• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada asker görmek

ebruebru

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Hayırlı günler bilmıyorm ruya yormları yapılıyormu ama dılerım kı yapıyorsunzdur. Yınede anlatmak ısterım, ruyamda bır asker şehıt olmus karsımda, bır bayan bana asker duası okuyor bunu oku dıyor ve kendı de okuyor, ardından bu askerın bırı hakkını yıyor heralde ve bır bılezık elımde olUyor o bılezık bu askerın olUyor ve ben bu ölen askere yardımcı olmaya çalısıyorum sonra hamurun içine bılezıgı koyuyorm ve simit yapıyorum sonra annem oluyor karsımda anne ben bu sımıdı yesem olurmu dıyorum annemde ye kızım ye derken acaba haram olur mu dıye şüpheye kapılıyorum ve yemek ıstemiyorum sonra askerın o an yanımda oldugunu hıssedıyorum yuzunu gormuyorum ama gulumsedıgını hıssedıyorum ve yatıyorum bana gulerek ye dıyor ardından sırtımın sıvazlandıgını hıssedıyorm ve üstümü örtüyor oyle güzel bır duyguydu kı anlatamam ama bır yandan da korktum acaba bırının hakkını mı yedım dıye yorum hakkında yardımcı olursanız sevınırım sımdıden tesekkur edıyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayirli gunler.. vicdan Sahibi kardesim..
Hayirdir insallah..
Kul hakkını çiğnemenin maddî olanı da, mânevî olanı da kaçınmamız ve sakınmamız gereken büyük günahlardandır. Esasen maddî olup olmadığına bakılmaksızın, hepsi hak olarak değerlendirilmeli ve sakınmalıdır.
Maddeyle ilgili bir alanda kul hakkı şüphesiz maddî, mânâyla ilgili bir hususta ise kul hakkı manevîdir.
Yani paraya ve maddeye bağlı alacak-verecek ilişkilerinde vaki olan kul hakkı maddî; gıybet, iftira, dedikodu, yalancı şahitlik gibi birisine cok kizdigimizda
hakkinda kotu dusunmek, soylenmek, hakaret etme hakkı manevîdir...
..
Rüyada asker görülmesi kudret ve kuvvet ve SABIR ile yorumlanır.
Azalarını er kıl nefsine emredecek kadar cesur ol.
Hakkin adalet terasizi oyle ince ve hassastir ki bir kere dengesini bozdun mu artik hic bir zaman eskisi gibi olmiyacaktir...
nefsinin komutanı ol ki azaların sana itaat etmek zorunda kalsın..
Adalet terazisini vicdan kürsüsüne kur ve dinle önce
sonra HAKKca karar ver ve uygula gereğince....
Azalarını er kıl nefsine emredecek kadar cesur ol...ve dogruyu soyle
Hakkin adalet terasizi oyle ince ve hassastir ki bir kere dengesini bozdun mu artik hic bir zaman eskisi gibi olmiyacaktir...
nefsinin komutanı ol ki azaların sana itaat etmek zorunda kalsın..
Adalet terazisini vicdan kürsüsüne kur ve dinle önce
sonra HAKKca karar ver ve uygula gereğince....
ofke aninda SABIR ,merhamet ve Adil olmak ne kadar guzel...
Hayirli Gunler kardesim..

Üst Alt