• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada arkadaşını görmek

H

Hayalci

Kayıtsız
Misafir
Selamünaleyküm... ben kapalı olduğum için böyle şeyleri yalnış buluyorum hiç değilse bu yaşta sevgilim falan olsun istemiyorum o yüzden çocukla tanışıyoruz hatta bir ara çok iyidik ama bende böyle birşey olduğunu anlayınca mesafe koydum. Ben mesafe koyunca soğuklaştı aramız, konuşuyoruz ama meraba meraba gibi aynı okuldaydık zaten.

he rüyayı anlatıyım ben en yakın arkadaşımla duraktaydım galiba bu arkadaşımda hoşlandığım çocukla çok iyi arası işte mağzaya girdik bir baktım çocukta girmiş mağzaya, geldi falan hadi dedi, arkadaşım peşinden gitti e öyle olunca bende gittim çocuğa selam dedim, başını salladı sadece bir de sanki sıkıntısı varmış gibi duruyodu sonra ben etrafıma baktım onları bulamadım, arıyodum sonra belki yan sokağa geçmişlerdir diyip yan sokağa geçtim arkadaşım arkasını dönmüş o nerde ya diyip beni arıyodu arkadaşım öyle deyince çocukta arkasını döndü beni gördü sonra geri önüne döndü. meğersem evi ordaymış bizim eve çok yakın ama gerçekte evi bize baya uzak başka bir semtte meğersem bikaç gün buradaki bir akrabasında kalıcakmış. sonra uyandım. ama bişey daha var biz arkadaşımla mağazaya girmeden önce hava normaldi yani yağmur yağcak gibi kapalı bi hava vardı ama güneş falan vardı biz üçümüz birlikte mağazadan çıkıp ben onları kaybedince sonra buldum ya işte o sıralar yağmur yağıyordu sis falan vardı rüzgarda biraz sert esiyodu o yüzden ararken zorlanıyodum. birde önemlimi bilmem ama arkadaşım kısa sarı bi etek ve siyah çorap giymişti. o çocuk ise siyah belin aşağısında biten bi kaşe mont.
İlknur Çalış, 17 yaşında, öğrenci, bekar, bayan

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam.. Hosgeldiniz Benim akilli, guzel,ileride cok basarili olacak guzel kardesim.. yazinizi okudugumda oyle cook memnun oldum ki...
Sizin gibi genc bir kardesimin varligi icin Rabbime sukr ettim..
Sizin kapali veya acik olmaniz degil inanin bu yasta sevgili ile ugrasmak YANLISTIR.. her seyin bir zamani ve vaktti var..
Su An ogrencilik, ilim tahsil etme beyninizi ,zamaninizi ve gencliginizi kullanarak istikbalinizi insaa etmelisiniz...
Hay Masallah Size sanki beni kendimin gencligini gordum bir an...
Bana da Sizin yasinizda iken hayalci adi yaninda erkek fatma da derlerdi...
neden mi cunku ben de sizin gibi genc yaşta sevgilim olmasina karsi idim..
erken basliyan her sey erken de biterdi.. ve hazir olmadigim icin TADI degil sadece KOKUSU ve karin agrisi olur ..
o erkek ile bu erkek ile arkadaslik yapti diye ileride adim da cikabilir..gercekten imanli biri iffetli olmadigim icin benim ile belki de evlenmek istemezdi.....
okullumu da aksatirdim..
su an kendi kizim TIP fakultesi okuyor 20 yasinda ve su an sadece okumayi dusunuyorsa evlenmiyecekse neden sevgilisi
olsunki..? ins. evlilik vakti de geldiginde okullu bitip meslegini eline aldiginda Tabiki Sevdigi, hoslandigi birisi ile Evlilik, hayirli bir niyet icin birisi ile cikip tanisabilir..

Genc Kardesim Su An İnsan ilişkileri ve toplumun yapısına baktığımızda manzara nasıl görünüyor? Sizce...
cinnetin eşiğindeyiz. Bazen "Acaba şehir suyuna antidepresan karıştırsalar iyi mi olur acaba?" diye düşünmüyor değilim. Şaka bir yana,
İnsanlar para kazanmak için çok çalışıyorlar.
Yaşamak ve geçinmek çok zor...kardeslik, dostluk akrabalik iliskileri bitmis.. sevda, sevgili yerine KIZ erkek arkadasim, sevgi yerine
hoslanmak, sahiplenmek kendi nefsini tatmin etmek icin sanki iliskiler menfaat uzerine kurulmus.. nerde O eski asklar, Sevdalar,
uzaktan bakip uzaktan yuregi ile hayal etmek...hayal ederken sevda tohumunu temiz ve masum olarak gonul Topraginda yesermesini .filizlenmesini beklemek..

