• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada arkadaşının Babasının öldüğünü görmek

kastinbjk

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada arkadaşının Babasının öldüğünü görmek.
Selâmünaleyküm,

Geçtiğimiz gün bir rüya gördüm ama bu rüya hakkında geniş bir bilgi sahibi olamadım bana yardımcı olabirseniz sevinirim. Rabbim hepinizden razı olsun inşaallah.

Rüyam ; Çocukluk Arkadaşımın Babasının öldüğünü gördüm ve onu kucağıma alarak eski evlerinin önüne getirdim beyaz kefenli bir şekilde, arkadaşıma durumu izah ettiğimde kendisi yüzünü görmek istiyorum dedi, direndiysemde yüzünü açtırdı yüzü morarmış bir şekilde idi ve o halini görünce arkadaşım yani oğlu hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladı, çok üzüldüm onu sakinleştiremedim o sıra da da uyandım ve kalkıp sabah namazımı kıldım.

Ne olur arkadaşlar bana bu konuda bir yardımcı olun lütfen...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam ,rüyaniz hayr Olsun.
Rüyada arkadaşının Babasının öldüğünü görmek;
Çevreniz ile ilgili Çok duyarlı ,hassas,merhametli duygusal, bir insan olmanıza...
gerçek yaşamınızda çok sevdiğiniz bir şey hakkında duygu ve düşüncelerinizde değişikler olduğunu,
yaşam kalitenizde olumsuzluklar olduğunu düşünmeye başladığınızı simgeler.olumsuz, negative düşünceleri oluşturan faktörleri derhal gözden geçirmelisiniz
Negatif enerjinin varlığını hissettiğiniz an, negatif enerji kaynağından uzak olun..!!olumsuz Duygu ve düşüncelerden uzak durun!yoksa ruh haliniz bozulabilir..
bazen de hayatınızda bir şeyin bitip yerine bir başkasının başlayacağını işaret eder.

"arkadaşıma durumu izah ettiğimde kendisi yüzünü görmek istiyorum dedi, direndiysemde yüzünü açtırdı yüzü morarmış bir şekilde idi "
arkadaşının Babası ve siz de dahil olmak üzere yaşamınızın, manevi ,ibadet yönüne daha dikkat etmesi gerektiğine yorumlanır, selametle...

Üst Alt