• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada armut ağacı görmek

Bir yolcu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada armut ağacı görmek nasıl yorumlanır?
Selamünaleyküm..Öncelikle Allah razı olsun sizden..İnşAllah ahirette ecri büyük olur bu yardımlarınızın.
Ben yeni katıldım tevafuk eseri. Beni çok etkileyen bir hatta iki rüyam oldu(bir iki gün arayla gördüm). Bundan iki yıl önce Eylül ayında gördüm, hiç aklımdan çıkmadı. Yani o rüyadan bir hafta sonra hayatımdaki herşey değişti. İki yıldır bi buhranın içindeyim ve çıkamıyorum bir türlü. O bir işaretti biliyorum. Cevabını çok merak ediyorum ama . O zamandan beri gördüğüm tüm rüyaların cevabını hep merak ettim.

Uzatmayım. Ben rüyamda şunu gördüm: (bizim köyde bir armut ağacı var bunu budamışlardı gerçekte önce onu söyleyim)işte o armut ağacının altında ben annem yengem amcam vardı. Ve o budanmış ağacın üzerinde bir sürü yeşil yaprak vardı.Dalları uzamış ve çoklaşmıştı. Ve üzerinde sarımsı armutlar vardı. Önce annem arkasından yengem ağaca çıkıyordu. Amcamla ben de aşağıdan izliyorduk. Diğer rüyamda da yine o yengemi gördüm onun evindeydim bana kızıyordu ve ben kapıdan çıkarken amcamın oğlunun gözlerine bakıyordum gözleri yaşlı, dolu doluydu. O zaman bu rüyalara bir anlam veremedim. İşte bir hafta sonra o amcamın oğluyla öylesine konuştuk sonra bi şey oluştu aramızda. Ve çok kısa sürdü yani ben vazgeçtim. Bi anda bir soğukluk geldi. Bir de imkansız bir aşktı çok acı çektim anlayacağınız. Bir sene geçti unuttum sandım.

Yine Eylül Ekim aylarında aynı şeyler oldu. Bir araya geldik ve yine kısa sürdü yine ben yapamadım. Daha dogrusu hep soğukluk geldi içime. Bir de imkansızdı demiştim ya. Ve sonra yine aynı şekilde unutmaya çalıştım. Unuttum sandım. Ama şu an yine aynı durumdayım. Üçüncü kez bir kısır döngü içindeyim. Bir türlü içinden çıkamıyorum. Kalbim ve mantığım çatışıyor hep. İki yıldır hep bu sıkıntı ve acı içindeyim. Sağlığım bozuldu. Diyeceğim o ki o rüyadan sonra hayatıma girdi ve bir türlü olmuyor. Belki elli kere istihareye yattım. Bir cevap aradım. Aslında Rabbim herşeyi gösterdi bana. Ama bi türlü atamadım içimden. Bu kısır döngü böyle devam ediyor. Ben artık ne yapacağımı bilmiyorum. Büyük bir imtihan içinde olduğumu düşünüyorum. Hep sabrediyorum ve Rabbime dua ediyorum. Önüme gelenden dua istiyorum. Rabbim mi uzak tutuyor bilmiyorum ama hep düşünüyorum. İşte böyle garip bir hal içindeyim. Sizin de ne söyleyeceğinizi merekla bekliyorum. Gerçekten buna çok ihtiyacım var. Şimdiden çok teşekkürler. Rabbim dünyanızı ve ahiretinizi cennet etsin. Efendimizi görmeyi nasip etsin dua ile hayırlı akşamlar.. Hayırlı cumalar..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm Selam Rüyaniz Hayr olsun
Ya rabbi gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle.Böyle olunca herşey olacağı en güzel yere varır bi-iznillah...

Allahım ,Bir konuda Çok ısrar edip de ısrar ediğimiz kabul olur da onun ile imtihan etme bizi..
Hakkında hayırlısı olmadığı için daha olmamıştır , ya da daha zamanı olduğu için olmamıştır. Sen hakkımda hayırlısı ise bana onu nasip et Allah'ım diye dua edersin gerisi Allah kerim...

Rüyada armut ağacı görmek;
ağaç canlı, yeşil yapraklı, meyveli ise çok iyidir.
Genel anlamda şu anda içinde bulunduğunuz kimi sıkıntıların sona ereceğinizi, yaşamınızda güzel gelişmelerin olacağını haber verir.

""sarımsı armutlar vardı"
Sıkıntı,gam, keder,

Kendinize gelin..Kendinizi değiştirmedikçe içinde bulunduğunuz durum da değişmiyecek Bu kısır döngü böyle devam edecek.. olmuyorsa olmuyor...

"Bir şeyi bulunmadığı yerde aramak, onu aramamak demektir.”
Mevlana
Zaman ,duygu,his,enerji ,kaybı...stress ,deprasyona girersiniz..
kalbin ve mantığın farklı yerlerde, ikisini bir araya getirmek için gösterdigim çabalar ise anlamsız..........

Allah cc. bir kapıyı kapatmadan sizin için diğer bir kapıyı açmıyacak bir kalpte, iki sevgi olmaz buhrana girer iki dünya arasında kalırsın...

bazen de her şeyi doğal akışına bırakmak da çözümdür;
çünkü biz istesek de istemesek de çoğu zaman her şey olacağına varır.böyle yaparak üzerimizdeki stresi de azaltmış oluruz.bir de bakarız ki mutlu olmaya başlamışız o zaman...
Yeter ki sen Kaderine razı ol.

Bazen en iyisi her şeyi olduğu gibi kendi haline bırakmak !!yoksa bazen hasta olup deprasyona girebiliriz...hakkınızda hayırlı olanı dileyin. Dua edin ve Allah'a güvenin..Her şey tamamen nasip , kader, kısmet ve imtihan işidir.selametle...

Bir yolcu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun yardımcı oldunuz. Allaha emanet olun.

Üst Alt