• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada annemin evinde başbakanı görmek

E

EMİNE

Kayıtsız
Misafir
Merhaba ben rüyamda başbakanı annemin evinde ona evimizin sallandığını söylüyorum evi ablam yıkalım diyo ben ise yıkmayalım bu böyle dursun başka ev alalım diyorum ve başbakan benim sözümün uygun olduğunu söyleyip ayrılıyor.Ben onu televizyondakinden daha zayıfmış diyorum.
Camdan dışarı bakıyorum.Evimiz her rüzgarda sallanıyormuş.
Acaba rüyam ne anlama gelmektedir

EMİNE yaşım 36 BALIKESİR

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Hosgeldiniz Kardesim..
Hayirdir insallah..
Evlimisiniz cocugunuz varmi onu da bilmedigim icin genelleme bir yorum yapmaya calisacagim..
Rüyada başbakan görmek hayır ve esenlik rızık ve nimet mutluluk ve itibar; bela mihnet zahmet ve sıkıntı darlık ve talihsizlik gibi değişik şekillerde yorumlanır.
Bu kadar farklı şekillerde tabir edilmesinin nedeni; Rüyada görülen duruma göre yorumlanmasındandır. Yani rüyada başbakan'ın iyi halde olması
veya sinirli davranması güler yüzlü veya asık suratlı olması sakin veya tedirgin halleri kendinden emin veya korkmuş olması gibi hususlar
göz önünde bulundurularak yorum yapılır.

Rüyada başbakan görmek genel anlamda yüksek yetkili ve devlet otoritesinden biri olduğu için iyiye işaret olarak tabir edilir.
Rüyanızda başbakanı gördüyseniz (Her nekadar gördüğünüz duruma bağlı da olsa) sizin zaman içerisinde iyi-güzel şeylerle karşılaşacağınıza yorumlanabilir.

rüyaniza Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin
Rüyada basbakan ya da devlet büyüklerini görmek izzet güç ve maksada erişmeye işaret eder..
ayni zamanda bir miras, paylasma, celiski, muhalefet de isarettir..
kardesim olaylara biraz da annenizin penceresinden baksaniz..
hic bir maddi cikar manevi akraba ve kardeslikten degerli degildir...
Mutluluk hayata olumlu pencereden bakabilmektir.
Baktığımız pencere bize hep olumsuzlukları gösteriyor ise o pencereyi kapatmayı deneyip ...onun karsiligi olan yeni bir pencere iliski haal ve davranis bakis acisi kazanmak acmak gerekli...
Hayirli gunler.. Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun..

Üst Alt