Gecenin kör saatinde genç kızlarımız mini şortlarıyla, erkek arkadaşlarıyla sokakta gezebiliyorlar. artik affedersiniz her sey zevk, nefis uzerine kurulmus sanki...
Kız-erkek arkadaşlığı ve flört etme yaşı iyice aşağıya indirilmis.. 16! Bu kadar erken yaşta cinselligi, sevgili flort hayattini yaşayan,
sık sık sevgili değiştirmeyi doğal birşeymiş gibi kabul eden gençlerin, ileride mutlu bir aile kurmalarını nasıl bekleriz?
eslerine SADIK vefali, sadakatti nasil onlardan bekliyebiliriz..
Onlar bunun ne demek oldugunu hic ogretmedik ki...
Yine soyluyorum Ben Size genclige kizmiyorum.. biz buyukler, devlet ve egitim merkezleri ,Anne babalar olarak bir seyleri ya yanlis yada eksik yapiyoruz..
ortaya bir sebep ,bir suclu atarak kendi vicdanimizi rahatlamaya calisiyoruz..
aslinda ilk once kendimize donup acaba ben, biz nerde yanlis yapiyoruz..neyi eksik birakiyoruz diye kendimizi sorgulamaliyiz..
Ruyaniza Hayirdir insallah diyelim Rabbim size her seyin en hayirlisini idrak etmenizi her daim nasip etsin..
ruyalardaki her turlu arayis..Her zaman istikrarsızlığı simgeler...
Kardesim Siz boyle dogru ve durust davranirsaniz inanin kiymettiniz o magazalardaki esyalar gibi degil kuyumculardaki pirlantalar kadar degerli olursunuz..

mutlaka pişmeniz, buyumeniz,olgunlaşmaniz kâmil bir insan olabilmeniz icin su an sadece lutfen egitiminiz ile hemhal olup okulunuza konsantre olun..
Selamet ile Hayra Kalin...Sizi cook takdir ettigimi de soylemeden gecemiyecegim..

kgüll..,

[kadesign]

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada arkadaş görmek

selamunaleykum, rüyamda bir evdeydim, arkadaşımın evi. onu bir kız arkadaşı var ve oda bizimleydi. üçümüz evdeyken arkadaşım bir yere gidecegini söyledi ve gitti. kızında annesi gelecekti eve ve beni görmemesi gerekiyordu. kız içeride evi toparlarken ben dip odada oturuyordum ve beklediğimizden önce annesi ve kardeşi geldi kızın. ben hemen oldugum odanın kapısını kilitledim ve oturmaya devam ettim. daha sonra kız geldi ve seslendi bana bende kapıyı açtım. annesini içeri götürecegini ve o sırada benim çıkmamı söyledi. tmm dedim. kapıyı kapattım ama kilitlemeyi unuttumç üzerimde eşofman vardı. onu çıkardım pantolonumu giymek için o sırada annesi geldi ve beni üstümü değiştirirken gördü. burada bitti. ilginç bir rüyaydı, yorumlarsanız sevinirim. başlık bulamadıgım için arkadaş görmek olarak yazdım. Allah razı olsun!

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam..Hayirdir insallah
Suizana fitne ve fesada kapı aralayacak haal ve davranislardan uzak durun!!
Özellikle arkadaş çevrenize dikkat edin!Masum iken suclu
Hakli iken haksiz duruma dusmemek icin bu gunlerde temkin ve tedbiri elden birakmayin..
Dinimizde gözünüzle bile görmeniz yetmiyor birtakım iddialarda bulunmak için.bazen hersey goruldugu gibi degildir!!
Ama bu zamanda ne kadar kolay değil mi. Sadece insanların hakkınızda bir cümle kurmaları sizi karamaya yetiyor da artiyor bile...
Rabbim hepimizi iftiradan korusun
Hayirli gunler..

merve1990

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Tanıdığım bir arkadaşım ile ben

