• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada altın görmek

nuricihan

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada altın görmek, genel olarak yorumlandığı ve tek başına yorumlandığı zaman sağlığa ve umuda işarettir. Hayra yorulur. (Rüya içinde gelişen diğer olaylara ve unsurlara göre işaret ettiği anlam değişebilir) Bazı durumlarda, altın para görmek keder ve sıkıntı, dedikodu, söylenti, boş laf olarak da yorumlanır.

Rüyada altın görmek ümit, iyi sıhhat demektir ya da rüyalarda altın ile ilgili herhangi bir şey görmek, maddi, manevi isteklerin ve arzuların gerçekleşeceğine işaret olarak kabul edilir. Çevreden iyilik ve yardım görüleceği bir döneme girildiğini gösterir.

Rüyada birisine altın vermek, kazançlı bir işe sahip olmaya, altın saymak, kısa süreli bir hastalık geçirileceğini simgeler, Altın bozdurmak, keder ve hastalığa işarettir. Rüyada birisinden altın almak, bir kişinin etkisi altında kalmak şeklinde yorumlanır.

Rüyada altından zincir: Çok gizli bir sırrınız olduğuna, Üzerinize altın saçılması ise aslı olmayan kötü sözler işiteceğinize işarettir.

Altın bulmak zarara uğramaya, gam ve keder işaret eder, Rüyada altını kasada görmek, mal ve fayda elde etmeye, kazanca işarettir. Altın eritmek, düşmanlığa işaret eder.

Rüyada birinin elinde altın görmek, altını tutan için iyi bir hayata delalettir.

Rüyada altından yapılmış eşya güzelliğe, böyle bir kaptan yemek yemek ya da su içmek gam ve kedere işaretle tabir olunur.

Rüyada altın bilezik takmak, rüya sahibinin eline geçecek mirastır.

Altın saymak: Kısa sürecek bir hastalığa, Altın bozdurmak: Üzüntüye, Rüyada altından bilezik: Şeref ve itibarınızın artmasına, Rüyada altından saat: Yapacağınız işlerde bazı suistimallere maruz kalacağınıza, Rüyada altından yüzük: Dostlarınızdan sitem işiteceğinize, Rüyada altından külçe: Dostlardan uzaklaşmaya, Rüyada altından kitap: Zor bir işi başaracağınıza, Birisinden altın almak: Saygın bir kişinin etkisi altında kalmaya yorumlanır.

Rüyada beş altın görmek beş vakit namaza işaret eder.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Rüya: hayırlı geceler ablacığım rüyamda yerde altın aradığımı görüyordum altına benzer birkac sey buldum üzerlerınde anlamadığım yazılar vardı bende gercek olup olmadığını anlamak için üzerinde ayarını arıyordum msum..

hasbunallah.jpg

Yorum: Hayirli geceler..
Hayirdir insallah..
Arayanlardan ol!!yoksa aramayı bırakanlardan yada denememişlerden olma..sonra zahmetteki,Rahmetti,lutfu zinetti bulamazsiniz seklinde yorumlanir..

niyetin aramaksa, aramak sebeptir bulmayı Allah bahşedecektir,
niyetin bulmaksa Allah arattıracaktır, nitekim Allah her şeyi bilendir...

arandığında bir şey, eğer ki kendini koyamıyorsa ortaya insan, yani aradığı şeyi hakkıyla yaşayamıyorsa, bulmak çok uzaktır o kişiye...
Bize düşen, zirvede olmak değil zirveye giden yolda olmaktır, Zirve nedir, kişiye göre değişir. Zirve ne olursa olsun Ona ulaşan,
onun yolunda kendini yaşayan,gerçeklerştiren,ulaşamasada amacı için ben buradayım diyebilenler kazanmış olanlardır.
Kazanmak herkese nasip değildir, ama yolda olmak,kismetini, nasibini aramasi iradenin bedelidir.

beyazid-i bistami hz.lerine ait pek hakikatli bir soz.
aranilen meta, bozuk para,altin, kiz arkadas gibi seyler degildir.
hakikattir, marifettir, asktir ve hatta aslinda sadece rab'dir.

Yaşam; kendi gözlerinizden seyrettiğiniz bir filmdir.
Dışarıda neler olup bittiği o kadar önemli değildir.
Önemli olan sizin olup bitenleri nasıl gördüğünüzdür...
Hayirli geceler..

