• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada aşık olduğum öğretmeni görmek

sefanur

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selam...
Ben rüyamda aşık olduğum öğretmeni görüyordum. En yakın arkadaşım ondan ayakkabı istiyordu. O da yırtık bir ayakkabı veriyordu. Arkadaşıma bunu yapıştırıp giyebilirsin diyordu. Daha sonra kardeşim geliyordu. Eli kınalı bir şekilde öğretmenimin elini tutuyordu. Ben çok üzülüp öğretmenimle kavga ediyordum. Hani beni seviyordun felan diyordum. Daha sonra uyandım.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam guzel kardesim hosgeldiniz...
Hayirdir insallah..
Rüyalarımızda yaşadıklarımızla gerçek hayatta yaşadıklarımız aynı mantıkla oluşur. Rüyalarımız nasıl zihnimizde yaşanıyor ise gerçek hayatımız da zihnimizde yaşanır.
Günlük hayattaki sıkıntıceliski endisebosluk rüyalarımıza yansımaktadır.
Rüyalar günlük yaşamda yaşadıklarımızın bir yansıması şeklinde ancak çok farklı formlarda mana Aleminde oluşurlar...

rüyada tartışmak,kavga etmek ;bazı iç karışıklıklar veya karşılaştığınız çatışma celiski kararsizlik ve baski olayını simgeler.
Ayrıca bu çözülmemiş sorunları hallederek sorunu kapatma anlamına da gelir...iki dunya iki duygu arasinda kalmayi da sembolize eder..
aşık olduğunuz öğretmeniniz ,sizi kardesi gibi ,bir ogrencisi gibi gordugune delaletir...

Rüyada öğretmen görmek, gerçek hayatınızda yeni bir yol arayışınızı yada kendinize örnek olacak birini aradığınızı simgeler. Bir öğretmenle konuşmak, öğretmen ile görüşmek reel hayatınızda tecrübeli birinin geçmiş deneyimlerinden faydalanacağınızı gösterir.
Hayirli Gunler..

Üst Alt