• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada arabaya binmek

cavcav

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm,

Rüyamda maraştayım volvo s80 marka kahverengiye benzer rengi olan bir araba önümde duruyor, camları parlak gri gibi dışardan içi görünmüyor, ön sağ koltuğa oturuyorum.İçerdende dışarı görünmüyor sadece ön şöfor camından dışarısı görünüyor. bizim oralar çok sıcak olur arabanın içine güneş giripte ısıtmasın diye camları siyah filmle kaplamamışlar böylece güneşi içeri çekmesini önlemişler. Arabanın içi buz gibi klima açık , bir ara camı açıyorum yüzüme sıcak hava çarpıyor hemen geri kapatıyorum. Arka koltuğa kafamı çevirdiğimde ortada geniş ve rahat bir şekilde oturmuş olan teyzemin eşini gördüm. Gülüm -genelde hep öyle hitap eder- böyle çok güzel oluyor dışarısı çok sıcak diyor. Arabayı tanımadığım belki orta yaşlı bir tesettürlü bayan kullanıyor, galiba arabada iki tanede küçük çocuk çocuk varmış.

Bu aralar farklı şekillerde hep araba rüyası görüyorum.Başka araba rüyası daha gördüm aynı gece ama fazla zamanınızı almamak için yazmıyorum. Hayır olur inşallah, teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Kardesim Hos geldiniz..

"ALLAH İSTEMEDİKÇE SİZ İSTEYEMEZSİNİZ !."
ortaya çıkan istek ve kisiler gerçekte Allâh istemiş olduğu için ortaya çıkmaktadır!..
Eğer Allâh istememiş olsaydı siz dahi o şeyi isteyemezdiniz...
Nasil mi? bazen oyle sart kosul ve durum icinde olursunuz ki Dua dan baska elinizden hic bir sey gelmez...
KUL SIKISMAYINCA HIZIR YETISMEZ derler ya iste O HIZIR a.s. acizligimizden Allah a olan seslenisimiz DUA miz oldugunu biliyormu idiniz...yani Duamiz
elbise suretti giyer ve bu bazen bir insan bazen bir yeni firsat veya yardim sekli olarak bize gelir..
Büyüklerin; "Her geceyi Kadir bil her gördüğünü Hızır bil..demisler

Hayirdir insallah...
iki ruyanizda ortak yorum; Araç amaca götürdüğü için önemsenip kıymet atfedilir..araç ile amacı karıştırma gafletine düşmeyin..
araç amacı belirler..bunu da Unutmayin..
araba bir arac Yol ise amac menzildir.. Allah yolunuzu aydınlık ayaklarınızı bu dosdogru yolda kaydirmasin kardesim..

Nasreddin Hoca köy meydanındaki koca çınar ağacının üzerine çıkmış elindeki balta ile bindiği dalı kesmeye başlamış.
Görenler :Aman Hocam bindiğin dalı kesiyorsun düşeceksin!" diye bağırmağa başlamışlar.
Hoca kesmeye devam ederek seslenmiş:
-"Bu dalı kesenin yere düşeceğini hepiniz akıl ettiniz de ben size yıllardır ahiretin dalı olan dünyanızı keserseniz cehenneme düşersiniz diyorum
neden hâlâ akıl edemiyorsunuz!!!..."
kardesim dunyanizi daha rahat bir binek yapmak icin sakin ola inancinizdan Taviz vermeyin..
her an imtihan icinde oldugumuzu unutmiyalim...
Allah'ın rızasını kazanmak için fırsatları iyi değerlendirelim. ...
inanin hic bir luks maddiyat ahirettimizi yakmaya degmez.. hersey gecici.. bollukta darlikta baki olan sadece Allah cc. dir!!

Üst Alt