• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada amcanın elini öpmek

A

aziz

Kayıtsız
Misafir
selamun aleykum kardeşim, adım aziz esin, fırıncıyım, izmirde yaşıyorum .Öncelikle hayırlı ramazanlar dileriim. Gelecek kandılınız mubarek olsun.

Rüyamda şu an hasta yatağında beyın kanaması gecıren mubarek amcamı gördüm. Şu an kendisi hastanede yatıyor. Bende rüyamda kendisini başka bir amcam ile bizim eve geldiğini gördüm bizim evde, kendisini ben karşıladım içeriye buyur ettim, ceketini aldım ellerini öptüm ellerini öperken ne hikmet ise çok duygulandım. Onu birden karşımda görünce çok şaşırdım. Çunku onun hastanede olması gerektiğini söyledım. Kendisi bana yegenim ben iyileştim dedi. Hatta ben çok sevındım, bir sure onun yuzune baktım, ama bakarken bıle ıçım bir hoş oldu.

Ben bu ruyayı öğleden sonra gordum, hatta uyanınca da oyle ferah bır şekılde bırde mutlu, sevinçli bir şekilde uyandım.. hocam şımdıden çok teşekkur ederım. ALLAH razı olsun hayırlı günler rüyamı tabir eder iseniz çok sevinirim. ALLAH a emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam..Size de Hayirli bereketli Ramazanlar..kardeşim
Amcaniz icin Dua edin Hakkinda Hayirlisi olani iki kurtulustan en hayrlisini Rabbim nasip etsin..
Rüyada amcayı görmek büyüklerinizin sözlerini ve tavsiyelerini dinlediginiz takdirde hayatta dogru yolu bulacaginiza delildir.

Rüyasında amcasını gören hasta ise iyileşir, sıkıntısı varsa rahatlığa kavuşur, ihtiyacı varsa birisi cömertçe giderir, yitiği varsa bulur, bir muradı varsa yerine gelir.
Rüyada amcanın elini öpmek;bir buyugunuzden destek alıcaksınız..istediginiz bir şeyin gerçekleşmesi için size el verecek ..Allahu alem seklinde yorumlanir..
Ayrılırken de ilk evimize geldiklerinde de Büyüklerin elleri öpülür...
Hayat edep ve terbiyedir!
Neyin doğru neyin yanlış ..kimin zamani geldi kimin gelmedigini bizler değil,Bırak da her şeyi bilen karar versin..
Selamet ile Hayra kalin...Edep ile gelen Lutuf ve dua ile gider...

Üst Alt