• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada anne görmek

• Konuyu başlatan Bilal Basoglu
  • Başlangıç tarihi

negerekvarkiiii

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada anneyi görmek

Merhabalar. Ben bundan dort ay once ruyamda evimizin yıkıldıgını görmustum daha sonra internetten anlamina baktigimda ev halkindan birinin ölmesi yaziyordu. Simdi ise rüyamda annemi gördüm akrabalar etrafina oturmus annemi dinliyordu. Annemde ağlamakli sekilde cocuklarim size emanet diyordu. Bende uzaktan olanlari izliyorum ve anlam veremiyordum. Ve bu olay beyaz bir yerde geciyor yani bir mekan yoktu. Allah rizasi icin cevaplarsaniz cok sevinirim. İnanin bu cevabi duymaya cok ihtiyacim var.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba rüyaniz hayr Olsun.
bildiğiniz gibi üzere bir rüyanın yorumlanmasında içinde bulunduğunuz ruh hali, yaşınız, rüyayı görme zamanı, gerçek yaşamınızdaki endişeleriniz ,korkulariniz,ve sevinçleriniz ,beklentileriniz,ile rüyadaki diğer tüm faktörler ve unsurların rengi, durumu, miktarı, nitelikleri birlikte değerlendirilmeli ve mümkün olabildiği kadar konuya pozitif yaklaşarak açıklama yapılmalıdır.

Rüyada annenin ağlamaklı, çocuklarını emanet etmesi;
sıkıntıya ve karmaşaya delalet eder. Kişinin annesi ile arasında çok güçlü bir bağ vardır ve anneler çocuklarının ruh durumunu çok uzaklardan dahi hisseder. Onu üzülmüş görmeniz bilin ki büyük ihtimalle size üzüldüğü içindir..
Sevdiklerinizi Allah'a emanet edin.Sevmediklerinizi Allah'a havale edin..kimi insanlar için üzülmeye değmez..

"Nasip" deyip kabullenmek,"Kısmet" deyip avunabilmek,Sonra da.. İçimize bir ferahlık ver Ya Rab.
ya ümitsizsiniz, ya ümit sizsiniz..
Hepimiz çetin olaylar yaşadık kendimizce. ümitsizliğe kapılmayin!!bunun tek şartı ise sabır ve tevekküldür.halinden şikayet edenin sıkıntısı artar, hamd ve sabır edenin sıkıntısı ise kaybolur gider.

mantıklı bir ümitsizlik içinde yaşamaktansa sebepsiz bir ümit içinde yaşamak daha iyidir. ..

HuzurBahçesi

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada annenin hamile olduğunu görmek

Selamün Aleyküm,
Ben rüyamda annemle beni hastanede gördüm. Annemin hamile olduğunu öğreniyorduk.

Yorumunuz için çok teşekkür ederim.vvcc..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküselam,Rüyaniz hayr olsun.
Rüyada annenin hamile olduğunu görmeniz;
Gördüğünüz rüya, annenizin duygu ve düşüncelerini ,sıkıntılarını size anlatmadığını .yada hayatınızdaki gelişmelerden şimdilik kimseye bahsetmek istemediğinizi yada kendinizi buna hazır hissetmediğini simgeler...

bazı şeyleri, içinizde tutmayin yoksa size hasta edebilir...selametle..

somuncu73

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Annem

Selamun aleykum : 2 yıl önce ölen annemi rüyamda ikidir yeniden ölmüş görüyorum net bir tabir bulamadım.... Saygılarımla

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam rüyaniz hayr olsun
İnşallah Anneniz hayatta iken duasını almışsınızdır yoksa............
Rüyada ölmüş annenin yeniden ölmesini görmek;
rahmetli anneannenizi yakın zamanda kaybettiğiniz için bu rüyanın bir anlam taşımadığını, ona olan hasretinizi ve yaşadığınız acıyı ,bazı pişmanlıkları gösterdiğini düşünüyorum.

Mutlaka bir yorum yapmak gerekirse şu anda fazlasıyla negatif düşünce ve duyguların olduğu bir zaman dilimi yaşamakta olduğunuzu, bir an önce bunlardan kurtulmanız gerektiğini ifade ettiği söylenebilir.

Rüyada ölmüş birisinin yeniden ölmesi, ölmüş birinin ikinci kez öldüğünü görmek onun adaşı yahut yandaşı olan birinin vefat etmesine işarettir...

Derdin senin mürşidindir...
Olayları, gelişmeleri yorumlamakta, tavır belirlemekte zorlanıyorsunuz. Bazen her şey lehinize giderken, bazı dönemlerde de yığınla aleyhinize gelişmeler oluyor.
Aslında Allah'ın sisteminde lehte ya da aleyhte düzenlemeler söz konusu değil. Sadece olması gereken; olması gerektiği en uygun vakitte gelişiyor.

Kendinizi de affedin!! Affetmek geçmişi değiştirmez, ama geleceğin önünü açabilir..
Sorumluluğu kabul etmek suçlunun Siz, nefsiniz olduğu anlamına geliyor zaten..
Sorumluluğu kabul ettiğinizde, geleceğe bakıp neler yapabileceğinizi ,nasil telafi edebileceğinizi düşünürsünüz. Geriye bakıp değiştiremeyeceklerinizi deşmez ve İçinde takılıp kalmazsınız...
Geçmişe değil hep belirttiğimiz gibi ŞİMDİNİN farkına vararak GELECEĞE yatırım yapmak demek...kendini yiyip bitirmek ya da kişiye bedel ödetmek yerine; var olan enerjimizi kendimizi geliştirmek adına kullanmamızı sağlamak demek…

"Rabbin Sana Ne Darıldı,Ne de Seni Bıraktı "Rabbin sana ne darıldı, ne de seni bıraktı." (DUHA-3

selametle..

Üst Alt