• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada altın yüzük görmek

N

nazlı

Kayıtsız
Misafir
rüyada altın yüzük taktığını görmek, rüyada altın yüzük görmek islami, rüyada altın yüzük görmek ve takmak, islami rüya tabirleri altın yüzük görmek
rüyamda koşturuyorum bir yerlere, parmağımdaki altın yüzüğüm kırılıyor kaşı falan eğriliyor düzelteyim derken tam kırılıyor neyse satarız yenisine değişiriz diyorum aklımdan.

Sonra birden evimizin bahçesindeyiz benim dedem vefat etmiş görmedim tanımadım bile daha annemler bekarken ölmüş neyse rüyamda yerde teyzemin eşi eniştem yatıyor dedem ölmüş die onun başında ağlıyoruz barışma çarışma derken aloo aloo diye ses geliyor annemin sesi dur hele teyze diyorum bakıyoruz eniştemin cebinden geliyor ses telefonu alıyoruz annem bana diyorki annecim duramıyorum zaten ben burada diyor annem şuanda tedavi için istanbulda tedirginim doğumuma yetişemicek diye neyse annem telde gelicem annecim duramıyorum zaten tedavide birşeye yaramadı değişiklik yok aynıyım diyor sonra annem geliyor bakıyoorum dedemin cenazesindeyiz güya annemde hiç değişiklik yok halen duymuyor ve rahatsızlığı devam ediyor üzülüyorum böyle bir rüyaydı yorumunuzu bekliyorum çok tşkler şimdiden saolun allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamun aleykum..Hos geldiniz Nazli ..Nur kardesim.
ruyanizi Hayra yoralim ins. Hayr cikar..
İnsanın içinde yaşadığı olaylardan icinde bulundugunuz durumdan da etkilenmis olabilirsiniz..
Sizde biraz da hamileligin son gunlerinde verdigi,degisim hassasiyet ve tedirginliginin de olmasi tabiki cok dogaldir!
Annenizin doguma yetisip yetismemesi Allah-in elinde ve yetisip yetismemesi acaba hangisi daha hayirli bunu Rabbim bilir...
Siz sadece Sizin ve Anneniz icin en hayirlisi icin dua edin..kardesim..
bazen biz evladlar biraz bencilce olabiliyorz...
O gelemezse de Onun yuregi, duasi her an sizin ile olacaktir..
anneniz sizden cook yaninizda olmak isterdi...
Sen ve Annen dogumunda yaninda olmasini cook istersiniz de bir de Allah-in istedigi vardir iste en guzel hukum O cc.dir...
Hersey olup bittikten sonra selim kafa ile dusundugunuzde goreceksiniz ki en guzel sekilde vuku bulmustur...
Herseyin bir Sebebi, gaye ve Hikmetti vardir!
su an Ne annenizi nede Kendi Dogumunuzu fazla kafaya takmayin! Allah a havale edin sifa ve kolayligini Rabbim verecektir!
Bu Bebek sifa, deva isminden de uzak olmiyacaktir...
ölmüş dedenizi gormek bebeginizin cook yakinda bakarsiniz Regaip kandilinde Dunyaya gelecektir Allahu alem.Ragip oglum geldin mi diye herkes sevince bogulabilir!
kadınin Altın dan mamul ziynet eşyası takınması sevinç ve mutluluga
ama kirilan yüzüğün alyans mi yoksa birisinin takdigi yüzük mu onu anliyamadim..cunku yuzuk ve taktigin parmak ile yorumda degisebilir..neyse hayirlisi...
Yüzüğün kırılmasıni hayra yoracagiz...aman birbirinizi aile efradinizi KIRMAYIN..
Cana gelecek olan malla gelsin kardesim..
gönül hangi dala konarsın,
senin Allah-tan baska tutunacak dalın mı kaldı?

Allah-in izni ve kudretti ile her sey en Hayirli bicimde sonuclanacaktir..
hamileliginizin son gunlerinde endiseden oturu boyle ruya gormus olabilirsiniz..
bak ne guzel bebeginiz recep ayinda dogacak ins. evinizin nesesi ,bereketti Allah-in size lutfu, keremi,ikrami evladiniz geliyor desenize..

Mevla sağlık huzur afiyet ve Dogumunuzda kolayliklar versin
hasta kullarına şifa borçlu kuluna edalar nasib etsin ..
Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun nazli nur kardesim...

