklimda diger renkleri hatirlayamiyorum. Cok karisik renkler vardi. Son olarak benim sevdigim kisi rüyada cikip geliyordu dügünün ortasinda ve ben daha cok aglamaya basliyordum. Damadin annesi benim baskasini sevdigimi ögrenince oglunu da alip gitmek istedigi anda uyandim.

Bu rüyanin ne anlama geldigini bilmeyi cok isterim. Annemin bize ailesinin uymadigini söyleyerek icimi korkuttugunu da söylemeden gecmek istemiyorum. Ama sevdigim kisiyle de evlenmeyi cok istiyorum. Bu rüyayi hayira yorabilirmiyim?

Simdiden Allah razi olsun. Hayirli günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam ,anneniz aşırı bir tepki verdi ise kendince sebepleri vardır.
Bildiginiz gibi rüyalar üç türlüdür.
Yaşanılan Rüyalar :
Gün içerisinde yaşadıklarımız etkisiyle gördüğümüz rüyalardır. Bizi çok etkileyen , üzerinde çok düşündüğümüz, o konu ile gündüz haşır-neşir olduğumuz, çok merak ettiğimiz konular hakkında gece gördüğümüz rüyalar.
Bunların bir kısmı yorumlanmaya değer olsada bir kısmı sadece ehvam ve kuruntudan ibarettir.

Şeytani Rüyalar :
Net olmayan, karma karışık ve seçilmesi zor olan, bir konudan diğer konuya geçen, sadece korku yüklü olan, sarhoşken ve kendini bilmeden görülen rüyalar gibi.
Şeytan tarafından insanı korkutmak için görülen rüyadır. Şeytani rüyalar yalan rüyalardır.

Bilinçaltı Rüyalar :
Kişi gündüzleri kendi kafasında kurduğu olayları, yaşadığı olayları gece rüyasında görebilir, buda şahısın kendisi tarafından farkında olmadan gördüğü rüyalardır.

Doğru Rüyalar sadık rüya :
İnsanlara bir mesaj vermek için doğruca gösterilmiş, yorumu yapılması gereken, ibret ve ders alınması, iyi algılanması gereken rüyalar.
bu bir Bilinçaltı Rüyasi..Her şeyin bir zamanı,her işin bir vakti var...
Rüyada ağlamak;
büyük olasılıkla gerçek hayatta karşılaştığınız olumsuz durumların, duygularınız üzerindeki negatif etkisini gösterir.

Rüyada ağlayarak gelin olmak;
zamansız,uygun olmayan bir zamanda yapılan bir eylem sizi sarsabilir ...
rüyanız, uyanık hayatınızda sonunu iyi düşünmeden, araştırmadan yeni işlere, farklı konulara girme veya adım atma huyunuz olduğunu ve bu huyunuz yüzünden bir gün üzüleceğinizi işaret etmektedir.hakkınızda her şeyin hayırlısı olur inşallah .

Üst Alt