Selamun aleyküm ben merve 14 yaşındayım ve okuyorum geçenlerde hiç bir şey düşünmeden yattığım da beni çok etkileyen bir rüya gördüm tanıduğım okuldan arkadaş olduğum bir erkek çocuk yanıma gelip benimle konuşmak istedi sonra arkadaşlarım herkes teklif ediceğini sandı sonra bir ara facebook dan konuştuk orda bana selam yazıp konuya girdi bende ne konuşcağını sordum ve bana yüz yüze konuşmamız gerek ikimizin hakkında dedi yüz yüze görüştüğüm bir çocuk bana yardımcı olurmusunuz lütfen allah razı olsun saolun

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah..
gerçekler ile Hayal alemi arasindaki farki idrak etmeniz ve bu gunlerde Kendinizi olaylara ,hulyalara,Sanal ve dedikodu,
kulaktan duyma hayali sozlere kaptırdığınızi simgeler..
Hayirli gunler..

mozer70

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada bir arkadaşının çok para harcadığını görmek

Selamınaleyküm....Ben rüyamda yakın bir arkadaşımın çok para harcadığını kim olduğunu bilmediğim birisinden öğrendim...İfadesi aynen şöyle idi."Ya ben bu adama para dayandıramıyorum veriyorum veriyorum saniyede harcayıp bitiriyor." şeklindeydi.Acaba bunun anlamı nedir?Öğrenebilir miyim?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam hosgeldiniz Hayirdir insallah..
Rüyada bir arkadaşının çok para harcadığını görmek:
Rüyada para harcadığını görmek gerçek yaşamınızda ihmal duygusunu simgeler.
Sizin birilerini ihmal ettiğinizi veya ihmal edildiğiniz duygusu yaşadığınızı simgeleyebilir.

Lakin;Siz görmediniz sadece duydunuz!!
insanları ne duyduklarınızdan ne de okuduklarınızdan yeterince tanıyabilirsiniz..
Bu tip kulaktan duyma olaylarin Peşine Takılmayın!! Gidip icinizde bir kusku, korku varsa kendisine sorun!!
gerçekler ile Hayal alemi arasindaki farki idrak etmeniz ve bu gunlerde Kendinizi olaylara ,dedikodu,
kulaktan duyma hayali sozlere kaptırdığınızi simgeler..

"Ey iman edenler, herhangi bir fâsık size bir haber getirecek olursa, onu iyice tahkik edin, doğruluğunu araştırın.
Yoksa, gerçeği bilmeyerek, birtakım kimselere karşı fenalık edip sonra yaptığınıza pişman olursunuz.“
Hucurat Suresi 6.

Sui zan, bir kimseyi kötü zannetmek veya hakkinda yalan, yanlis duyduklariniza inanmaya denir..
Hadis-i şerifte buyuruldu ki:

"(Sui zan etmeyiniz! Sui zan, yanlış karar vermeye sebep olur. İnsanların gizli şeylerini araştırmayınız, kusurlarını görmeyiniz,
münakaşa, hased ve düşmanlık etmeyiniz, birbirinizi çekiştirmeyiniz, kardeş gibi birbirinizi seviniz! Müslüman müslümanın kardeşidir.
Ona zulmetmez, yardım eder. Onu kendinden aşağı görmez.)
[Müslim]

İnsanın en büyük sermayesi ömürdür.
En Büyük bir sermaye olan hayatı değerlendirmek sonsuz hayatı kazandıracağından büyük bir kazanç, kaybetmek ise büyük bir zarardır...
Kendimize gelip ins.Hayat sermayesinde;önceliklerimizi belirleyelim!
Hayatınızi,Aileniz bile olsa hele ki başkalarının karismasina ve sizi etkilemesine izin vermeyin.

Gönlüne geçim kaygısını az koy,sen kapıda oldukça rızkın azalmaz.
hayirli geceler..

günay

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ben bugün rüyamda çok ilginç bir şey gördüm. Arkadaşımın evinde oturuyorduk. Arkadaşımın adı elif. Evde kimse yoktu. Daha sonra benim sevdiğim hatta evlenmeyi düşündüğüm bir çocuk vardı. Elimde toz gibi sihir gibi bir şey oluyordu. Ben arkadaşımdan gizli o tozla sevdiğim çocuğu getirecek oluyordum. Daha sonra yer değiştiriyorum herkesin içinde şarkı söylemeye çalışıyorum. Kimi beğeniyor kimi beğenmiyor. Ordan uzaklaşıyorum. Asansöre biniyorum ve üçüncü katta iniyorum. Koltuğun orda yatan bir erkek oluyor. Zayıf uzun boylu sakallı yakışıklı bir erkek. Ben ona bakıyorum ve ben o kişinin ne hissettiğini hissediyorum. Bu kişi hata yapmış bir zamanlar ama pişman olmuş çok acı çekmiş biri. Ve ilk defa bir insanın saflığını masumiyetini bu denli çok hissettim. O kişi beni çok etkiledi...

