• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada arkadaşın bebeğini görmek

ortak

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
merhaba ben bu gece rüyamda çok zamandır görmediğim bir arkadaşımın bebeği oldugunu (şu an evli değil bebegi yok) ve sütü olmadığını söylüyor. bende sanırım bir hamılelık yaşamışım ve bebeğimi kaybetmişim bu yuzden sütüm olduğu için bebeği emzirdiğimi görüyorum .
bu sırada aklımdan geçiriyorum ki acaba emzirmesem mi anne sütü yedi cet geçermiş diye duymuştum diyorum. ama bebeği emziriyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ruyadabebe.jpg

Merhaba Hosgeldiniz kardesim..
Rüyaniza Hayirdir ins. diyelim Rabbim hayra cikarsin..
her ruya sahibinin maddi manevi icinde bulundugu ortam ve kosullar medeni hali de goz onune alinarak yorumlandigini bilmenizi isterim..
Ruyada bebek gormek masumiyet cana yakınlığı ve yeni baslangıçları belirtir. ..

ayni zaman da Bebekler icinizdeki incinebilir temiz kalpliliğinizi çaresizliğinizi ve bozulmamış temiz ahlakınızı gösterir.
Ruyadaki bebekler sizin kendi içinizde gizli kalmış değerlerinizin ve potansiyelinizin farkında olduğunuzu gosterir. ..

Rüyada bebek emzirmek bir kadının kendi evladını veya baska bir bebegi emzirdiğini görmesi evladının büyük mertebeye ve makama ulaşacağına işaret eder..kendisinin de Allah cc. katindan bir lutuf ile nimetlendirilmesi seklinde Yorumlanir Allahu alem...
Rizk Allah tandir.. hic kimsenin RIZKI hic kimsenin elinde degildir...

Sevgi O Kadar Suistimale Açık Masum Bir Bebek ki Herkes Ona Nefsine Göre Elbise Biçer ...

Her şey yarattığı üzere Allah'ı zikretmektedir.
İster susarak ister konuşarak. Niyet Hayr sa fiilde hayr vardır. Siz bilmezsiniz Allah bilir.
Selamet ile Hayra Kalin.. iyilikten Maraz degil sadece bereket dogar...

Üst Alt