• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Allaha yalvarmak

sena

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleyküm... Hayırlı Günler.... Öncelikle umarım iyisinizdir, beni sorucak olursanız çok iyi değilim ailemle de aram bozuk bu ara bu gece rüyamda sanırım ona istinaden annem babam ile sürekli atıştığımı beni ailenin diğer ferdlerine anlatıp kınadıklarını gördüm...
Sonra içer ki odaya geçip Allahım ne olur bitsin diye ağlayıp yalvardığımı gördüm... (bunaldığım zaman hep böyle yapıyorum) bu sadece bilinç altı bir rüya mı sizce yoksa bana bir işaret uyarı da olabilir miilginç::.xxzzl.. şimdiden teşekkür ediyorum... tekrardan hayırlı günler... dualarım sizinle utngc..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam..Kardesim bu tur ruyalar sadece bilinc altidir..
Evet siz bu gunlerde biraz ruhen daraldiniz..
her Anne,Baba evladini cok sever ve hep iyiligini isterler o yuzden bazen evladinin daha fazla kendisini yipratmasina Razi olmadiklari icin ,
onu kendisine getirebilmek icin biraz da sabirsizlik ile Şefkat tokadi atinca evlad olayi yanlis anliyabilmekte...
ama bizim icimizde bulundugumuz olumsuz sartlar ,mutsuzlugumuz bize baskalarina karsi KIRICI olma HAKKINI vermiyor..
Anne, babanin ahini alma sakin!!
Anne,babanın attığı Şefkati tokatı rahmettir!!koruyucudur...ama onlarin ahini alirsan hayatın sana atacağı tokatı ömrün boyunca unutamazsın ...
biraz daha Sabir..ve Annen ile guzelce konus...Onlari sevdigini soyle ama bu gunlerde cok bunaldigini gergin oldugunu anlat...
Allah a Hakkinda HAYIRLISI icin her zaman yalvar..ama Senin istedigin seyi degil HAYIRLISINI dile...
Biz,insanlar bazen kendi kendimiz icin istemiyerek ,bilmiyerek kötülük diliyebiliyoruz...
Hayirli gunler...

sena

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
tesekkur ederimm... ama rüya da dua etmek tabiri hayır ile güzel şeyler ile yorumlanır diye biliyordum ben... bilinç altı bir rüya olsa da, dua etmem güzel değil mi rüyamda

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
duaqj9.png

Aynen kardesim Allah a yonelip Hakkinizda Hayirlisini Allah tan dilediginize ona teslim olup Onun takdirine ve O ndan RAZI oldugunuza isarettir..
Kim ki Allah cc dan RAZI olursa Allah cc. da Ondan RAZI olur...

kgüll..,

sena

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
S.a... inş ablacım artık biraz daha farklı düşünüyorum herşey Allahın elinde çünkü neticede onun istediği oluyor ve o bizden çok daha iyi biliyor herşeyi ben ona bıraktım dualarımıda öyle ediyorum artık ama bir an önce şu sıkıntımdan da kurtulmak istiyorum :(

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
biliyorum bir an önce şu sıkıntınizdan da kurtulmak istiyorsunuz..ama buda imtihanin surecinde ve Sizin HAZIR olma,olgunlasma,imtihani kazanma veya kaybetme neticesine bagli..ama Yazdiklarinizi okudukca Sizin ile gurur duyuyorum...
:maasallah:

sena

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
evet imtihan dediğiniz gibi inşAllah kazananlardan oluruz cümlemiz... Bu arada sizin gibi birisinden böyle güzel bir söz duymak beni çok sevindirdi... sizi sadece buradan tanıyorum ama tanıdığım kadarıyla çok beğeniyorum yaptığınız işleri ve bilgilerinizi.. çok teşekkür ederim size... hayırlı günler :)

Üst Alt