Yönetim/Edit;
https://www.islamiforumlar.net/ruya...-paylasmak-icin-uymaniz-gereken-kurallar.html

selemee

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba..
ben en yakın arkadaşım ve sevdiğimiz çocuklar ve tanımadğmız bir kız hep birlikte bir yere gidiyoruz konuşmaya ama ben ve arkadaşım yarı yolda geri dönüyoruz ve evlerimize gidiyoruz. lütfen yorumlarmısınız ?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada arkadaş görmek ;hayatınızda bir liderlik rolü almak ve durumun kontrol altında olduğunu göstermek gerektiğini simgeler.

Rüyada kız arkadaş, erkek arkadaş, okul arkadaşları, iş arkadaşı, mahalle arkadaşı, çocukluk arkadaşı, sokak arkadaşı, takım arkadaşları, çocukluk arkadaşı, gibi terimlerin rüya yorumları farklıdır..

Rüyada sevdiği arkadaşı görmek;sahip olduğu hayatın çeşitli alanlarında strateji yeteneğinizi temsil eder ve yaptığınız yapacağınız işte başarılı olunacağına işarettir.
Sevdiğin bir arkadaşını görmek aynı zamanda uzun ömürlü olunacağına yorumlanır, tatlı ve tatmin edici bir durumla karşılaşacağına delalet edebilir...

"tanımadğmız bir kız hep birlikte bir yere gidiyoruz "
Her duyduğunuza,her gördüğünüze inanmayın!Kimden ve ne duyduğunuza bakin!!Güveneceğiniz insanları iyi seçin...
Hayırlı Facebooklar...

fulya

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada arkadaşını görmek

Selamun aleykum, ben fulya 22 yasındayım dün gece rüyamda sadece arkadasım olan özhan adlı arkadasımla dersteymişiz, yanyana oturuyoruz ama benim cok uykum var gözlerimi acamıyorum, arkadaşımla sevgilisi gibi elele tutusup basımı arkadaşımın omzuna koyup uyumaya calışıyorum. arkadaşım bana kucagıma yat istersen daha rahat uyursun diyor. basımı kucagına koyuyorum bu sefer öyle uyumaya calışıyorum. sonra rüyamdan uyandım bu rüyanın ne anlama geldiğini merak ettim yorumlarsanız cok sevinirim selametle. :)

dulcepuella

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
aslında bu rüyayı arkadaşım görmüş fakat rüya benimle ilgilir arkadaşlar. Öncelikle kısaca şunu söyleyeyim çünkü rüya yorumlarken işinize yarayabilir. Ben bir çocuktan hoşlanıyorum ve aslında karşılıklı gibi ama emin de değilim. Günlerce bu cocukla ilgili rüyalar görüyorum. Arkadaşım da rüyasında bizi görmüş. Rüyaya gelince ben, arkadaşım, hoşlandığım çocuk, bir erkek çocuğu ve başı kapalı uzun boylu bir kadın var.Arkadaşım ve ben bir merdivenden inip odaya geçiyoruz. Odada hoslandığım çocuk, küçük çocuk ve o kadında var. Odanın içi oyuncak dolu. Arkadaşım durumu bildiği için ikimize bakıp gülüyor bende sürekli arkadaşımı sıkıştırıyorum gülme diye. Sadece bu kadar konuşma ve olay geçmiyor. Sizce bu ne anlama geliyor? Yardımcı olursanız sevinirim.

