• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada askere gitmek

hüzünlü

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
selamın aleyküm, rüyamda (bayanım) askere gidiyormuşum. Evlilik yüzüğümü parmagıma takıyorum, eşimle olan resmimizi vitrine koyup, ağlamaklı oluyorum.
Sonra eşimle umreye gideceğimizi görüyorum fakat eşimi kıskandığım kadın saçlarını açmış kıvırcık yaptırmış oda yanımızda, eşim onunla aynı odaya giriyor hayırdır inşallah

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam..Hayirdir insallah.
Rüyada asker olmak, zorluklara rağmen mutluluga ve zafere erebileceginize yorumlanir...icinizdeki korku ve kuruntlar ile yuzlesmeniz gerektigine de delaletir..
bu gunlerde Bir konuda karar vermeden önce çok iyi düşünmelisiniz, aksi takdirde büyük hatalar yapabilirsiniz.
kardesim unutmayin imtihan dunyasindayiz..
eşinizi kıskandığıniz o kadın hakkinda esiniz ile sakince konusup gercek ile yalani hic kimsenin HAKKINA girmeden cozmeniz gerektigi seklinde yorumlanir..
Şek ve Şüphe ile yaşayamazsınız...Hakinizda HAYIRLISI...
Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun...

BADEM

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Esselamunaleyküm,
27yaşında bir bayanım annem rüyasında beni asker olarak görmüş :) bayanlarda askere gidiyormuş bende demişim bende askerliğimi yapıp geleyim demişim arkamdan çok gözyaşı dökmüş yanına birşeyde almadı harçlıkta almadı demiş çok ağlamış, bu rüyayıda yorarsanız sevinirim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykum Selam ve rahmetullahi ve berakatuhu
Gününüz hayr olsun kardeşim. Rabbim hepimize hayırlı bir gün, hayırlı bir hafta geçirmeyi nasib etsin. Amiin.

Hayirdir insallah.
Rüyada asker olmak, zorluklara rağmen mutluluga ve zafere erebileceginize yorumlanir.....
gerçek yaşamınızda çok şaşıracağınız bir olayla karşılacağınızı işaret ederken, üzerinizdeki bu şaşkınlığı attıktan sonra şu anda içinde bulunduğunuz;
bazı zor durum yada sıkıntılardan kurtulacağınızı simgelemektedir.

yeterki birazcik kendinizi değiştirin!Siz bir kadınsınız!! fitratiniza göre davranin..:tamam:.
Herkes Fıtratına Göre Davranırsa zaten ortada olan bir cok sorunda çözülürdü..:.dost.

bu gunlerde Bir konuda karar vermeden önce çok iyi düşünmelisiniz, aksi takdirde büyük hatalar yapabilirsiniz.
kardesim unutmayin imtihan dunyasindayiz..
Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun...

acilangul1

EYİNSANOĞLU

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm gönül dostları, dün akşam rüyamda askere gittiğimi gördüm. (bu arada bayanım) Komşularım mahalledeki herkes ağlıyor bende ağlıyorum. Ailemi göremiyorum diyorumki; keşke onlarda olsa beni böyle geçirirlerdi.( bu arada ailem hayatta) Onların olmaması beni çok üzüyor, sonra arabaya binip gidiyorum. En kısa zamanda yorumlamanız dileğiyle...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam gönül dostu Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada bayanın askere gittiğini görmek;
Rüyanız gerçekten çok ilginç ve gerçek yaşamınızda çok şaşıracağınız bir olayla karşılacağını işaret ederken,
üzerinizdeki bu şaşkınlığı attıktan sonra şu anda içinde bulunduğunuz kimi zor durum yada sıkıntılardan kurtulacağınızı simgelemektedir. selametle..

Üst Alt