• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada arkadaşın işyerini görmek

hira61

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
günaydın..selamun aleyküm rüyada çok değer verdiğim bi arkadaşımın işyerine gidiyorum. Gercekte o alışveriş merkezinde calışıyor..güvenlik normalde öne doğru duruyolardı ruyamda işyerine gidiyorum ki, arkaları dönük giriş yeri kapatmışlar .çıkış yerinden giriş oluyor hayrolsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleyküm Selam hosgeldiniz HiraNur kardesim..
Hayirdir insallah...
Mesela bu ruyanin yorumunu google de da bulamazsiniz..
Rüyalarımızda yaşadıklarımızla gerçek hayatta yaşadıklarımız aynı mantıkla oluşur.
Günlük hayattaki sıkıntı,gerginlik ,o cok sevdiginiz arkadasinizi ince dusunmeniz rüyalarımıza yansımaktadır.
Rüyalar günlük yaşamda yaşadıklarımızın bir yansıması şeklinde ancak çok farklı formlarda mana Aleminde oluşurlar...

"çok değer verdiğim bi arkadaşımın işyerine gidiyorum" bu o gecen gun onun icin istihare kildirtip sarma goren arkadasiniz mi acaba ?
Ruyada işyerine gitmek;Siz ilk once aklinizdaki gecmisinizde yasadiginiz duygu ve iliskilerden bir kurtulun da
kendinizi, kafanizi, kalbinizi bir toplayip gecmisi bir rafa kaldirin da gerisi Allah kerim!!
arkadasinizin işyerine oyle giderseniz ins.yeni ve HAYIRLI bir nimet ile RIZIKLANDIRILABILIRSINIZ....
arkadaşıniz o işyerinde artik calışmak istemedigi,kendisini güvende ve huzurda hisetmedigini ..

Rüyada bir güvenlik personeli görmek ;
rasyonel (mantikli)düşünmeyi temsil eder, pratik ve tetikte olmayı işaret eder.
inanç ve düşünme yolunda bazı engeller çıkarıldığını ifade eder.

Hayirli gunler...Herseyin Hayirlisi..Siz iyi bir insansiniz..bunu da Unutmayin...

hira61

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun

O kadar kalbimi rahatlattiniz ki ewet o kişi efendim çok haklisinz beni bana tarif diyorsunuz inanin o kadar huzurlu oldumki iyiki varsiniz utngc..

Üst Alt