• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ailelerin tanışmasını görmek

raneya

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada ailelerin tanışmasını görmek
Selamun aleyküm gönül sızım .. Nasılsın inşaALLAH? :)
izninle rüyamı anlatmaya başlıyorum.. Rüyamda;
1 ay önce ayrıldığım ama hala sevdiğim yarimin ailesiyle tanışmaya gitmiştik. Normalde erkek tarafı gelir ama rüyamda biz onlara tanışmaya gidiyorduk. ama sonuç olumsuzdu Rüyamda çok saçma giyinmiştim bu yüzden ailesi beni istemedi :imkansiz:. sevdiğim adamda umrusamaz bi yüz ifadesi vardı sanki. Olmadı çok üzüldüm ve sessizce ağladım diye hatırlıyorum. Evlerine gittiğimde odaya en son ben girdim ve direk el öpmeye başladım çok kalabalıklardı..Sevdiğim adam sürekli telefonla ilgileniyordu. olmadı ve evime geri döndük.Bir de başka biri besmele çekiyordu rüyamda.. Hortumla tanzikli su fışkırtıp ıslatıyordum arkadaşlarımı.. Yorumların için Şimdiden ALLAH RAZI OLSUN kardeşim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam, gönül dostu inşaALLAH iyiyim...
seviyorsanız neden ayrıldınız....?
Rüyada ailelerin tanışmasını görmek ;
Hayallere kendini inandırmış olduğun bir bilinçaltı Rüyası...yada hayatınızda kimi durum ya da sorunlar karşısında kendinizi hazır hissetmediğinizi işaret eder...
Hakkında her şeyin hayırlısı...

"Sevdiğim adam sürekli telefonla ilgileniyordu"
gerçek hayatınızda sevdiğiniz insan ile aranızda halletmeniz gereken bazı konular olduğunu işaret etmektedir. Bu sorunlar hayata bakış açıları, olaylara yaklaşım şekliniz ,iletişim sorunlarına, kendini ifade edememek de olabilir..

Başkalarının benim hakkında düşündükleri önemli değil!!önemli olan benim içimde ne hissediyor ve kendim hakkında ne düşündüklerim, vicdanım rahat mi ?
Rahatsa Sorun yok!!görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler..selametle..

acilangul1

ruyayorumcusu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Aleyküm selam, sevdiğiniz insanla aranızda yaşanacak gelişmelere, içinde bulunduğunuz sıkıntıların bir süre daha devam edeceğine, bu insanın sizin için hayırlı biri olmadığına, sıkıntı ve kedere delalet eder.

raneya

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
tekrar SELAMUN ALEYKÜM Gönül Sızım ..
kusura bakmayın yanıtınızı yeni görüyorum ben yorumlanmadı sandım bana mail gelmedi bu arada :(
Neyseki yorumlanmış ALLAH razı olsun..
seviyorsanız neden ayrıldınız? diye sormuşsunuz kardeşim ahh ahh :( hepsi benim hata öyle saçma sapan sebepler buldum ki ayrılan bendim o değil.. :( Vicdan demişsiniz tamda üstüne bastınız , evet vicdanm gerçekten rahat değil beni seven biri kaybettim bu yüzden yani geri kazanmak için çabalıyorum sadece..

Üst Alt