• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada arapça yazı görmek

superisi

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba, rüyamda eski patronumun eşi beni isteksiz olarak bir eve götürüyor. Evde patronum ve iki kızı var, patronum pijama giymiş kızları ile tv seyrediyor. Eşi beni evde başka bir yere götürüp sorular soruyor. Bende bu olaylarda söylenecek çok şey olduğunu bana haksızlık ettiğini fakat hiç bir şey söylemeyeceğimi, gözlerim ağlamaklı söyleyip işaret parmağım ile gökyüzünü gösteriyorum ve gökyüzünde yıldızlar gece ama açık güzel bir hava beyaz bulutlarla yazılmış arapça harfler yanyana ve düzenli olduğunu görüyorum ve o soracak hesabını sizden diye söylüyorum. Kadın başındaki eşarbı çıkarıyor ve saçının bir iki parmak kadar kısmının beyazlamış olduğunu görüyorum. Sonra kocasından neler çektiğini anlatmaya başlıyor. Bu sırada eski patronum gelip siz hala ne konuşuyorsunuz diyor. Sonra kadın başka tarafa gidiyor eski patronum da lavaboya gireceğim numarasıyla kalıyor ve bir kapının kolunu tutup benim geçip gideceğim yere doğru ayağını çelme takmak istermiş gibi önüme uzatıp aslında ben seni seviyorum diyor. Ben de ayağının üzerinden atlayıp geliyorum.
Biraz uzun ama yorumlarsanız sevinirim. Allah'a emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba..Hayirdir insallah...
icinde bulundugumuz ruhsal durum stressli gergin endiseli bir donem yasiyorsaniz bazen bu tip ruyalar gormeniz cokca Dogaldir..
Diğer insanların hakkınızda ne düşündüklerine dair boş yere endişe etmeyi bırakırsınız;Allah-in izni ile başarılı olacağınıza,
zenginliğe, hayır ve iyilik yapmaya devam etmenize işarettir.

olayları akışına bırakın ve nasıl yapmak istiyorsanız ve hangisi sizin için doğru olansa onu yapın…
tek bi fikir üzerinde yoğunlaşmayın!!unutmayın ki hiç bir şey SİZDEN önemli değildir…
günlük hayatınizda ve özel hayatızda hep pozıtıf yaklasin her insanda pozitif ve negatif enerji vardir..
olumlu dusunurseniz olumlu da hisseder ve yasarsiniz..
Herşeyi çok takmayin ve TAKILMAYIN....
En ufak bi olayı çok büyütüp hem kendinizi hem de cevrenizdeki insanlari YIPRATMAYIN...

insanlarin hakkinizda dusundukleri hiic de onemli degil onemli olan Siz kendinizi nasil goruyor hissediyor ve vicdaninizda huzuru hissediyormusunuz?
Onlar kim ki Sizin hayattinizi etkileyip kontrol altina almaya haklari olsun..
hepsine Eyvallah.. hadi canim.. sagdan..deyip yol verin...ki Size de Yol ACILSIN....

"Güzel bakan güzel görür güzel gören güzel düşünür güzel düşünen hayattan lezzet alır. "
Bediüzzaman Said Nursî

"Herhangi bir toplum tutumunu değiştirmedikçe. Allah onun konumunu değiştirmez."
Rad 11

Bütün işler Kalb-in Sahibine havale edildiği zaman
Vücud istirahat eder...
Kalb-i saf doğru olan kimsenin Kalb alemi diridir
Kalb gözü görür.
Kalbi saf doğru olmayanın kalbi ölü ve kördür ....
UNUTMA bunu kardesim..

Rüzzgar

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada arapça yazılar görmek

Merhaba ben rüyamda akşam vakitlerinde evdeyim, yanımda annem var ama yüzünü görmüyorum. Tavan yok, gökyüzü yıldızlar var ve sürekli yanıp sönen ışıklar gibi Arapça yazılar beliriyor. Daha sonra duvarda sıralanmış a4 kağıtları asılı ve görmediğim birşey aralarından birini seçip bana getiriyor, ben kağıdı elime alıyorum kağıtta ihlas yazıyor ve altında arapçası. Sonra Allahım sana şükürler olsun bana bu rüyayı gösterdiğin için iyi ki yanımda annem var yoksa korkudan ağlardım diyorum ve ihlas okuyarak uyandım.

Üst Alt