Allah'ın kulu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada altın görmek

Selamün aleyküm Gönülsızım Hocam,
Bu gece bir rüya gördüm.
Her zamanki bulunduğum ortamdayım ve neden bilmiyorum fazlasıyla değer verip kırgın olduğum insana kızıp kendimi dışarı atıyorum kalabalıktan.Sonra bir bakıyorum ardımdan gelmiş ve bana elinde tuttuğu birkaç tane büyük cumhuriyet altını uzatıyor.Ben anlam veremiyor ve benim altında filan gözüm yok ne yapacağım ben altını? diye elime tutuşturduğu altını geri atıyorum eline.Sonra " sende kalsın diye ilerde alırım senden, borç gibi farz et" diye bir şeyler söyledi.Ama almadım ve ona kızgınlığımı belli ettim.Israr etmedi ..devamı biraz karmaşık tam hatırlamıyorum ama hala gideceğim yerlerde beni bırakmıyordu sanırım, sonra benim de kızgınlığım geçiyordu sanki ona..Değerli yorumunuzu merakla bekliyorum selametle kalın hocam..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ve Aleyküm Selam Gönül Dostum..Hayirdir insallah..
insan Hak yolunda giderken başka yollara sapma sebeplerinin başında insanın bu hayatın imtihan için var edildiği ve her an her şeyle imtihana tabi tutulduğu;
gerçeğini unutması; unutup da nefsin ve şeytanın aldatmalarına kanması gelmektedir.
Esasen insan, bir taraftan nefis mekanizması, diğer taraftan da nerede, ne zaman ve ne şekilde karşısına çıkıp kendisini aldatacağı belli olmayan;
şeytan unsuruyla her zaman karşı karşıyadır.
Çoğu zaman bu düşmanlar, insana dost suretinde yaklaşarak doğruyu yanlış, çirkini güzel, bâtılı hak gösterir ve insanı idlâl edebilirler.
Bu aldatmalara kanmamak için insan, nefsin ve şeytanın vesveselerine karşı daima uyanık olmak zorundadır.

Yoksa bir anlık gaflet bile bazen insanı telâfisi zor veya imkânsız aldanmalara sürükleyebilir.
iyiki altını almamişsıniiz bu da Nefsin ve şeytanin farkli bir oyunu idi...

herseyin ,İnsanın ,olaylarinda maddi ve manevi olmak üzere iki yönü vardır..
Rüyasında Altın görmek ümit, iyi sıhhat demektir yada Rüyalarda altın ile ilgili herhangi bir şey görmek, maddi, yönünden istenilen şeylerin gerçekleşeceği,l
Lakin manevi ruhsal bir Sekte, stress, yetersizlik ,Dünyanin ziynetti, fitnesi, kandirmasi,olarak yorumlanir..
Bazen de Rüyada altın görmek kötü bir işe ,dedikou,gam,kedere ve borca işaret eder...

Güvenmediğiniz kişilerle asla sırlarınızı paylaşmayın !!ziynet ve emanetlerinizi vermeyin ve ALMAYIN!!!
Güvenmediğiniz insanlardan uzak durun!!
AŞK,YÜREĞİN SIRRI ve insanın EN BÜYÜK SINAVI ve ALTINI Hazinesidir aslinda..Anliyana..

"Kalp dünya arzularından birine bağlı kaldığı ve geçici lezzetlerden birinin peşine takılıp gittiği müddetçe, imkanı yok, ahireti sevmiş olamaz."
Abdulkadir Geylani(k.s.a)
Hayirli gunler..

esrat.

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada birinden altın almak

ALLAH'ın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun!

Rüyamda çocuğum oluyor ve makam sahibi birinden bir kaç tane altın alıyorum..ama altını veren sevdiğim biri değildi ..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ALLAH'ın rahmeti bereketi ve huzuru Sizin üzerinize de olsun..
Rüyaniz Hayr olsun.. Her Yüzüne Güleni Dostun sanma!!
Her Söylenene İnanma, Her Duyduğunu Yayma yoksa can sıkıntısı ve stressden kurtulamazsin!!

herseyin ,İnsanın ,olaylarinda maddi ve manevi olmak üzere iki yönü vardır..
Rüyasında Altın görmek ümit, iyi sıhhat demektir yada Rüyalarda altın ile ilgili herhangi bir şey görmek, maddi, yönünden istenilen şeylerin gerçekleşeceği,l
Lakin manevi ruhsal bir Sekte, stress, yetersizlik ,Dünyanin ziynetti, fitnesi, kandirmasi,olarak yorumlanir..
Bazen de Rüyada altın görmek kötü bir işe ,dedikou,gam,kedere ve borca işaret eder...
Allah'tan gelen her musibet ve sıkıntının bir sebebi vardir selametle..

ersncn

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada altın çaldırmak

Bu güzel sitede bulunan ve emeği gecen herkese selam olsun.
Rüyamda ben bir define bularak elde ettiğimi düşündüğüm bir kase altini bozdurmak istiyorum.Bunun için önceden tanıdığımı düsündüğüm ancak ilk defa gördüğüm bir kisiyi cagırıyorum.Bu kişi ile buluşup konuşmak üzere bir yere oturuyoruz.Bu arada ben uyuyakalıyorum.Uyandığımda bu kisinin bendeki kasenin içerisinde bulunan altınlari calıp gittiğini anlıyorum.
Rüyamı yorumlarsanız cok sevinirim.
(Bu rüyadan bir gün sonra başka bir rüya daha gördüm onu da başka başlık altında size yazdım.O nu da yorumlarsaniz cok sevinirim)
Allah hepinizden razı olsun.

YÖNETİM/UYARI:
https://www.islamiforumlar.net/ruya...umu-isteyenler-lutfen-okuyun-2.html#post89892

Üst Alt