• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada asker uğurlamak

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada asker uğurlamak
Selamün aleyküm gönül dostum, gönül sızım;Rüyamada lise sıralarından bayan arkadaşlarım ile bizim çok eskiden oturduğumuz fakirane evimizdeyiz, üç bayan arkadaşımın birisinin annesi bir kaç yıl önce vefat etti ama oda orada idi.Annesi olan arkadaşım daha önce askere gitmiş şimdi diğer arkadaşımı askere uğurluyorduk ve ona öyle sarıldım oda bana sarıldı ki diğeri yüzüme bana hiç öyle sarılmadın dercesine bakıyordu ona ne diyeceğimi bilemedim ve ben cevap veremeden uyandım değerli yorumunuzu bekliyorum selametle Allah cc emanet olun.güüll.,

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykümselam, rüyaniz hayr olsun.Allah razı olsun
Eyvallah kardeşim, Rüyalar tasavvufta kişinin kendi iç dünyasını görebileceği aynalar, kişinin saklı benliğini ve iç yüzünü görebileceği vasıtalar olarak görülmüştür.
Rüyalar sayesinde bu tanıdık ama yabancı ülkeyi bilir hale gelebiliriz.

Uyandığımız zaman, rüyalarımız geri dönüp içeri girebileceğimiz bir kapı aralığı, ruh arazisine atılacak bir adım olabilir.
Her maneviyat yolcusu için, kendi yolunu bulması gereken içsel arazi budur.
Manevi rehber; ruhun büyük okyanuslarından, dağlarından ve nehirlerinden aşırarak derinliklerdeki gizli mahzenlerine götürür.
Kişinin gerçek güzelliği ve gizemi bulacağı yer iç dünyasıdır..

Sen içindeki Senin kim olduğunu gördüğünde Rüyanızın yorumunu da Çözebilirsiniz...
kendini Kendini nasıl görüyorsan öylesindir...

Rüyada asker görmek;
zorluklara rağmen başarılı olmak, elindeki işi başarıyla zamanında tamamlamak gerektiği anlamını taşır. Çünkü asker vazife, görev ve bunu yapmayı temsil eder.

Rüyada asker uğurlamak ;
Uzun zamandan beri sizi, sıkıntıya sokan bazı sorun ve zorlukları azalarınızı terbiye ,asker ederek, ve gösterilen sabır sayesinde tamamα erdirileceğine, maddi ve manevi sıkıntıları uğurlayacağıniza sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, gitmesine alamettir..

insanlar ile çekiştigin An-da neler kaybettitiğini,Susarak teffekür etse idin,kazan-an-lardan olurdun.
selametle..

https://www.islamiforumlar.net/gonu...4804-ofke-patlamalari-ile-basimiz-dertte.html

Üst Alt