YÖNETİM/EDİT: Lütfen kuralları DİKKATLE okumadan mesaj göndermeyin

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamun aleykum, ben fulya 22 yasındayım dün gece rüyamda sadece arkadasım olan özhan adlı arkadasımla dersteymişiz, yanyana oturuyoruz ama benim cok uykum var gözlerimi acamıyorum, arkadaşımla sevgilisi gibi elele tutusup basımı arkadaşımın omzuna koyup uyumaya calışıyorum. arkadaşım bana kucagıma yat istersen daha rahat uyursun diyor. basımı kucagına koyuyorum bu sefer öyle uyumaya calışıyorum. sonra rüyamdan uyandım bu rüyanın ne anlama geldiğini merak ettim yorumlarsanız cok sevinirim selametle. :)

Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada başını arkadaşınin omzuna koymak:
Bugünlerde Zihnen Yorgun olmaniza ve Duygusal olarak;yardim ve desteğe olan ihtiyacinizi simgelemektedir..

Ne güzeldir birine ' iyi ki Varsın' DiyebilmekBu ' biri' hayatınızdaki o boşlukta iyilerin derinliğini bırakmıştır.
Bıraktığı derinlik de, devamında iyi damlalarını ardından getirmek de gecikmeyecek ve 'ıyikiler' denizini oluşturacaktır.
Selametle..

durgun

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm, hayırlı günler.
Rüyada arkadaşımı gördüm. 12 senedir görmediğim üniversiteden arkadaşlarımla beraberim. Arkadaşlarla bilmediğim bir yerdeyiz. Öğrencilik yıllarımda ki gibi eski bir evdeyiz. Arkadaşlarla balkona çıkıyoruz, balkondan evin bir penceresi görünüyor, içeride genç bir kadın ve yeni doğmuş bebeği vardı. Bir süre onlara baktık, balkondan etrafı izlemeye devam ediyorum, dışarısı o kadar yeşillik güzel ki ağaçlık bir yer, bakarken içim açılıyor.
Sonra kendimi başka bir yerde görüyorum. Elimde bir süpürge bilmediğim yolları, yerleri süpürüyorum, hatta bodruma benzer bir yer vardı ama yol üzerinde olduğundan orayı da süpürüyorum. İçimden "acaba sahipleri bana kızar mı" diye geçiriyorum. ama orası benim daha öncede temizlediğim süpürdüğüm bir yermiş.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam , hayırlı günler.Rüyaniz Hayr olsun..
Sevdiğin bir arkadaşını görmek uzun ömürlü olunacağına işaret eder..

"balkondan etrafı izlemeye devam ediyorum "
Sizi Rahatsız Eden Olaylari Farklı bir boyutan,farklı bir bakış açısından bakmaniz karamsarlığa kapılmamak gerektiğini simgelerken aynı zamanda;
arınıp, eski duygu ve düşünceleri terk edip, yaşama pozitif bakmaya başlayarak hedeflerinize kaldığınız yerden ilerlemeye devam edeceğinizi ifade eder.
"Güzel Bakan Güzel Görür, Güzel Gören Güzel Düşünür, Güzel Düşünen Hayattan Lezzet Alır..!" misali..

"Elimde bir süpürge bilmediğim yolları, yerleri süpürüyorum"
Rüyada süpürge görmek ;üzerinizde psikolojik bir yük olduğunu düşündüğünüzü ifade eder.

Rüyada kadının süpürge ile bir yeri süpürmesi;hayatınızda üzerinizdeki bazı gereksiz sıkıntıları atıp,arınmaya rahatlayacağınız bir yaşam dönemine girdiğinizi simgelemektedir .
Selametle Hayra kalin ..