N

nazlı

Kayıtsız
Misafir
tşk ederim

tşk ederim yorumunuz için yüzüğü sormuşsunuz yüzük söz yüzüğümdü zaten sattık onu kayın validem takmışdı sözümde

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Bir sey degil Nazli kardesim..
ruyada söz yüzüğün kirilmasi;
hani evlenmeden once esler hep birbirine sozlu veya icten bazi sözler verirler ya..
ikimiz Birbirimizi sevdik...Birbirimizi seçtik...
Birbirimize söz verdik...Birbirimize eş olduk. İkimiz birbirimizin en yakınıyız..artik biz bir Aile olduk...
Yalnızlığımızda ilk once birbirimizi bulacağız...Sırlarımızı önce birbirimize açacağız...
Sevinçlerimizi birlikte çoğaltacağız..
İkimiz birbirimizin yol ,Hayat arkadaşıyız...artik!
Yokuşlarda ve inişlerde hep el ele kalacağız.
Dağlarda ve çöllerde yan yana yürüyup birbirimize her an destek olup Yolun sonuna birlikte varacağız.
İkimiz birbirimize emanet olacağız
Bibirimizi hep sevecegiz..Sadik olacagiz....
birbirimizi hic kirmiyacagiz....
anneni , aileni ailem bilecegim..Ailene saygi ,muhabette kusur! etmiyecegiz...
Mahrem konular aramizda kalacak..Annen de olsa aramiza hic kimseyi sokmiyacagiz... diye...
iste bu Allah-in huzurunda verdigimiz ve iki omuzumuzda Sahit melekleri olan bu guzel sözleri KIRMIYALIM...guzel kardesim..

"Kaynaşmanız için size kendi (cinsi)nizden eşler yaratıp aranızda sevgi ve merhamet peyda etmesi de O'nun (varlığının) delillerindendir. Doğrusu bunda iyi düşünen bir kavim için ibretler vardır."
{Rum Suresi:21.

Rah. Babami kaybedigimizde cook uzulmustuk ama Annem bir baska sarsilip dua ettigi dikkatimi cekince Anne bu kadar uzulme..Bizler variz demistim..
Annem de soyle soylemisti o Gun.. "'
Zulfikar efendim (babam)
cenazesi evden cikarildiginda sanki evimin diregi, evim sallandi..O benim Hayat arkadasimdi..Ben bugun hayattimin yarisini kaybettim..."
ve gercekten de oyle oldu Annem cook yanliz..sahipsiz, garip, korumasiz kalmisti...ahh iste bunu bir anliyabilsek.
hy..

Uzgunnn

N

nazlı

Kayıtsız
Misafir
allah razı olsun

öncelikle başınız sağolsun allah rahmet eylesin babanız için rabbim bizleri yaratınca eşlerimizede karar verirmiş iki elma yarısı gibi zamanla bulurmuşuz nitekimde öyle eşimle bir sorun yada sıkıntı yaşamıyoruz huzursuzluk yok çok şükür sadece sabırsızlıkla oğluşumuzu doğumu bekliyoruz hayırlısı diyeyim yeniden tşkler yorumlarınız için.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Allah Razi olsun kardesim yillar once kaybetmistim babami...
Sizinde Regaip kandiliniz ve Cuma gununuz mubarek olsun ..
Elhamdullilah.. ki oyle bir sorununuz yok..Ruyalar bazen irsad bazen de uyari mahiyettinde olur..
Dünya, rüya içinde rüyadır..unutmayin bunu!
evlenirken birbirinize verdiginiz sozleri unutmayin..
birbirinizi ve birbirinize verdiginiz sozleri kirmayin..
ins. cook yakinda oglunuzda gelir bize de haber verip sevindirirseniz cook sevinirim..
Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun..
Selamet ile Hayra kalin Kardesim...

tolgabey

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada altından kalpli yüzük görmek

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.İnşallah daimi olur.Adım Tolga

Kısaca rüyamı anlatayım.

Bir evin salonunda,galiba kız istemeye gitmiştik.Kız kardeşim bana sağ yüzük parmağıma altından bir yüzük takıyor.ancak yüzük biraz değişik.Yüzüğün altında sanki yüzüğe kaynatılmış tam avucuma sığacak kadar içi dolu altından bir kalp var.

Benzetme yapmak gerekirse;hani eskiden ''yoyo'' oynardık.İpi parmağımıza takıp aşağı yukarı sallandırırdık.İşte ona benzer şekilde bir yüzük ve birleşik bir kalp kocaman.

Hayırdır inşallah..

tolgabey

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Kusura bakmayın aynı konudan açılmış ve takrardan yazıyorum fakat biraz farklı bir rüya benim ki galiba.Bir fikri olan var mıdır?

Teşekkür ederim...Allah'a emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba arkadasim Hayirdir insallah..
aslinda bu ahir zamanda en cok neye ihtiyacimiz var deseler SABRA derdim..Sabır insana mahsustur!!
Hayirdir insallah..

"galiba kız istemeye gitmiştik " gec bile kaldiniz!

"Kız kardeşim bana sağ yüzük parmağıma altından bir yüzük takıyor"
ins. yine Kız kardeşiniz vesilesi ile bir bütünlüge ereceginize isarettir..

