• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada at görmek ne demektir?

Betul1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada simsiyah at girmek rüyada at görmek ne demektir? rüyada evde at görmek ne demek, uysal at tabiri.
Selamun Aleykum, Rabbimin güzellikleri üzerinize olsun.. Bir yıl önce sizinle tanışmıştık. Gördüğüm rüyayı öyle güzel yorumlamıştınız ki aklıma düştükçe duamı alıyorsunuz... Birisiyle tanışmıştım o zaman arkadaşlarım vesilesiyle. Gördüğüm rüyayı sizinle paylaşmıştım. Çok güzel öğütler vermiştiniz rüyamı rehber alıp..
Arkadaşlığımız güzel gidiyor. İlk yüzüklerimizi taktık Allahın izniyle. Artık aynı evde yaşıyabileceğimize kanaat getirdik. Bu karar kolay verilemiyor malum. Benim iki yavrum var..
40 yaşındayım. Kendi iş yerim var. Güzeldir rüyalarım genelde. Çok nadir görürüm beni üzen şeyler ama duamı okur Yaradana havale ederim kötü düşünceler gibi..
Bugün gördüm rüyamda kendimi. Nişanlımın evindeydim, yavrularım da var yanımda. Sanki evlenmiş miyiz tam anlamıyorum. Ama ev onun evi değil başka bir ev. Küçücük kutu gibi. Kapıda kocaman simsiyah bir at var. Kapının arkasına bağlı. Yavrularım korkmuyor. At da birşey yapmıyor çok uysal. Hatta ayaklarının dibinde bir kız cocuğu dolaşıyor ama at öyle dikkatli ki. O kız cocuğu nerden geldi bilmiyorum.

Sonra birden atın benim varlığımdan rahatsızlık duyduğunu farkediyorum. Gözünü üzerimden ayırmıyor at, ayağa kalkıyor. Ben normalde de çok korkarım atlardan. Oda da sadece ben kalıyorum ve öyle tedirgin oluyorum ki. Diyorum nişanlıma beni yalnız bırakma. Korkma birşey yapmaz diyor diğer odadan. At erkek. Kapıdan geçemiyorum.
Bu arada eski eşim geliyor odaya. Ben eyvah diyorum yoksa ben eski eşimle mi evlendim.. Hayır olamazzz.. diyorum..
Sonra kendimi odanın dışında görüyorum. Ben çıkınca at da ipi koparmış. Apartman boşluğundayım atı görüyorum üst kattan sesi de geliyor. Merdivenlerden iniyor. Ben uçarak iniyorum, ata apartmanın kapısını açıcam. Ah diyorum çok şükür evin içinde olur mu hiç at. Nişanlım atın kaçmasına üzülecek ama olmaz öyle biz varken evde kocaman at diyorum kendi kendime. Apartman kapısını açıp arkasına saklanmaya çalışıyorum. İki kat daha iniyor merdivenler Ordan inerse at aşağıya inecek çıkış kapısını bulamıyacak..
Düşünüyorum bak at beni sevmedi ama onu yine ben kurtarıyorum diyorum. Atın inişini görüyorum..Uyandım..

Şimdiden hakkınızı helal edin kafanızı şişirdim. Ayrıntılı yazmak istedim sadece. İçinizden gelirse yorumunuzu duymak isterim..

Teşekkür ederim..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rabbimin güzellikleri rahmetti, merhametti Sizin üzerinize de olsun
ALLAH hakkımızda her şeyin hayırlısı versin
Allahın izniyle,resmi nikahınızı kıyıp birbirinize helal olup ve kendinizce güvencenizi sağlayıp,ancak o zaman aynı evde yaşıyabileceğinizi biliyorsunuz değil mi...?

"Küçücük kutu gibi"
Nişanlınızin ,MADDİ İMKÂNLARI KISITLI, yetersiz...bazen kendisini kutu İçinde eksik ve mutsuz hissediyor. ...