el_emin

Kurallara Uymadı
Üyemiz
rüyada arkadaşlarını görmek

Selamün aleyküm sayın hocam,
ben rüyamda bayadır görmediğim arkadaşlarımla beraber, içlerinde tanımadığım insanlarda vardı, arabayla durduk, geceydi dar bir yerden geçtik. Ben yalnız kalmıştım, hava geceydi yalnız puslu gibiydi, önde ağaçların arasından ilerleyen iki kişiyi görüyordum ancak arkadaşlar mı fark edemiyordum. Sonra arkadaşlarımı ellerindeki poşetlerden tanıdım, dere kıyısında bir yere oturduk, misafir konumundaydım misafir gittiğim kişinin ağabeyide oradaydı beni tanımamazlığa geliyordu. Sonradan konuştuk tokalaştık, oturduğumuz yere tanımadığım insanlarda geliyordu, etraf huzur vericiydi. Sonra ben bira açtım içmeye başladım o anda dereden biri geliyordu deliye benziyordu, sorduğumda deli değil çok tehlikeli psikopat bu dediler, kabadayı bir şekilde tek ayağı sekerek derenin köprüsünün altından biraz gitti, ayağının sakat olduğunu söylediler. Sonra misafir olduğum arkadaş bana uyuşturucu hap verdi, daha doğrusu ben sordum o verdi, hapı içtim sonra yerimden bira şişesini alıp kalktım, gözlerimİ uykum varmış gibi açamıyordum, sarhoş gibiydim zorla ilerledim elimde fazladan açılmamış bir bira şişesi daha vardı başkasının birasınımı aldım diye düşündüm, bir piyano vardı orada çok güzel müzik çalıyordu onun üstüne oturdum kendi kendine çalıyordu ben oturunca müzik kapandı. Sonra biraz yerimden hareket ettim tekrar çalmaya başladı gözlerimi kapattım müziği dinlemeye başladım sonra...
Sayın hocam rüya biraz uzun oldu ama tamamı böyleydi bilgilendirirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim Allah c.c. razı olsun hepinizden...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada arkadaş görmek ;
hayatınızda bir liderlik rolü almak ve durumun kontrol altında olduğunu göstermek gerektiğini simgeler.
Rüyada kız arkadaş, erkek arkadaş, okul arkadaşları, iş arkadaşı, mahalle arkadaşı, çocukluk arkadaşı, sokak arkadaşı, takım arkadaşları, çocukluk arkadaşı,
gibi terimlerin rüya yorumları farklıdır..

"geceydi dar bir yerden geçtik "
Bu Rüya sıkıntı,endişe; ve tasayla yorumlanır...
Dince haram olan birayı içtiğini görmek:
iyiliğe alamet değildir ve yanlış yolda ,kötü arkadaş çevresinde olmanın işaretidir.

Rüyada dolu bira şişesi ;
kaçınılmaz hayal kırıklıklarını ifade eder
Boş şişe ise;
başkaları tarafından yaşadığınız umutsuzlukların sona erdiğini anlatır.

"gözlerimİ uykum varmış gibi açamıyordum "
Bazı şeyleri görmekte ve anlamakta zorluk çekiyorsunuz..ALLAH (cc) cümlemizin gönül gözünü açsın..son nefesimizde razı olduğu kullardan eylesin..

‎Hiç gereği yokken hayatina giren arkadaşlar..
Hiç gereği yokken karşına çıkarlar..
Hiç gereği yokken gününü, haftanı, belki de yıllarını alırlar.
Hiç gereği yokken aklından geçen her düşünceye bulaşırlar..
Hiç gereği yokken seni istemediğin kadar mutlu ederler..
Hiç gereği yokken hayatını olumsuz değiştirirler.
Sonra hiç gereği yokken hayatından çıkıp seni kendi kendine Yıpratırıp giderler...

mertsarac26

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
MERHABA ben mert saraç Eskişehir'den soru soruyorum. bir kaç gün önce bir tanıdığım arkadaşımla ilk defa buluşacaktık. Sözleştik, dünde rüyamda yüzüme karşı gülerek çünkü seni seviyorum, bende seni seviyorum demiştim. bunun anlamı nedir erken cevap atarsanız sevinirim.

YÖNETİM/UYARI: Lütfen mesaj göndermeden kuralları okuyun!

mksaglam

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada arkadaş görmek

Selamün aleyküm. Allah'ın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun. Rüyamda eski okulumda eski kız arkadaşımı aramaya gittim. Arkadaşları onu benden saklıyordu. Sonra birden tuvalete gittim. Orada aslında hiç tanımadığım kendini ilkokul arkadaşım olduğunu söyleyen biriyle karşılaştım. Liseyi imam hatipte şuanda da hukuk okuduğunu söyledi. Bende kendisine gıbtayla baktım ve oradan çıkıp yürümeye başladım. Yokuş aşağı inerken küçük adam(cücede diyebiliriz) Bana "çok kibar olmak haramdır" dedi. Bende hiç birşey demeden "kelime-i tevhid" getirdim. Oradan otobüse binip aşağıdaki durakta indim. Okula doğru giderken okulu bırakmış eski bi arkadaşımla karşılaştım. Seni okula götüriyim sürpriz olur arkadaşına dedim. Kabul etmedi ve uyandım. Rüyam neye delalet eder. Tabirleriniz için Allah sizden razı olur inşallah... Selametle kalın...

Üst Alt