• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada annenin öldüğünü görmek

Litvanya

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum, rüyada annenin öldüğünü görmek ne demektir?
Ruyami cok hatirlamiyorum ama hatirladigim kadarini anlatmaya calisacagim yorumlarsaniz sevinirim.

Ruyamda karli bir tepe gordum, bir sey ariyorduk ceset olabilir ya da annem de olabilir tam hatirlamiyorum. Arkadasima sesleniyordum yanindaki kar yigininin altina bak diye, ama aradigimiz sey orda yoktu. Sonra tepeden asagi iniyorduk ve cok guzel gol gibi bir yer goruyorduk, suyun rengi yesildi ve su berrakti. Annem orada ölmüş ve bedeni ilahi bir guc tarafindan suyun icine alinmis/cekilmis. Yani orasi guya iyi insanlarin olunce gittigi bir yermis gibi bir sey. Suyun icine bakiyordum ve yuzeye yakin yerde kocaman tarantulaya benzeyen bir orumcek goruyordum orda. Sora sular birden yukseliyordu ve suyun icinde kaliyorduk. Yukarida nefes alabilecegimiz gir bosluk vardi oraya cikinca siyah sacli kotu bir adam goruyordum bana guluyordu kotu bir sekilde.

Annemin ölmesine cok uzulmustum aglayarak uyandim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam hayirdir insallah..
Rüyada annenin öldüğünü görmek;iki ana mesaj verir.

Birinci anlamı anneyi suçlama anlamı verir. Annenizin, bebekliğinizde veya çocukluğunuzda size yeteri kadar sevgi ve şefkat göstermediğini düşündüğünüzü işaret edebilir.

İkinci anlamı yaptığınız hatalardan dolayı büyük bir vicdan azabı çektiğinizi işaret eder...Annenizin kıymetini onu kaybetmeden hakkıyla bilin..yoksa sonra mezarinda aglarsiniz..selametle..

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Selamün aleyküm. Sabaha karşı 05:45 civarında bir rüya gördüm ki beni çok etkiledi. Annemin vefat haberini alıyoruz evde bütün cenaze işlemleri yapılıyor ben çok ağlıyorum sanki hayat benim için de bitmiş gibi, ağlayarak cenaze aracının gelmesini bekliyoruz. Ambulans geliyor ve annemin yaşadığını görüyorum benimle konuşuyor biraz yorgun ve halsiz gibi olsa da iyiydi, ayağa kalkıp beni şimdi mezara mı koyacaklar falan dedi dışardan kuran sesleri geldiğini duyunca. Yok dedim şimdi sana en iyi doktoru çağıracağım kimse seni bir yere girdiremeyecek, sen iyisin birseyin yok herkes seni de bizi de kandırmış diyerek teselli ettim. Yüzünde tebessüm oluştu hadi çağır gelsin dedi. Sonra da uyandım. Rüyamı yorumlarsaniz çok memnun olacağım. Şimdiden teşekkür ederim.

Üst Alt