• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada arı görmek

glsm

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm hayırlı geceler. eski bi bahçemiz vardı. orayı sanıp maydanoz bağlamak için gidiyorum. eski inek ahırının kapısında inek var. arıları hiç görmedim. ben daha yanına yaklaşmadan bana saldırıyorlar. kokumu duymuşlar. her tarafımı ısırdılar. sonra onları silkeleyip kaçtım. ağzınıza dilinize sağlık şimdiden. Allah razı olsun

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam hayırlı geceler Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada bahçe görmek; çok güzel, mutlu, sağlıklı, başarılı bir döneme girildiğini, isteklerin yerine geleceğini belirtir.
Rüyada güzel bir bahçeye girdiğini görmek, kalbinin sevgi ile dolu olduğuna işarettir..

Rüyasında maydanoz toplamak, topladığını gören kişi başladığı yeni bir veya projeden alnının akıyla, başarılı bir şekilde çıkacağını belirtir.
lakin Siz toplamadiniz; maydanoz bağlamak için gittiniz..
Ne yaparsaniz yapin !!amaaa Siz niyetinizi temiz tutun ...Niyetti hayır olanin akibeti de hayırlı olur...

Bir kimsenin rüyada inek görmesi; hayra, iyiliğe, zenginliğe ve bol rızka delâlet eder.
Bekâr kızın rüyada inek görmesi, yakında nasibi çıkacağına ve evleneceğine işarettir.Allahu Alem..

Her inek lafi duyduğumda kalbimden bu nasihat gelir..
Diyorlar ki "biz bedava süt alıyorsak ineği niye satın alalım. " Öyle mi O yüzden süt vermeyi keseceksin...
Arada bir görüneceksin,ama süt vermiyeceksin, o süte bağımlı hale getireceksin...kıssa dan hisse işte..

Rüyada arı görmek; Zenginlik, bereket, uyum, yaratıcılık ve mutluluğu simgeler. Genel ifade ile olarak Arılar sıkı çalışma ve çalışkanlığı ifade eder.
Arı sürüsü görmek, hayatınızdaki kalabalık, uğultulu bir şeyleri temsil eder.
Rüyada arıdan korkmak, arıdan kaçmak karşınıza çıkan bir şansı, bir fırsatı geri çevirdiğinizi simgeler.
Bir arı Sizi incitti, diye bal yemekten vaz mi geçeceksin...

rüyada bir arının tarafından sokulduğunu görmek; gerçek hayatınızda size bir haksızlık edildiğini gösterir..
İncinsek de kimseyi incitme gönül ..
Birini incitince farkında olsan da olmasan da sen de inciniyorsun. Bunun kimseye faydası olmuyor...sadece kendinde eziklik hissediyorsun..Selametle...

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm ablacım, bugün bir rüya gördüm Rabbim hayırlara getirsin inşallah...

Rüyamda bir cadde üzerinde yürüyorum bir binanın bahçe duvarında sarmaşıklardan var oradan geçerken üzerime tahmini 7-8 tane arı geldi, arıların bir tanesi yüzüme doğru geliyordu elimle itekledim ayağıma doğru geldi. Sonra devam edip giderken bir anda kendimi 2 askerlik arkadaşım ile çay bahçesi gibi bir yerde sohbet ederken buldum.

Sonra oradan çıktım sabah saatleri gibiydi, böyle bir çıkmaz sokak gibi bir yerde bir kaç tane dükkan var, ben bir tane dükkanın açılmasını bekliyorum. Beklediğim yerde sanki bir resim atölyesi yada sanat galerisi gibi bir yer, adam gelip açıyor çay içelim dedi 1 bardak çay içtim.

Sanki oradan büyük bir miktar para aldım cebimde yolda yürürken annemle karşılaşıyorum. Sonra etrafı duvarlarla kaplı dar bir yolda yürürken parayı gösterdim.

Beraber sevindik sonra devam ederken duvarın üzerinde orta yaşlı uzun boylu bir deli çıkıyor karşımıza bağırarak teyze diye annemin üzerine doğru koşarken anne kaç diyorum, annem koşarken bir anda kendini yere atmış deli koşarken bende önüne geçip onu tutuyorum. Annemde teyze öldü de bırakıp gitsin dedi. Sonra uyandım ablacım tabiri nedir?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykümselam hayırlı geceler Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada arı görmek;
Zenginlik, bereket, uyum, yaratıcılık ve mutluluğu simgeler. Genel ifade ile olarak Arılar sıkı çalışma ve çalışkanlığı ifade eder.
Arı sürüsü görmek, hayatınızdaki kalabalık, uğultulu bir şeyleri temsil eder.
Rüyada arıdan korkmak, arıdan kaçmak karşınıza çıkan bir şansı, bir fırsatı geri çevirdiğinizi simgeler.
Bir arı Sizi incitti, diye bal yemekten vaz mi geçeceksin...

rüyada bir arının tarafından sokulduğunu görmek; gerçek hayatınızda size bir haksızlık edildiğini gösterir..
İncinsek de kimseyi incitme gönül ..
Birini incitince farkında olsan da olmasan da sen de inciniyorsun. Bunun kimseye faydası olmuyor...sadece kendinde eziklik hissediyorsun.

Rüyada resim atölyesi görmek ;
Rüyada atölye görmek beceri, kendini maddi, manevi, ruhsal, fiziksel, akli geliştirmeyi simgeler.
Kendinizi anlamak ve kimliğinizi ne istediğinizi bulma çabalarınızın olduğu anlamındadır..

Rüyada kağıt para görmek rüyayı gören kişinin bazı sıkıntılar çektikten sonra rahata ereceğine işaret eder, parayı kaybetmediği sürece hayatında çok güzel değişiklikler olacağına delalettir.yeter ki Sırrını ve özel hayatını kendine sakla dedikodudan uzak dur...

Rüyada deli görmek;
Rüyayı gören kişinin hayalleri hakkında bilgi verir gerçekci, akıllı ,makul ve mantıklı olun..kendini,durumunu bil yeter..
hedeflerinize giden yolda bir şeyleri gözden kaçırdığınızı simgeler.selametle..

Üst Alt