• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ameliyat olduğunu görmek

kelebek

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Öncelikle selamünaleyküm,herkese hayırlı sabahlar,Ben rüyamda midemden ameliyat olduğumu gördüm.ama acı filan hissetmiyordum yani normal bir insan gibi sanki ameliyat olmamış gibi yaşıyordum.kendimi ameliyat masasındada görmedim kan gibi lekede yoktu.kendimi doktor gibide görmedim sizce bu rüyanın anlamı nedir?şimdiden sizlere çok teşekkürlerimi sunuyorum.iyiki böyle bir site yapmışsınız tekrardan çok teşekkür ederim.
Kullanıcı adım:kelebek yaşım:15 yaşadığım yer:izmir Bekar

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah..
Gördüğünüz rüya bir sağlık sorunu yaşıyorsanız ondan kurtulacağınızı, sağlık sorununuz yoksa sizi üzen, sıkan sorunların biteceğini işaret etmektedir..yeterki siz “Her şeyi kafaniza TAKMAYIN...

Bir sıkıntı veya belaya maruz kalındığında gereğini yaparak Allah'a Tevekkül (havale) etmeli, ona güvenmeliyiz.
Şunu da unutmayalım ki, herşey geçici ve biticidir, kalıcı olan yalnız Allah'tır.
Gereksiz şeylerle vaktimizi geçirmeyelim ki sonradan pişman olup "keşke yapmasaydım" demeyelim.
Evet! Pişman olacağımız hatalara düşmeyelim, nitekim son pişmanlıkta bir fayda yoktur..
kesinlikle kafaya takmamak ve sabretmek gerek
er yada geç Rabbim yapılan her kötülüğün de
her iyiliğin de karşılığını verir....
Ilahi adalette teslim olun...

kelebek

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
allah razı olsun gönül sızım ablacım çok teşekkür ederim sizlere.sağlıcakla kalın.

Üst Alt