Rüyada at görmek;
uyum, sadakat, kuvvet, güç, dayanıklılık, erkeklik ve cesaret sembolüdür. Ayrıca, güçlü fiziksel enerjiyi temsil eder.
İçinizdeki vahşi güçleri ,hayvani kontrol altında tutmanız gerektiğini temsil eder.
İslami rüya tabiri, hemde bilimsel yorumu at görmeyi genellikle murada ermek anlamında açıklar.
Bu tüm dünyada kabul görmüş açıklamadır. Ancak atın durumu, cinsi, rengi ve rüyada gelişen olaylara da dikkat etmek, onları göz öne almak gereklidir.

Rüyada siyah at görmek;
Siyah renkli at veya koyu renkli at görmek, gizem, vahşilik ve insanin, bilinmeyen Yönleri ve Sırlarını temsil eder...
Bazı bilinmeyen duruma karşı bir şans ya da bir risk alma durumunuzu gösterir.

Rüyada kız çocuğu görmek;
Sıkıntı olarak yorumlanir..vesvese, evham veren Şeytani Sözler ,Sıkıntı Değil Takıntı Yapar!!
unutmayin ;Üzülmek, yarının sıkıntısından bir şey eksiltmez, sadece bu günün gücünü tüketir.

"Ben eyvah diyorum yoksa ben eski eşimle mi evlendim"
Nişanlınızı, Eşiniz ile kıyaslamayın.

"Apartman kapısını açıp arkasına saklanmaya çalışıyorum. İki kat daha iniyor merdivenler Ordan inerse at aşağıya inecek çıkış kapısını bulamıyacak"
Gördüğünüz rüya hayallerinize giden yolda murada ermek üzere olduğunuzu ancak bazı iç korkularınız yüzünden (belirsiz -nedensiz korkular) size gelen kısmete elinizi uzatıp onu almadığınızı temsil etmektedir.

Tüm insanlık bir yolculuğa çıktı , kendine yolculuk,kendini tanıma ,bu yolculuğun adı…
Teknolojiyi tanıdık,somut her şeyin adını koyduk ama fark ettik ki kendimizi ,sevmeyi,merhamet etmeyi, fedakarlığı unutmuşuz....
Bir insan egosunu kontrol edecek durumda değilse,hayatta doğruları göremez.O sürekli ona güzel gelen şeylerin peşinde koşar...

Evli olmanız demek aile olduğunuz anlamına gelmez.Eğer birbirinize tahammül edemez hale geldiyseniz siz zaten evli değilsiniz.Aynı evin içinde bir kalabalık yığınısınızdır.
Yapacaklarınız çok önemli.Çünkü bizi mutsuz eden başımıza gelenler değil başımıza gelenlere verdiğimiz tepkilerdir.Tepkilerimiz ne ise hayatımız o olmaya başlar.

Yaptığımız ve yapacağımız en büyük yanlış , başımıza kötü bir olay geldiğinde şeytanın istediğini yapmak.Hemen olumsuz tepki vermek bu da egomuzdan gelir.
Bu olumsuz tepkileri verdikçe ,hayat böyle olayları başımıza sürekli getirir.Çünkü yaratıcının istediği bizim insan vasıflarına sahip olmamızdır.Bu yüzden doğru tepkileri verene kadar bizi sınav yapar.Bazılarımız buna ulaşır bazılarımız ulaşamayız.

Acizane bir nasihat Size ;
Birine bir şeyleri anlatarak öğretmek yerine ,Onu yaşamına kat ve şahid olarak davet et...
Bunda samimi ve ciddiyse senle,var olacaktır...
Unutma!Emin olan kişi,emin olduğunun avuçlarına gönlünü teslim eder..herşeyin başı,sevgi ve güvendir!!
.

acilangul1

Betul1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Teşekkür ederim.. Elinize kolunuza sağlık..
Rüyamın tabiri yanı sıra verdiğiniz nasihatleri de dikkate alacağım... :)
Ben daha önce eski eşimle evli olduğum dönem, hanımları koruyan güvence sağlayan nikahı değil de, ızdırap veren tarafını yaşamışım demekki.. Yaşamımızı güzelleştiren hazinemiz, tevekkül bilincimiz ile biliriz ki, her şer de hayırlar vardır hepimize.. Görebilene.. İsyan edenlerden etmesin Rab bim.. Çok şükür bugünlerimi gösterene..
Sanırım korkularım benim sandığımdan büyük.. Allahım hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin..
Teşekkür ederim...

Üst Alt