Rüyada yüzük görmek ;duygusal bütünlük, süreklilik ve başarınızı sembolize eder.
Eğer parmağınıza yüzük takarsanız bu yeni bir ilişki ya da mevcut ilişkinizde başarılı başarılı olmak için çaba gösterdiğinize isarettir..
Ruyada yüzükler aynı zamanda sadakat, idealleri, sorumluluklar veya inançları temsil eder.

Rüyada altından kalpli yüzük görmek ;evlilik konusunda kalbinde bir korku hissettiğini endise ve heyecanli,acaba HAZIRMIYIM,
acaba Dogru mu yapiyorum acaba MUTLU olurmuyum..diye ..
Bu acabalar-dan kurtulmadikca selamette ve mutluluga erisemiyeceginize delaletir..
Hayirli ve Sabir huzur dolu gunler...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Adminim yoyo simdi bunun daha gelismis olani vardir..ben halen cocuklarim ile yoyo oynarim..
Yoyo, iki adet eş ağırlıklı halkayı birbirine bağlayan çubuğa ip sarılması ile ortaya çıkan bir oyun ve spor aracıdır.
hani bir hayvanin tasmasi olur ya onun gibi siz onun bir ucunu parmaginiza baglarsiniz.. sonrada ipligin uzunlugu kadar ozgurluk ve kendini gosterme HAKKI verirsiniz..
Yoyo oynamak marifet, huner idare isidir..
onu hep parmağınızda oynatırsınız.

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
Heeee şu oyuuun tamam adminim şimdi anlaşıldı.
Ama ben hiç oynamadım çocukluğumu yaşayamadım ki
Şimdi oynasam nasıl olur aceba bababa kaçtane torun torba sahibi oldu tutmuş yoyo oynuyor diye ayıplarlarmıki eniyisi kimseye çaktırmadan oynamak:D
onu parmakta oynatmak nası oluyor acaba bi denemem lazım.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
cok zevkli ama biraz da HIZ ve SABIR isi beceremezseniz torunlarinizdan ders alin!!
Benim Lego parçalarindan robot ve araba yapmayı ufakliklardan ögrendigim gibi.

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
Haklısınız adminim önce bir ders almalıyım.
Şimdiki çocuklar bir dahi valla dahi, biz onları değil, onlar bizi öğretiyorlar.

tolgabey

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba arkadasim Hayirdir insallah..
aslinda bu ahir zamanda en cok neye ihtiyacimiz var deseler SABRA derdim..Sabır insana mahsustur!!
Hayirdir insallah..

"galiba kız istemeye gitmiştik " gec bile kaldiniz!

"Kız kardeşim bana sağ yüzük parmağıma altından bir yüzük takıyor"
ins. yine Kız kardeşiniz vesilesi ile bir bütünlüge ereceginize isarettir..

Rüyada yüzük görmek ;duygusal bütünlük, süreklilik ve başarınızı sembolize eder.
Eğer parmağınıza yüzük takarsanız bu yeni bir ilişki ya da mevcut ilişkinizde başarılı başarılı olmak için çaba gösterdiğinize isarettir..
Ruyada yüzükler aynı zamanda sadakat, idealleri, sorumluluklar veya inançları temsil eder.

Rüyada altından kalpli yüzük görmek ;evlilik konusunda kalbinde bir korku hissettiğini endise ve heyecanli,acaba HAZIRMIYIM,
Bu acabalar-dan kurtulmadikca selamette ve mutluluga erisemiyeceginize delaletir..
Hayirli ve Sabir huzur dolu gunler...

Çok teşekkür ederim gönül sızım
Bir büyüğüm de ilginç bir rüya demişti ve biraz değişik bir tabirde bulunmuştu(gerçekten çok seveceğin birisiyle bir izdivaç gibi) ama sizin düşünceniz ve yorumunuz sanki daha yakın bana.
Evet,bir aday olmamasına rağmen kalbimde böyle korku demeyelim ama endişe hissediyorum.Kurtulursak zaten inşallah Allah'ın yardımıyla olacak.
Çok teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Bir sey degil kardesim aslinda o büyüğünuz ruyayi guzel yorumlamis biraz eksik o kadar!!

Rüyada altından kalpli yüzük görmek ;evlilik konusunda kalbinde bir korku hissettiğini endise ve heyecanliacaba HAZIRMIYIM
Bu acabalar-dan kurtulabilirseniz ins.gerçekten çok seveceğin birisiyle hayirli bir izdivaç yapabileceginize.. yani ruyaniz sartli..
icinizdeki korku ve endiselerden kurtulup Allah a HAYIRLI bir izdivac icin yonelebilmek...
Hayirli aksamlar..

Üst Alt