• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada aşure görmek

regedit

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleykum Sayın Hocam;
Dün gördüğüm rüyamı sizinle paylaşmak istedim.
Hayrolsun İNŞAALLAH...

Rüyamda evimde aşure yapıldığını gördüm.
Ben aşure dağıtmak için cam kavanozlar hazırlıyordum.
Aile fertleri de aşure yapıyordu.

Yorumlaya bilirseniz sevinirim.

Allah'a emanet olun...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hayrolsun İNŞAALLAH...
Rüyada aşüre görmek; kendinizin de menfaati olduğu bir hayır işine teşebbüs edeceğinize,ya da bir sevap işlemeye yorumlanır.
Rüyada aşure yapmak, aşurenin kendi evinde pişirildiğini görmek ;evinizde bolluk ve bereket olacağını ve bu bereketten çevrenizdeki herkesin nasipleneceğini simgeler.
Rüyada Muharrem ayında, aşure dağıttığını görmek, hayırlı bir
nimet veya güzel habere işarettir.
Siz dağıtmiyordunuz;Dağıtmak için cam kavanozlar hazırlıyordunuz..
yani Her şey mana'ya ,niyete, samimiyette göre kıymet alır...Madde fani'dir ama o maddenin manası baki'dir..

buradaki cam kavanozlar kırılmış bir kalp ya da nesnedir.. bunu tamir etmeye çalışmanıza yorumlanir..
dedim ya Her şey mana'ya ,niyete, samimiyette göre kıymet alır...Madde gelip geçicidir..mana, niyet insanin kalbine dokunabilendir..
Selametle Hayra kalin..

dılek1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada aşure dağıtmak, rüyada aşure görmek tabiri.
Selamin aleykum, ben bu sabah bir ruya gordum ve etkisinde kaldım. Bir cami avlusu, kardeşim ben ve kuzenim üçümüz yetimler için aşure gunu duzenlemısız ama istenilen para toplanmamıs. Çocuklar cok uzgun, bır tanesi geliyor ve şimdi ne olacak diyor ben buna karşılık uzulme ben bır miktar bağış yapıcam diyorum ve bana koca bir kase asure getiriyor yorumlarsanız sevinirim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm selam Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada aşure görmek;
kendinizin de menfaati olduğu bir hayır işine teşebbüs edeceğinize,ya da bir sevap işlemeye yorumlanır.

Rüyada aşure yapmak, aşurenin kendi evinde pişirildiğini görmek ;
evinizde bolluk ve bereket olacağını ve bu bereketten çevrenizdeki herkesin nasipleneceğini ,yada bir yetime sahipleneceğinize simgeler.

Ebü Hüreyre radıyallahu anh'den rivayet edildiğine göre Resülullah sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurdu:

"Kendi yetimini veya başkasına ait bir yetimi himaye eden kimseyle ben, cennette şöyle yanyana bulunacağız."
Hadisin ravisi Malik İbni Enes, -Peygamber aleyhisselam'ın yaptığı gibi- işaret parmağıyla orta parmağını gösterdi
.[1]

Miladies

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Aşure Görmek

Selam aleyküm hocam rüyamda bir iş yerinde oluyorum bardaklarda aşure var önce tereddüt ediyorum sonra kalktım aliyim diye ama görevli bitti diyor belki gelir tekrar diyorum sonra bir salona girdim orda açık büfe yiyecekler var aslında benle ilgisi olan bir yer değil ama bir kaç yiyecek aldım neye çıkar Allah razı olsun şimdiden teşekkürler.

Üst Alt