• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada araba ile yanlış yola girmek

Deva

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Esselamun Aleyküm,

evlilige dogru Adim atarken, Istihareye basvurdum, ve 2 Rekat Namaz ve Istihare Duasi ardindan. Anlik daldim ve bir kac saniye icinde 2 tane Yol gördüm. Birinci Yol benim Arabayi kullandigim Yol, ikinci Yol ise karsi Yol, Arabayi kullanirken yanlislikla karsi Yola girdim. Kendi Yoluma tekrar girmek istesemde Kaza olacakti, karsi yolda kalsamda. Kaza olmadan birden gözlerimi bir korkuyla actim ve dahada gözüme uyku girmedi.

Allahin Selami hepinizin üzerine olsun, ve cümlemizen Razi olsun

Selamum Aleyküm.
Hayirli Ramazanlar.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam,Rüyaniz hayr olsun.
Rüyada araba ile yanlış yola girmek;
Gördüğünüz rüya, kişisel gelişiminizde önemli bir ilerleme kaydetmekte olduğunuzu, kendi ayaklarınızın üzerinde durmayı, kendi kararlarınızı kendiniz vermeyi çok istediğinizi ancak daha bunun için hazır olmadığınızı ifade ediyor..

Bir işin zamanı, doğrusu, düzgünü ,mekanı adabı, usulu,uslubu varken tersini ve yanlışını ,inat yapmaya ne gerek var ?
Düşün; Her sey üstüne üstüne geliyorsa eğer, Belki de sen yanlış yola girmiş olmayasın...........

Bazen hayatı akışına bırakmak ,beklemek gerekir,Yaprakları, Suyu, Mevsimleri, Olayları, İnsanları ve kendini...Ve bekleyip görmek gerekir sonuçları. .
ve sadece Görelim Mevla neyler. Neylerse güzel eyler deyip razı olmak ,hayırlısı için dua etmek gerekir....

bazen öyle çok yorulursun ki bir süre dinlenmen gerekir.. o sürede hayatı akışına bırakırsın.. işte bazen o sürede hayatında olumlu değişiklikler olur bu moladan sonra işlerin daha da kolaylaşır..
Bazen, her şeyi akışına bırakmak gerekir ki Su akıp yolunu bulsun diye...
selametle.hayırlı Ramazanlar..

https://www.islamiforumlar.net/gonu...-yapmam-lazim-vicanim-paramparca-durumda.html
duaa..

Deva

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ve Aleykümselam,Rüyaniz hayr olsun.
Rüyada araba ile yanlış yola girmek;
Gördüğünüz rüya, kişisel gelişiminizde önemli bir ilerleme kaydetmekte olduğunuzu, kendi ayaklarınızın üzerinde durmayı, kendi kararlarınızı kendiniz vermeyi çok istediğinizi ancak daha bunun için hazır olmadığınızı ifade ediyor..

Bir işin zamanı, doğrusu, düzgünü ,mekanı adabı, usulu,uslubu varken tersini ve yanlışını ,inat yapmaya ne gerek var ?
Düşün; Her sey üstüne üstüne geliyorsa eğer, Belki de sen yanlış yola girmiş olmayasın...........

Bazen hayatı akışına bırakmak ,beklemek gerekir,Yaprakları, Suyu, Mevsimleri, Olayları, İnsanları ve kendini...Ve bekleyip görmek gerekir sonuçları. .
ve sadece Görelim Mevla neyler. Neylerse güzel eyler deyip razı olmak ,hayırlısı için dua etmek gerekir....

bazen öyle çok yorulursun ki bir süre dinlenmen gerekir.. o sürede hayatı akışına bırakırsın.. işte bazen o sürede hayatında olumlu değişiklikler olur bu moladan sonra işlerin daha da kolaylaşır..
Bazen, her şeyi akışına bırakmak gerekir ki Su akıp yolunu bulsun diye...
selametle.hayırlı Ramazanlar..

https://www.islamiforumlar.net/gonu...-yapmam-lazim-vicanim-paramparca-durumda.html
duaa..

Rabbim Razi olsun sizden, kisaca evlenmek istedigim kisiyle evlenmem Hayirli degil dogru anladiysam?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Allah cc. cümlemizden razı olsun, hayırlımı değil mi bunu sadece Rabbim bilir ama ben rüyanıza binaen diyorum ki; Siz,Evlilik için hazırmısınız hazır olsa idiniz araba ile ile yanlış yola girmezdiniz...

insan bir olay veya ilişkiye, sorumluluk veya mevki makama Talip olmadan içine girmeden ;hazır olmalı...
Herşey hazır olmak ile başlar !!Yoksa hem kendinize hem de evlenmek istediğiniz kişinin HAKKINA hukukuna girer hem kendinize hem de Ona YAZIK edersiniz...

Evlenmeyi düşünmeden önce evlenmeye hazır olmak lazımdır..
Siz evliliğe henüz maddi, manevi ruhen, duygusal, aklen hazır değilsiniz...
her kes sevmeyi sevilmeyi ,evlenmeyi ister ama marifet doğru zamanda ,doğru insanı sevmek...Ve diyeceğim ki;Aşk güzel şey..vaktinde ve doğru insanla geldiği sürece…
yanlış insan ile yada doğru zamanda olmazda menzile varamazsınız...
yine de karar sizin!Her şeyin hayırlısı..kendiniz ve evlenmek istediğiniz kişinin hakkında

sadece kalp, duygu ile karar vermeyin biraz da Gerçekçi aklen ve mantıklı olun bence..
Gerçekçi olmak...Kendini bilmektir ve ona göre davranmaktır .

selametle
..

https://www.islamiforumlar.net/ruya-yorumlari-bolumu/32925-ben-soyledim-soyleyecegimi.html

Üst Alt