• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada alacakaranlık görmek

omega

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada alacakaranlık görmek ne demektir?
Selamunaleykum, bir rüya gördüm. Rüyamda ben ve yüzünü görmediğim iki kişi karanlık bir odaya giriyoruz. Pencerenin önü alacakaranlık, oraya oturuyoruz. El ele tutuşuyoruz. Ellerimizin sımsıkı kenetlendiğini görüyorum ve hissediyorum. Başım yanımdakinin omzundayken çok fena uyku bastırıyor. Tam dalarken birden yanımdakiler ayağa fırlıyorlar. Etrafımızda böcekler olduğunu fark ediyoruz. Bir tanesini üstümden atmaya ya da ezmeye uğraşırken birdenbire uyandım. Yorumlarsanız çok mutlu olurum. Allah sizden razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam, Rüyanız hayr Olsun.
Rüyada alacakaranlık görmek ;
şu anda kimi sorunlar ,belirsizlikler yaşadığnız en iyisi her şey aydınlana kadar belirsizlikler belirlilik kazanana kadar beklerseniz....
Sorunlar, sıkıntılar işlerinizin yakın gelecekte düzelmesine, sıkıntılı günlerin geride kalmasına işaret eder.

Rüyada böcekler görmek ;
Genellikle küçük, gelip geçici endişeleri ,korkuyu temsil eder. Bu endişeler gelip geçici olsa da yinede size kimi sıkıntılar vermektedir bu sıkıntı ruh halinizde üzüntü, korku ya da gerilim olarak ortaya çıkar. Böcekler geleneksel olarak akrabalar, arkadaşlar, tanıdıklarla olan ilişkiler konusunda mesajlar verirler. selametle..

"Etrafımızda böcekler olduğunu fark ediyoruz."
Dini, ruhsal, duygusal ve fiziksel olarak yenilenmeye ve temizlenmeye ihtiyacınız olduğunu işaret eder.

Üst Alt