• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Arap şeyhi görmek

selbi01

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm Gönül sızım kardeşim.önceki rüyamda çok etkilendim,size yazmak istedim. Sizde ALLAH razı olsun yorumladınız.Bende annemin yanından yeni geldim,annem hasta.dualarınızda annemi de unutmayın.Bu anlatacağım rüya,bu rüyadan önce gördüm.Rüyamda iri kıyım Arap şeyh i ve önümde sıfır 5008 peugeot marka araba duruyor.Arabanın arkasını görüyorum.Yorumlarınız için ALLAH razı olsun.Selametle kalın.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm Selam Gönül Dostum Allah cc. Annenizin Yar ve Yardimcisi olsun..hakkında hayırlısını versin!
Her birinizin Anneniz ile imtihan edildiğinizi unutmayin!
Kazanma kuşağında, kaybedenlerden olmamaya gayret edin..

Rüyalar bazen hayatta tesiri altında kaldığımız olayların izlerini taşısa da çoğunlukla çok sırlı olaylardır.
Çünkü insanın hiçbir tesiri olmadan meydana gelmektedir.

Hayırdır İnşallah
Rüyada Arap şeyhi görmek ;Her zorluktan sonra kolaylığa delalet eder..
Olaylara Madde gözü ile değil!mânâ ve Hikmet gözü ile bakın..bu olayda herkesin kârı farklıdir...

"önümde sıfır 5008 peugeot marka araba duruyor.Arabanın arkasını görüyorum"
miras ve hayal kırıklılığına ve kaçırılan fırsatlara delalettir..
Belki kaçırılan fırsatlardan daha güzeli karşımıza çıkar, belki de imtihan gereği başka şartlarla karşılaşabiliriz

İnsan elindekinin kıymetini ancak kaybettiginde anlar. lakin kaybedilen şeylerin tekrar bulunma ihtimali vardır.
Eğer kaybettigin şeyi bulma ihtimalin var ise sebebler dairesinde bulmaya çalış,yok bulamadın ise senin için ibret ve hakikatli bir ders olsun;
taki elindeki diger degerleri şeyleri kaybetmeyesin.
Selametle...

Üst Alt