• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada annemi yıkadığımı görmek

N

nuray utku

Kayıtsız
Misafir
hayırlı sabahlar benim annem 94 yaşında bu gece rüyamda annemi yıkıyorum ama annem o kadar güzel genç idi afedersiniz temizliğini yapıyorum sonrada lifle her tarafını sabunluyarak yıkıyorum annemi, çıkarıca da akan çeşmeden abdest alıyorum namaz kılmak için.
ev hanımıyım 59 yaşındayım üç çocuğum var iki kızım bir de engelli oğlum var cevaplarsanız beni mutlu edersiniz hayırlı günler allaha emanet olun

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayirli sabahlar kardesim kusura bakmayin biraz gec oldu..
Hay Masallah ne guzel halen anneniz var.. halen onun hayir dualarini almak icin firsattiniz var demek ki?
Dun is yerime 55 yasinda toplumda adi iyi gecmiyen ,anlarsiniz ya ...utngc.. oyle biri
yillar once beyin kanaması geçirmis sağ tarafı felçli ve yatalak bir hasta annesi olan ve ona en iyi sekilde merhamet ile bakan bir kardesimiz ...Annesini arada bir ziyaret ettigimden bana saygisi olan ve su an annesi hayattinin sonbaharinda hastahanede can cekistigini anneme dua edermisiniz diye agliyarak bana gelmis...
Ona baktim ,sarildim ona imrendigimi soyledim...Sen ne guzel bir insan ne guzel bir evladsin dedim..
cocuklarimiz icin hic usenmeyis her dakika hizmettlerini yapariz..peki yasli anne, babalarimiz icin niye ayni sekilde davranmayiz..
yaslilar ayni cocuk gibidir..KIRILGAN, hassas ve nazik ve cok ca sevgi ve ilgi beklerler..
Onlarin Yaralı yürekleri, okşanmaktan hoşlanır yumuşak eller yumsacik yureklerle..
Uzattığın el, ipekten olsun.. söylediğin söz kalpten.. bakışların içten.. kucak açışın candan? iltifatın inancından ve gazabın da adaletinden olsun..!!

Ben de rah. annemi 2008 de kaybettim..2007 yilinin Yazinda da onu ziyarette gittigimde rah. annem son Yillarini felcli ve ama gorme engellisi olarak gecirmis mubarek bir insan di...
Ve Ben artik evime donmek icin hazirliklari yaptigim son gun migrenim tutmus yerimden kalkamiyor.. devamli istifra ediyordum..
Agustos ayi Sicak.. Rah. annem altina etmis cocuk bezi gibi bezleniyordu zaten...
ve Yalvariyordu Allah Rizasi icin biriniz kaldirin beni altimi temizleyin..diye cocuk gibi yalvariyordu...
ablalarim herkesde bir telas.. yengem sus ya biraz bekle dedigini oteki odada duyuyordum..
Canim Yaniyordu.. Annem Allah RIZASI icin yardim istiyordu.. Sirtina kadar islanmis.. temizlenmesi icin adeta yalvariyordu...
Allahim! dedim durumumu biliyorsun migren basim catliyor..istifra ediyorum.. o kadar cok ilac almisim ayakta titriyorum.. ama Ben Annemi yuregim ile duyuyorum..
Allahim!Lutfen Yardim et!!Onu Son kez (cunku Yarin evime donuyordum)hizmettini yapmam icin guckuvvet ver..ve zorla kalkmis annemi sirtima alip banyodaki sandalyeye oturtmus altina girip her tarafini kucuk buyuk abdesten temizlemis..bir guzel de yikamis...
salona cikartip giydirdikten sonra rah. annem gozyaslari ile ellerini acip Allahim! Halim Sana Ayan ve Beyan dir.. Acizligim ile Yalvariyorum..
Nur evladimin bas agrisini al!ben Ondan Raziyim sen de RAZI Ol..
Evladlarinin hayrini gorsun..diye dua etmisti...
gercekten de o annemi son yikamam olmustu..ve gun o gun bir daha hic bir zaman o siddete migrenim tutmadi Hamd olsun...

desenize ayni zamanda ozel bir de oglunuz varmis..
SAKIN uzulmeyin! inanin bu da Size Allah-in bir Lutfudur..
Kac tane Anne evladinin hayatta iken cennete gidecegini bilir diyordu zihinsel engelli olan bir cocugun Annesi...

kişinin başına gelen tüm iyi ve kötü olaylar Allah katında bellidir Her insan dünyada kendisi için belirlenmiş olan bu senaryoya göre imtihan olur...
senaryo dahilinde bazı olaylar yaşar ve bunlara verdiği tepkilere göre ahirette bir karşılık alır..madem ki her sey gecici ve bu dunya ahirettin tarlasi o zaman Sabir,Dua ve Allah a her konuda teslim olmak ile aslinda kendimizi de korumaktayiz...
Kader insan için çok büyük bir kolaylık, Allah'ın bir lütfudur ...
Bir insanın sonu en başından belli olan olaylar için üzülmesi, yolunda gitmeyen birşeyler olduğunda sıkıntı duyması bu yüzden çok gereksizdir ..
Dünyadaki imtihana sabredip, herşeyin Allah'tan geldiğini bilenleri, Allah, ayetlerinde cennet ile müjdelemektedir ..
Bu konuda peygamberler en güzel örnektirler..Her peygamber sav bir sekilde imtihana tabii tutulmustur kardesim..

Kusura Bakmayin kardesim Sizin gibi degerli bir insani buldugumda muhabbet etmeden de gecemedim..
Ruyaniza Hayirdir insallah diyelim .

Rüyada abdest aldığını görmek; Allahu alem şeref ve itibarın artmasına, iyi bir isim yapmaya ,tövbe etmeye, iman ve amel güzelliğine, anne baba, eş dost ve akrabalarla iyi geçinmeye ve temiz fıtrata (yaratılış güzelliğine) işarettir..
ayrica Sizin gam ve kederden kurtulacağınıza işarettir
Rüyada hayatta olan yasli annenizi genc, guzel basa donmus gibi olmasi, sizin yıkamaniz; hastalık ve dertlerden sıyrılmaya..delaletir..
her seyin hayirlisi..Hepimiz Allah tan geldik Allah a Dönecegiz..
rüyada ölü olan rah. annenizi yıkadığınızı görmek: onun varsa borcunu ödemeniz gerektiğine..Kul HAKKI var ise Onun icin helalik istemeniz gerektigine işaret ediyor..
Selamet ile Hayra Kalin.. Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun..

Üst Alt