• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Allah'ı kanıtlamaya çalışmak

varaka

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Hayırlı geceler, rüyada Allah'ı kanıtlamaya çalışmak nasıl tabir edilir? Rüyamda Allah'ı inkar eden biriyle tartışıyordum. Bana diyordu ki Allah'ı kanıtla bana o esnada da elime beyaz bir küp şeker alıyordum ve ona diyordum ki bak bunu elime alabiliyorsam bunu Allah istediği içindir diyerek ona cevap vermeye çalışıyordum. Teşekkürler...

Yeşil-ELMA

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah hayretsin. Rüyanız gayet açık. İlim öğrenip çevrenize faydalı olma durumu olabilir. İman hakikatlerini Vahdet’i vücut kavramlarını iyi araştırmanız gerekmektedir. Risale-i Nur kitaplarında bu konu geniş geniş anlatılır.

Allah’ı iyi tanımak ve varlık delillerini iyi araştırmak lazım. Şeker tatlıya bağlamıma da gelir dolayisiyla çevrenizde itici olmadan şeker tadında sevdirerek hakikatleri anlatma anlamına gelebilir.

Hakkaniyetli bir yaşam sizi bekliyor. Kendinizi daha kapsamlı yetiştirip çevrenize ışık tutma ihtimali var. Gayri Müslüm olan ya da islamdan habersiz müslümanlara ışık tutma durumu olabilir. İnsanlara hediye vererek izzeti ikram ile İslamiyeti anlatma Allahı tanıtma programları olma ihtimali var. Herşeyi en iyi bilen Yüce Mevlam hayırlı eylesin.

varaka

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Yorumunuz için çok teşekkür ederim kardeşim. Allah razı olsun. Dualarda buluşmak dileğiyle...

Üst Alt