• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada aslan görülmesi

kehribar

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah ın selamı üzerinize olsun...rüyamda ovaya benzer bir alandaydım tanıdığım fakat çıkaramadığım bir insanla birlikte aslanlardan kaçıyorduk. ben bir aslanı uzaktan gördüm bir tane aslanın da öldüğünü gördüm. ben aslanlardan kurtulmuşken aslanların kardeşimin yanına gittikleri haberini aldım ve Allah ım ne olur bana kardeşimi bağışla diyerek kardeşimin olduğu yere koşmaya başladım. rüyamın sonundaysa ailemden bazı üyelerşn bir aslanı sevdiğini gördüm benim de sevmemi istediler fakat ben korktum. yorumunun ne olduğunu çok merak ediyorum...hy..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Sizinde kardesim,Hosgeldiniz sefalar getirdiniz..

içimizde hep iki aslan vardir..iyilik ve kötülük içimizde sürekli birbiri ile hep mücadele ederler. .
Ben hangisini daha cok beslersem o kazanır!
diyordu bir Hak dostu..

Anlıyoruz ki biz içimizde hangi yönümüzü beslersek bizim hayatımıza da hâkim olan beslediğimiz o yönümüz olacaktır.
Olayları izlerken baktığımız pencere çok önemli. Cesaret olmazsa hiç bir erdem ayakta kalamaz.
Beslediğimiz yönümüzle görüyoruz karşımızdakini. Öyle değerlendiriyoruz yargılıyoruz.

Rüyada aslan görmek; yüksek mevkideki insanlarla dostluk kurulacağını gösterir.
Bu rüya aynı zamanda Kendinize güvenen, güçlü bir insan olduğunuz için, hayatta her zaman başarılı olacaksınız demektir.

ruyadaki aslan sizin iman.,samimiyet ve nefsinize karsi olan mucadelenizdir de ayni zamanda...
ama bu aralar biraz SIKILMIS..bir buhran icinde oldugunuza delalettir Allahu Alem..

Dünya bir denizdir iman da gemidir. Kaptan ise ibadet ve taatlerdir. Ahiret de bu denizin sahilidir. Kalbinle Allah'a dön.

’Dünya bir deniz gibidir kalp de bir gemi. Gemi delinmez ve su almazsa suyun çokluğu (yani dünya nimetlerinin çokluğu) bir zarar vermez.
Ama su alırsa bir daha iflah olmaz batar” diyor
Mevlana Hazretleri.

Bizler gemiyi deldirdik mi acaba?
Dünya nimetleri arttıkça görünürde seviniyoruz ama gizliden gizliye korkumuz da artıyor.
Rabbimiz “Andolsun sizi bir miktar korkuyla malınızdan canınızdan mahsullerinizden eksilterek imtihan edeceğiz. Başlarına bir musibet geldiğinde
‘biz Allah’a aidiz O’ndan geldik O’na gideceğiz’ diyebilen müminlere müjdeler olsun!”
Bakara/155-156) buyuruyor.

Hayirli geceler kardesim..

Üst Alt