• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Allahı zikretmek

belkibirgün

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm gönül hocam.epey oldu buraya gelmeyeli özlemişim bu sayfayı Allah razı olsun hepinizden. Burda yazılanları okuyarak birçok konuda bilgileniyoruz çokta iyi geliyor sayenizde. Bu arada hocam ben rüyamda bir arkadaşım iki elimden tutarak önüme geçiyor ve elleri ellerimde beraber koşuyoruz dümdüz bi yolda. Ben koşarkende Allah Allah diye söyleniyorum. Sonra koşma hızımız artıyor ve hızımız arttıkça Allahu Ekber demeye başlıyordum bu defada. Birde hocam ablamı hamile gördüm 5 aylık hamileyim diyordu ve göbeği çok büyük beş aylıktan daha büyük duruyordu ve karnımın alt kısmında hafif ağrım vardı diyordu. bende ona onu neseteye bağlayıp kontrol edelim diyordum.öyle hocam şimdiden Allah razı olsun yorum için.Allaha emanet olun...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Gönül Dostum imtihanlariniz ne oldu..nerdesiniz ne yapiyorsunuz..? hakkınızda her şeyin hayırlısı rüyaniz Hayr olsun inşallah.
Rüyada Allah'ı zikrettiğini görmek;
Rüyada Allah'ı anmak her zaman hayır ve bereketle yorumlanır.

Rüyada Allahü Ekber diyerek tekbir getirmek ;
tövbeye devam etmeye, şeref bulmaya, sevinç ve ferahlığa,hayra yorulur.

ablanız evli mi bilmiyorum ama hamilelik;Gam, keder ve geçici sıkıntıya yorumlanir..Allaha emanet olun Selametle..

belkibirgün

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun gönül hocam çok şükür iyisiyle kötüsüyle atlattık o sınav dönemini.sonuçlar verildi hocam beklediğimden düşük geldi puanım ama ona rağmen çok şükür ki iyiyim.
geçen yıl puanımı görünce yıkılmıştım kendime gelemedim uzun zaman.

bu yıl çok şükür etrafımdakiler bile fark ettiler bendeki bu değişikliği ve ben bunu aldığım dualara bağlıyorum bunda sizinde etkiniz çoktur Allah sizden gani gani razı olsun.herzaman yazdıklarınızla yol gösterici oldunuz.
kendimi bu yıl gerçekten de Allaha tam anlamıyla teslim ettim tevekkül Allah diyip ve puana hiç takılmadım olacağı varsa yazılmışsa kader de her şekilde olur.daha umudum var herşeye rağmen ağustos sonunda atamalar yapılcak işallah.Rabbim hayırlısını nasip etsin işallah.

bu arada rüyam içinde ablam evli ve 2 çocuk sahibi daha 1 ay önce yeni doğum yaptı.kendisine de anlattım bu rüyayı ve hayırlı bir haber demişler ona da.Allah hayırlısını nasip etsin.duanızda bizi de unutmayın.Allaha emanet...

Üst Alt