• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada aslan olmak.

H@K@N

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selâmün aleyküm.

Bu sabah bir rüya gördüm.Erkek bir aslanı 15-20 metre uzaktan izlerken birden bedenimde olan ruhum,gördüğüm erkek aslanın bedenine girdi.Ruhum bendim,düşüncelerim,hatırladıklarım aynıydı sadece bedenim değişmiş gibiydi.Az ötede 2 köpek vardı.Kendimden emin bir şekilde aslan bedenine bürünmüş ruhum köpeğin birini boğazından kavrayıp yere çaldım.Sonrasında uyandım.Rüyamı açıklarsanız çok sevinirm.Şimdiden Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykum selam..kardesim..
kusura bakmayin ruyanizi anca simdi gordum..Hayirdir insallah..
içimizde hep iki aslan vardir..iyilik ve kötülük içimizde sürekli birbiri ile hep mücadele ederler. .
Ben hangisini daha cok beslersem o kazanır!
diyordu bir Hak dostu..
Anlıyoruz ki biz içimizde hangi yönümüzü beslersek bizim hayatımıza da hâkim olan beslediğimiz o yönümüz olacaktır.
Olayları izlerken baktığımız pencere çok önemli. Beslediğimiz yönümüzle görüyoruz karşımızdakini. Öyle değerlendiriyoruz yargılıyoruz.

ruyadaki aslan sizin iman,samimiyet ve nefsinize karsi olan mucadeleniz seklinde yorumlanir..
inandiklariniz, inanciniz icin kendiniz icin artik ayaga kalkmak dogrulari soylemenin nefsin ve korkularin esarettinden kurtulmaya da isarettir..

Dünya bir denizdir iman da gemidir. Kaptan ise ibadet ve taatlerdir. Ahiret de bu denizin sahilidir. Kalbinle Allah'a dön.
’Dünya bir deniz gibidir kalp de bir gemi. Gemi delinmez ve su almazsa suyun çokluğu (yani dünya nimetlerinin çokluğu) bir zarar vermez.
Ama su alırsa bir daha iflah olmaz batar” diyor
Mevlana Hazretleri.

Bizler gemiyi deldirdik mi acaba?
Dünya nimetleri arttıkça görünürde seviniyoruz ama gizliden gizliye korkumuz da artıyor.
Rabbimiz “Andolsun sizi bir miktar korkuyla malınızdan canınızdan mahsullerinizden eksilterek imtihan edeceğiz. Başlarına bir musibet geldiğinde
‘biz Allah’a aidiz O’ndan geldik O’na gideceğiz’ diyebilen müminlere müjdeler olsun!”
Bakara/155-156) buyuruyor.
hayirli gunler..

DOST POSTUNA BÜRÜNEN DÜŞMANLAR dan Aslan Postuna Bürünen Eşek karakterli insanlar Allah a siginalim...
Hayirli gunler..

Üst Alt